Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העליתי את השאלה בפורום של המולטימדיה, אך לא נעינתי ולכן עובר לשאול פה.

כידוע ישנה בעיה בקישור בין אנדרואיד אוטו ולפיג'ו 3008, הצרפתים האלה, רק צפרדעים.

רציתי לשאול מספר שאלות, בבקשה.

א. במידה ואני מתקין מערכת חדשה, בעל אנדרואיד, מה קורה לכל ממשק ההגדרות המקורי של פיג'ו?.

לפי נציג של פיג'ו, חלק מההגדרות נעלמות ו/או נפגמות, מכירים את זה?.

ב. בשרשור אחר, ראיתי שיש מכשיר AA, אבל ברפרוף לגביו, הוא לא נותן לי פתרון לוויז למשל, אם אני מבין נכון, הוא רק נותן לי אפשרות לווייפיי ובלוטות' ברכב.

או שמא הוא בעצם כמו הלובינסקי טאץ'?, אפשר הסבר לגביו?.

ג. במידה וההצעות לעיל, לא מתאימות, יש איזה פתרון שאפשר להיעזר בו?.

תודה רבה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אין שום בעיה בין AA למסך של ה3008 ,אני משתמש בו יום יום.

יש בעיה עם דגמים מסויימים של סמסונג בהתחברות לAA דרך המולטימדיה וזה לא קשור לפיגו, AA אפליקציה בעייתית ולא יציבה ,וזה ככה בכל הרכבים ולא קשור בכלל ליצרן ספציפי.

אם תשתמש בכבל מקורי שמיועד גם להעברת מידע ולא רק הטענה יש סיכוי טוב שזה יעבוד.

איזה טלפון יש לך?.

פורסם
לפני 9 דקות, ronrcz כתב:

אין שום בעיה בין AA למסך של ה3008 ,אני משתמש בו יום יום.

יש בעיה עם דגמים מסויימים של סמסונג בהתחברות לAA דרך המולטימדיה וזה לא קשור לפיגו, AA אפליקציה בעייתית ולא יציבה ,וזה ככה בכל הרכבים ולא קשור בכלל ליצרן ספציפי.

אם תשתמש בכבל מקורי שמיועד גם להעברת מידע ולא רק הטענה יש סיכוי טוב שזה יעבוד.

איזה טלפון יש לך?.

אני לא בדיוק הבנתי מה זה ה-AA.

אשמח אם תוכל להסביר לי, גם ראיתי סרטון של זה ולא הצלחתי לעומקו של עניין.

זה בעצם מערכת אנדרואיד, כמו הלובינסקי טאץ'?.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

AA = אנדרואיד אוטו

במאזדה אגב - אין בעיה של AA עם שלל דגמים של שלל יצרניות כולל סמסונג.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

בטח, AA זה אנדרואיד אוטו,האפליקציה.

האפליקציה למעשה מקשרת בין הטלפון שלך לבין המסך,האפליקציה מובנת בטלפון שלך כחלק ממערכת ההפעלה,ניתן גם להתקין שוב ממקור חוץ אם היא לא עובדת כפי שהיא אמורה לעבוד בגלל סיבות שונות הקשורות לזה שהיא בילט אין במערכת ההפעלה.

תכלס אתה מחבר את הכבל לUSB של הרכב ובצד השני לטלפון ואתה מקבל את האפליקציה על המסך של הרכב.

בקבוצה של מאזדה בפייסבוק אנשים עם CX5 חדשות ומאזדה 3 חדשות אנשים התלוננו גם,זה לא קשור בכלל ליצרן הרכב ,רק לתפקוד האפליקציה עצמה,וזה לא כל הדגמים סמסונג,רק החדשים ביותר.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם
לפני 10 דקות, ronrcz כתב:

בטח, AA זה אנדרואיד אוטו,האפליקציה.

האפליקציה למעשה מקשרת בין הטלפון שלך לבין המסך,האפליקציה מובנת בטלפון שלך כחלק ממערכת ההפעלה,ניתן גם להתקין שוב ממקור חוץ אם היא לא עובדת כפי שהיא אמורה לעבוד בגלל סיבות שונות הקשורות לזה שהיא בילט אין במערכת ההפעלה.

תכלס אתה מחבר את הכבל לUSB של הרכב ובצד השני לטלפון ואתה מקבל את האפליקציה על המסך של הרכב.

בקבוצה של מאזדה בפייסבוק אנשים עם CX5 חדשות ומאזדה 3 חדשות אנשים התלוננו גם,זה לא קשור בכלל ליצרן הרכב ,רק לתפקוד האפליקציה עצמה,וזה לא כל הדגמים סמסונג,רק החדשים ביותר.

אם אני מבין נכון את דבריך, אתה מחבר ב-USB את הגלאקסי S8 (לצורך העניין) למכשיר, המכשיר מחובר ב-USB לרדיו עצמו.

ואז בבעזרת ה-AA אתה בעצם מבצע mirror לטלפון שלך?.

אצל אחי 3008 ניתן להשתמש באנדרואיד אוטו בצורה המקורית, עם כבל, וזה עובד, הבעיה שזה ממש ממש לא נוח לשימוש, הוא מאוד איטי וכבד.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

התפקיד של AA זה שיקוף הטלפון, או ליתר דיוק הפעלת פונקציות של הטלפון דרך מערכת המולטימדיה (או הכפתורים על ההגה).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 דקות, ariel000 כתב:

אם אני מבין נכון את דבריך, אתה מחבר ב-USB את הגלאקסי S8 (לצורך העניין) למכשיר, המכשיר מחובר ב-USB לרדיו עצמו.

ואז בבעזרת ה-AA אתה בעצם מבצע mirror לטלפון שלך?.

אצל אחי 3008 ניתן להשתמש באנדרואיד אוטו בצורה המקורית, עם כבל, וזה עובד, הבעיה שזה ממש ממש לא נוח לשימוש, הוא מאוד איטי וכבד.

כן, זה שיקוף של הטלפון אבל מוגבל לאפליקציות מסויימות ומאוד מתוכנן לצמצם הסחות דעת (למשל, אי אפשר להקליד בזמן נהיגה, רק לבצע חיפוש קולי והוא לא כל כך עובד בעברית עדיין).

האיטיות היא יותר פונקציה של הטלפון ופחות של הרכב. הרכב לא עושה פה שום עבודה, רק מקבל וידאו ושולח בחזרה פקודות מגע...

פורסם

זה לא בדיוק נכון שהמולטימדיה לא עושה עבודה.

נכון שרוב העומס נופל על הטלפון (קישוריות סלולרית, GPS, יצירת תוכן מותאם ל-AA ומה לא), אבל יש גם דברים שהמולטימדיה עושה (כמו לקבל תוכן ולהציג אותו, לשלוח פקודות בחזרה וכו')

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 דקות, TheArcane כתב:

כן, זה שיקוף של הטלפון אבל מוגבל לאפליקציות מסויימות ומאוד מתוכנן לצמצם הסחות דעת (למשל, אי אפשר להקליד בזמן נהיגה, רק לבצע חיפוש קולי והוא לא כל כך עובד בעברית עדיין).

האיטיות היא יותר פונקציה של הטלפון ופחות של הרכב. הרכב לא עושה פה שום עבודה, רק מקבל וידאו ושולח בחזרה פקודות מגע...

מבין לגמרי.

זה שיקוף של הטלפון שמפעיל את האנדרואיד אוטו במכשיר ואז המכשיר מוגבל להפעיל 3-4 אפליקציות וזהו.

הבעיה, כמו שציינתי, זה האיטיות והכבדות שיכולה לנבוע מכך.

השתמשתי באנדרואיד אוטו עם הטלפון שלי, בחיבור כבל כמו שכתבתי, ממש התאכזבתי.

השאלה האם יש הבדל בין שניהם.

לפני 17 דקות, TheArcane כתב:

יש לך לינק למוצר?.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לפני 22 דקות, ariel000 כתב:

השתמשתי באנדרואיד אוטו עם הטלפון שלי, בחיבור כבל כמו שכתבתי, ממש התאכזבתי.

השאלה האם יש הבדל בין שניהם.

יש לך לינק למוצר?.

לא בטוח לאיזה מוצר אתה מתכוון... על זה בדיוק אני מדבר - חיבור של הטלפון עם כבל והפעלת AA. יכול להיות שאתה מדבר על פתיחת מסך או לובינסקי טאץ? אני מאוד נגד התקנות מקומיות אז אין לי ניסיון עם אלה.

פורסם
לפני 5 דקות, TheArcane כתב:

לא בטוח לאיזה מוצר אתה מתכוון... על זה בדיוק אני מדבר - חיבור של הטלפון עם כבל והפעלת AA. יכול להיות שאתה מדבר על פתיחת מסך או לובינסקי טאץ? אני מאוד נגד התקנות מקומיות אז אין לי ניסיון עם אלה.

לא, אני מדבר על שימוש באנדרואיד אוטו, דרך הטלפון.

יש מערכות ב-3008, לעיתים עובד.

אצלי אחי, כאשר אתה משתמש בכבל USB מחובר ישירות למערכת בצד אחד ובצד השני מחובר לטלפון, עולה שיקוף של המכשיר.

השיקוף של המכשיר, ממש לא נוח כי הוא איטי וכבד.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

נשמע לי שיש קצת בלבול - כל עוד אתה לא רואה מסך שנראה בדיוק ככה, זה לא אנדרואיד אוטו. מערכת שיבואן מתקין ברכב וכוללת וויז, גם אם היא מגיעה במקביל למערכת המקורית (למשל לובינסקי טאץ) היא לא אנדרואיד אוטו, וכן היא עובדת פחות טוב בעיקר אם היא זולה.

אנדרואיד אוטו מאפשר לעשות כמה דברים בסיסיים שדרושים בזמן נהיגה:

ניווט (וויז או גוגל מאפס)

מוזיקה (כמעט כל האפליקציות תומכות)

חיוג (כרגע עדיין אין חיוג קולי בעברית)

הקראת הודעות (כולל וואטסאפ. התחיל השבוע להקריא בעברית, לענות אפשר עדיין רק באנגלית)

התקנת סתם אפליקציות, יוטיוב, גלישה באינטרנט וכו' אין. זה רק במערכות אנדרואיד מלאות שמותקנות לא מהיצרן.

פורסם
לפני 23 דקות, ronrcz כתב:

למה השיקוף מסורבל?, הוא דווקא עובד באמת מעולה, בלי שום ניתוקים ,מהירות הפעלה, או כל בעיה אחרת.

כל אחת והחוויות שימוש שלו.

אולי יש לך מכשיר יותר מתקדם ויותר חזק, אין לי מושג.

כאשר אני השתמשתי באנדרואיד אוטו, אני לא נהינתי.

יש הפרש זמן בין התצוגה על הטלפון ולתצוגה על מסך המולטימדיה.

כמו כן, יש הפרש בזמן תגובה בין נגיעה על מסך המולטימדיה לבין בפועל במכשיר הנייד.

לפני 17 דקות, DubelBoom כתב:

נשמע לי שיש קצת בלבול - כל עוד אתה לא רואה מסך שנראה בדיוק ככה, זה לא אנדרואיד אוטו. מערכת שיבואן מתקין ברכב וכוללת וויז, גם אם היא מגיעה במקביל למערכת המקורית (למשל לובינסקי טאץ) היא לא אנדרואיד אוטו, וכן היא עובדת פחות טוב בעיקר אם היא זולה.

אנדרואיד אוטו מאפשר לעשות כמה דברים בסיסיים שדרושים בזמן נהיגה:

ניווט (וויז או גוגל מאפס)

מוזיקה (כמעט כל האפליקציות תומכות)

חיוג (כרגע עדיין אין חיוג קולי בעברית)

הקראת הודעות (כולל וואטסאפ. התחיל השבוע להקריא בעברית, לענות אפשר עדיין רק באנגלית)

התקנת סתם אפליקציות, יוטיוב, גלישה באינטרנט וכו' אין. זה רק במערכות אנדרואיד מלאות שמותקנות לא מהיצרן.

תודה על ההסבר, אני מכיר את ההבדל בין אנדרואיד אוטו ללובינסקי טאץ', אבל תודה על החידוד בנושא.

לפני כשעה, TheArcane כתב:

האם אתה מכיר מכשיר כלשהו, בעזרתו ניתן לבצע שיקוף בצורה איכותית, שאוכל להשתמש בו?.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...