Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלפון פתאום שבק חיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גלקסי נוט 2 (טלפון ישן) שהיה מכובה כחודש ולאחר מכן אני מנסה להפעיל והוא לא נדלק, חיברתי למטען כמה שעות טובות ולא נדלק או מראה סימני הטענה או נורה אדומה למעלה בצד, החלפתי סוללה לחדשה שהייתה לי ואותו דבר הטלפון לא נדלק או מראה סימני הטענה.

הטלפון היה פעיל שנים ורק לאחר שכיבתי אותו ולאחר חודש שהיה מכובה - הטלפון מת, לא מגיב לכלום ואפילו ריסט עם הלחצנים לא עוזר..

גם אם אני לוקח סיכה ומכניס בחור בשביל ריסט- הטלפון לא מגיב

האם למישהו קרה מקרה דומה? זה פשוט מאוד מוזר שפתאום כלום לא מגיב

הטלפון היה פעיל 7 שנים בערך..

פורסם

ניסית מטען אחר?

או לוח usb מת (אם יש במכשיר הזה כזה, לא ממש זוכר). או לוח אם מת.

יש לי גם כזה זרוק במגירה בבית, רק בלי סוללה (התנפחה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, ANUTKK כתב:

גם אם אני לוקח סיכה ומכניס בחור בשביל ריסט- הטלפון לא מגיב

יכול להיות שאני לא זוכר נכון, עבר הרבה זמן מאז שהיה לי את הטלפון הזה, אבל לא זכור לי שיש לו כפתור ריסט עם סיכה 😳

תנסה לחבר את המכשיר למטען לכמה שעות-לילה ולראות אם משהו מתקדם. לפעמים מכשירים שעמדו הרבה זמן פשוט צריכים זמן טעינה ארוך עד שהם מתאפסים על עצמם.

פורסם

יש לו אפשרות לריסט בעזרת סיכה 

הטענתי אותו 24 שעות ב 2 סוללות שונות - לא מגיב

וגם ניסתי לעשות ריסט בעזרת המקשים וכפתור הבית- לא מגיב

הטלפון הזה סוס עבודה ואני באמת שמרוצה ממנו

פורסם

המכשיר הזה תקוע על גרסת אנדרויד מאוד ישנה

עם מספר תלת ספרתי של פרצות ידועות.

בכל רגע שאתה משתמש בו בחיבור לאינטרנט/אימייל אתה חשוף לאיבוד פרטיך האישיים.

תגיד לו שלום ותודה. היה טלפון מוצלח.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אכן כן. 

אני רחוק מאוד מלהיות שופוהוליק שמחליף טלפון כול שנה(בעצמי משתמש במכשיר מ-2016), אבל עם כול הכבוד לנוסטלגיה, באמת שאין צורך להחיות את המכשיר הזה. אם הוא מספק אותך אז מכשיר ב-500 שקל מ-2021 יהווה אחלה אופציה. 

פורסם

הוא נרטב או היה חשוף ללחות? אם כן, צבע בכחול וזרוק לים. לוח עם קורוזיה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

דבר אחד שאפשר לנסות לפני הליכה למעבדה (או לעשות "תשליך" ולזרוק אותו לים): לנקות את פתח הטעינה במכשיר עם אלכוהול ולקוות שהבעייה שלך היא ליכלוך שנתקע בפתח וגורם לבעיות בהטענה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...