Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם על התגבות,

בדקתי עם המשפחה ונמצא שיאומי ישן, אז לא צריך יהיה להתעסק עם נוקיה.

אני אקנה רק סים לשיחות נכנסות וזהו, בשביל וואטסאפ יש WIFI והוטספוט כמו שצויין.

לגבי סים כפול, עד כה לא היה ברשותי מכשיר שתמך בזה, בין אם זה איפון או אנדרואיד(אני יודע שיש כאלו באופן כללי)

לפני כשעה, discoTD5 כתב:

1. יהיו כל מיני שיחות, אבל מכאן ועד לחרדות של הטרדה המרחק גדול. 

2. אפשר לקנות סים נוסף.

3. אפשר למכור למגרש. 

4. אפשר לבקש מאנשים שמוכרים מכוניות עבור אנשים בדיוק כמוך לטפל במכירה. 

5. אפשר לפרסם כאן בלוח ללא מספר טלפון ולבקש שיצרו איתך קשר בפרטי. 

לכל אפשרות יתרונות וחסרונות. לכל אפשרות יש מחיר. 

זה לא שאני חושש מעצם המכירה, דווקא נשמע כמו חוויה מעניינת.

אבל מצד שני שמעתי כל מני סיפורים, ולא בא לי שיתקשרו אלי בני דודים באמצע הלילה, או משהו בסגנון.

אז אני רוצה שיהיה לי איזה פרוקסי ולא יתקשרו אלי ישירות- מישהו שנראה לי רציני כנראה שאביא לו את הנייד הפרטי בשביל שיהיה נוח יותר התקשורת.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

ברגע שיהיה לך מספר גיבוי , תראה כמה שימושי זה גם בשביל להשאיר אותו כמספר טלפון שיחזרו אליך מכל מני אנשי מכירות נודניקים או מוקדים שאתה לא רוצה להשאיר את המספר האמיתי..

פורסם

כפי שכבר כתבו- גם אני חושב שאתה ממש מגזים. אז תקבל כמה שיחות לא לעניין, נו,ו?

ואם השיחות האלה יתקבלו לטלפון השני- מה ההבדל בדיוק?

* להסתובב עם שני טלפונים זה מעיק ולא נוח.

Ask me how i know

** סים נטען פריפייד כולל חבילת גלישה עולה בסביבות 50₪, ניתן בסוך החודש להטעין אותו לעוד חודש בכ30₪. תלוי בחברה.

Ask me how i know 2

פורסם

השיחות לא לעניין זה חלק אחד מהמשוואה, חלק נוסף שלא ציינתי מקודם זה שלא בהכרח מישהו יתקשר אלא שהמספר יגיע לאיזה שירות ספאם כזה או אחר.

למשל בנייד שלי המצב נהיה לאחרונה כמעט בלתי נסבל מבחינת הספאם, ואני לא רוצה להוסיף עוד.

למה ספאם, יש לי תחושה שיש כל מני סקרייפרים שעוברים על אתרים כמו יד 2 בגלל שיש לך שם אוסף ענק של מספרי טלפון, ואוספים אותם כדי לשלוח לך ספאם בהמשך- יתכן וההשלכות לכך יקרו רק מספר חודשים בהמשך הדרך, אבל עכשיו לך תנסה להבין מאיפה השיגו את הנייד שלך.

כמו שציין mrmiki1234 כדאי שיהיה טלפון ספאם לדברים כאלו, כמו שיש לך מייל ספאם לכל מני הרשמות שאתה לא רוצה שיהיה להם גישה למייל הראשי שלך.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 18 שעות, ik3 כתב:

יד 2 מפרסמים את המספר הנייד שלך, בלי שום ניתוב לצערי- לפחות בשנתיים האחרונות, אולי יותר.

זה לא נכון.

פרסמתי לפני שבועיים משהו למכירה והאתר הודיע לי שהטלפון במודעה יהיה מס' פיקטיבי (מתחיל ב-053).

לפני כמה שנים זו היתה אופציה לבחירה בעת פרסום מודעה באתר, אני יודע זאת כי מכרתי הרבה רכבים בעשור האחרון.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)

זה נכון לפחות במדור יד 2- שם מכרתי במהלך השנה האחרונה לא מעט והמספר שצויין היה המספר האמיתי,

יותר מזה עשיתי לא מזמן חיפוש של הנייד שלי בגוגל, מה מסתבר שיש כל מני אתרים שעושים סרקיפינג מיד 2 וראיתי שם מודעות שפרסמתי לפני שנה + שכבר מזמן לא רלונטיות, אך המספר שלי מפורסם שם.

לא ברור מה ניתן לעשות בנידון, אבל נראה לי שזה לא מאוד חוקי העניין הזה.

עריכה אחרונה על ידי ik3

פורסם

היבריד -  אני פירסמתי לאחרונה ביד2 והמספר היה אמיתי.

וגם כל מי שאני מתקשר אליו - זה לא מספר ניתוב. כי את רובם אני מוצא בגוגל וכו'.

IK3 - אם מכרת שטויות יד2 אני מבטיח לך שהסיכוי שלך לקבל שיחות מכל מיני הזויים הרבה יותר גדולות מאשר אם אתה מוכר רכב.

והטלפון שלך כבר בשירות ספאם.

כמובן תעשה מה שנוח לך. אבל לדעתי זה מקרה קלאסי של קריאת תגובות באינטרנט והוצאת הדברים מפרופורציה.

פורסם (נערך)

יתכן ואני מגזים מעט, וכנראה שבעבר טעיתי כשמכרתי ביד 2 עם המספר נייד שלי.

עם זאת אני מנסה לסגל לעצמי הרגלים נכונים לעתיד(גם אם בעבר התנהלתי לא נכון)

עריכה אחרונה על ידי ik3

פורסם
לפני 4 שעות, ik3 כתב:

ולא בא לי שיתקשרו אלי בני דודים באמצע הלילה

מה קשור "בני דודים"??

אני מכרתי פעם רכב ל "בן דוד"

העיסקה הכי קלה שהיתה לי מעולם, בא ספר מזומן לא בדיקות ולא בלבולי מוח.

פורסם

ספציפית לגבי מזומן- אני לא מוכן למכור במזומן, רק העברת זהב\צק בנקאי שיצא מולי.

בקשר ל"בני דודים", זה אולי סטיגמה+ סיפורים ממה ששמעתי, זה לא באמת משנה לי אם זה "בן דוד" או לא, ספציפית לא בא לי מוזרים שיתקשרו בשעות לא סבירות+ לתת לאנשים שאני לא מעוניין את האופציה להתקשר אלי בנייד הפרטי.

פורסם
לפני שעה, teyal כתב:

מה קשור "בני דודים"??

אני מכרתי פעם רכב ל "בן דוד"

העיסקה הכי קלה שהיתה לי מעולם, בא ספר מזומן לא בדיקות ולא בלבולי מוח.

אשכרה, 

ילד חמוד מחורה קנה ממני רכב. 

קבענו, הוא הגיע קצת קודם והתקשר, אני עוד הייתי בעבודה, ואמרתי לו שהוא יכול לבדוק את האוטו בלעדי כי הוא פתוח. ענה לי שכבר בדק... 🤣

באתי, הלכנו לדואר, העברת בעלות ונפרדנו לשלם. 

תפסיקו לשפוט אנשים לפי השפה בה הם מדברים או הדת שהם משתייכים אליה. 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

1. אני חושב שמספר הטלפון שלך כבר נמצא אצל כל מי שרוצה. מילאת אותו במאגרי מידע של המדינה, כשעשית ביטוח לרכב, כשנרשמת למועדון לקוחות של "קרוקס", כשמכרת מגרפה ביד 2. בקיצור הוא ועוד שלל פרטי מידע שלך קיימים במרשתת ותשכח מזה, אי אפשר להחזיר את הג'יני לבקבוק.

אתה לא נשמע לי כמו בחורה עם 100K עוקבים באינסטוש (לא בגלל השכל החריף שלה), אז ממה אתה דואג? ואם אני טועה מחילה, ברוכה הבאה לפורום.

2. אתה הולך למכור רכב. תתכונן לקבל טלפונים. תתכונן לענות על שאלות. תתכונן שיבזבזו לך את הזמן ויותר מזה, כשמרגישים ששווה להתאמץ אז גם לעשות סיבוב של 15 דקות בדרך מהעבודה לבית ולהפגש עם הקונה זו לא מילה גסה (ככה מכרתי רכב לא מזמן). הרבה לא יסכימו איתי על הסעיף האחרון, לגיטימי.

3. כל מי שמגלה רצינות ובא לראות את הרכב בלי תנאים מוקדמים קבל אותו בברכה, וזה לא משנה מי הוא או איפה הוא גר.

4. אם האוטו שלך שווה מעט מזומן זו לא קללה.

לשמחתך השוק הוא שוק של מוכרים עכשיו, כלומר זה כנראה יגמר יחסית מהר ותוכל לנשום.
אם אתה לא רוצה להתעסק עם קונים כבר הציעו לך אופציות אחרות.

טיפ - תנסה להנות מזה עד כמה שאפשר ואל תתרגש.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 5 שעות, discoTD5 כתב:

תפסיקו לשפוט אנשים לפי השפה בה הם מדברים או הדת שהם משתייכים אליה

בישראל הפסקנו להיות נאיבים, כאן לא שוייץ.

טוב, אותך לא רימו אבל אותי רימה סוחר "בן דוד" ולכן אני חושב פעמיים, כי הם עלולים לרמות ולהוריד עוד במעמד המכירה, ואז זה כבר לא סימפטי להתעסק איתם אם אינך יוצא יחידת מג''ב וכדומה. בפרט אם הם מביאים את החמולה.

זה לא קשור לשפה שבה הם מדברים, אלא בהתנהלות אובייקטיבית למכירת רכב בצורה מיטבית ללא רמאויות.

לפני 5 שעות, discoTD5 כתב:

תפסיקו לשפוט אנשים לפי השפה בה הם מדברים או הדת שהם משתייכים אליה

בישראל הפסקנו להיות נאיבים, כאן לא שוייץ.

טוב, אותך לא רימו אבל אותי רימה סוחר "בן דוד" ולכן אני חושב פעמיים, כי הם עלולים לרמות ולהוריד עוד במעמד המכירה, ואז זה כבר לא סימפטי להתעסק איתם אם אינך יוצא יחידת מג''ב וכדומה. בפרט אם הם מביאים את החמולה.

זה לא קשור לשפה שבה הם מדברים, אלא בהתנהלות אובייקטיבית למכירת רכב בצורה מיטבית ללא רמאויות.

כמובן אין כאן הכללה, אלא רק המלצה. מכרתי גם לערבי שבא ושילם, אין לי משהו נגד זה, אבל אדם רמאי יש לי הרבה נגדו, ומה לעשות שסטטיסטית אצלם זה באחוזים גבוהים יותר.

משתדל לעזור

• תוכן חדש...