Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי דוח על ילד בן 10 ללא חגורה, בתחילת הנסיעה וידאתי שהילד חגור, אך הוא הוריד את החגורה ללא ידיעתי כשהייתי מרוכז בנהיגה

האם יש טעם לנסות לבטל את הדו"ח?

פורסם (נערך)

המדובר בילד שמוריד הרבה את החגורה? בעיות קשב וכאלה?

אם כן תוכל להשפט, בהצגת מסמכים תומכים.

ברכב ציבורי הנהג פטור מדוח. כשאני נוהג עם כל צאצאי (לא זוכר כמה בדיוק, אבל הם רבים), אני ממש מרגיש נהג אוטובוס, ואין יכולת אמיתית לבדוק שכולם חגורים כל העת. האינטרס של המדינה ברור: הקל ביותר זה לקנוס את הנהג. אבל אני לא מצפה שיפטרו את הנהג מחובת חגירת הנוסעים, אחרת יהיה כאן המצב כמו מדינות רבות שחגורה זו סתם המלצה.

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • מצחיק 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

יש רכבים שמהושב האחורי לא מצפצף.

ולגופו של ענין- תחנך את הילד שלא יעשה יותר.

וכן אין מה להפסיד מלערער, מקסימום תשלם + אזהרה לילד שלא יעשה כן יותר.

משתדל לעזור

פורסם

כמעט בכל רכב מהעשור הקודם יש סימון כל שהוא על נוסע לא חגור. לא תמיד צפצוף, אבל לפחות התראה ויזואלית. הייתי מציע לפותח השרשור לציין את שם הדגם ו/או לבדוק בעצמו בספר הרכב האם יש חיווי כזה, שכן זה עשוי להציל חיים (ולהימנע מעוד דו"חות בעתיד).

ילד בן עשר כבר מבין ולכן כדאי להסביר לו שמה שהוא עשה מאוד מסוכן.

הדו"ח סביר שלא יבוטל לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...