Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היתה לי סקודה אוקטביה 2018 אקסלוסיב, ואני מתלבט לגבי האוקטביה החדשה 2021 סטייל, בעיקר לגבי הבקרת שיוט האדפטיבית, כי ב2018 היא לא עבדה בפקקים ופקק שמגיע לעצירה מוחלטת כל פעם אילץ אותי להפעיל אותה מחדש אחרי שהיא מתחילה לנסוע.
האם סידרו את זה כבר בחדשות כמו שיש בוולוו ובטסלה שבפקקים היא נוסעת לבד, או שזה עדיין הפעלה מחדש כל פעם?

תודה

פורסם
לפני 3 שעות, ronrcz כתב:

אין באוקטביה בקרת שיוט עם STOP & GO ,גם בקאמיק אין.

אתה בטוח?  הסוכן מכירות אמר שהאוקטביה החדשה מתחילה שיוט אדפטיבי מקמ 0 לעומת מה שהיה פעם.
זה לא אומר שהיא תתחיל גם בפקקים מחדש אם הרכב ממול עוצר?

פורסם

לפי מה שאני מכיר, יש כזה אבל הוא לא מתחיל אוטומטי.

מהרגע שהאוטו בעצירה מוחלטת אתה צריך נגיעה בדושה כדאי "להעיר" אותו מחדש

פורסם

היא מתחילה מ0 אבל אם אתה עמדת במקום כמה שניות צריך נגיעה קטנה בדוושה כדי לשחרר(ואז היא מתחילה מ0 קמש) - זה ככה בכל הVAGיות גם בגולף הקודמת שלי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם אצלי בטיגואן (2021),
יגיע לעצירה, אחרי זמן מה מעירים עם הדוושה,

באופן אישי, לא משתמש בזה אף פעם.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם (נערך)
לפני כשעה, noknok כתב:

היא מתחילה מ0 אבל אם אתה עמדת במקום כמה שניות צריך נגיעה קטנה בדוושה כדי לשחרר(ואז היא מתחילה מ0 קמש) - זה ככה בכל הVAGיות גם בגולף הקודמת שלי.

ואם זה עצירה מוחלטת בפקק, אבל נניח לשניה אחת בלבד, היא תמשיך בשיוט האדפטיבי?
ומישהו יודע איך זה לעומת זאת בטסלה?

עריכה אחרונה על ידי ozba
פורסם
לפני שעתיים, ozba כתב:

ומישהו יודע איך זה לעומת זאת בטסלה?

בטסלה stop&go מלא. בפקקים אתה לא צריך לגעת בדוושות, לא משנה לכמה זמן העצירה

פורסם (נערך)

רעה חולה של כל בקרות השיוט האדפטיבית, במטרה לא לטלטל אותך בתאוצות ובלימות. מנסיון שלי המרווח בסטאפ הכי קטן, לא כזה גדול ומעטים נדחפים וגם אם כן, על ה*** שלי. בדיוק בשביל זה המערכת קיימת, כדי שאני יוכל להנות מהמוסיקה ברוגע בלי לדאוג מי נדחף למי ולאיפה  😁

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

דווקא בדור האחרון של בקרת השיוט האדפטיבית של פולקסווגן המרווח דיי מצומצם ונהגים מעטים מעיזים לחתוך.

את הפעולה של בקרת השיוט אחרי עצירה מלאה אפשר לחדש גם במשיכה במנוף בקרת השיוט משמאל להגה למטה.

• תוכן חדש...