Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אשמח לקבל ייעוץ לפני רכישת רכב

סיאט איביזה 2019 דגם Style עם 25 אלף קילומטר במחיר 75 אלף ש"ח.

הרכב למשפחה קטנה - זוג + ילד (בדקנו וראינו שהגודל יחסית סביר לסופר מיני).

קראתי שיש בעיות עם תיבת ה DSG.

אני הולך לרכוש רכב במחיר כלכך גבוה עם בעיות קיימות מראש? או שהסיפור הזה כבר מאחורינו? מה אתם ממליצים לעשות? הכיוון תמיד היה סיאט איביזה או יונדאי I20 מנוע 1000 טורבו.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי sagikandleker
פורסם

אני אמנם רק אחרי 5,000 ק"מ, אבל על סמך הניסיון קצר הטווח שלי - מאוד מרוצה בינתיים.

הרכב זריז, יציב, מהנה לנהיגה וחסכוני (יוצא לי 15 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת, ועד 20 ק"מ בנסיעות מחוץ לעיר).

לגבי ה-DSG - אלה מצמדים שנשחקים בנסיעות עירוניות וכנראה יצטרכו החלפה בסופו של דבר... אבל מכיר חברים שנסעו מעל 100,000 ק"מ ללא תקלות. 

בכל מקרה, מהבחינה הזאת הגיר ב-i20 דומה.

פורסם

הרכב חדש כך שלא צריכות להיות בעיות, אבל לאורך השנים כן יכול להיות במיוחד אם אתה נוסע בפקקים או נסיעה עירונית לרוב.

אישית הייתי מעדיף את האיביזה במקום יונדאי, האיביזה זריזה יותר ועם גיר מהיר יותר, בטיחות עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האיביזה אחלה מכונית. כדאי לבקש ממכון הבדיקה בדיקת מרכב בלבד לשלילת תאונות, הבדיקות המכאניות שלהם לא שוות את הנייר - כסת"ח אחד גדול. 

תבקש מהבעלים היסטוריית טיפולים - בהנחה שהמכונית טופלה לפי הספר ואין תאונות, תתחדש. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, menir1 כתב:

האיביזה אחלה מכונית. כדאי לבקש ממכון הבדיקה בדיקת מרכב בלבד לשלילת תאונות, הבדיקות המכאניות שלהם לא שוות את הנייר - כסת"ח אחד גדול. 

תבקש מהבעלים היסטוריית טיפולים - בהנחה שהמכונית טופלה לפי הספר ואין תאונות, תתחדש. 

היי, קודם כל תודה רבה על המענה.

הרכב נמצא אצל חברת טרייד אין של צ'מפיון לאחר שנרכש מ- "אישה מבוגרת" לטענתם.

הם אומרים שלאחר בדיקה שלהם יש רק תיקוני צבע בפגושים ללא תאונות ופגיעה בשילדה.

עריכה אחרונה על ידי sagikandleker
פורסם

לאחר בדיקה במכון בדיקות יצאו התקלות הבאות בדיאגנוזה.
מישהו יודע לתת אבחון לבעיות הללו?

הבוחן לא ידע להסביר מה הבעיה במחשב מכיוון שהוא מבין אך ורק בבדיקה של מבנה הרכב ולצערנו / שמחתנו רוב הרכבים היום עובדים עם מחשבים.
במוסך המרכזי אמרו לנו שכדאי להגיע לבדיקה אצלם כדי לזהות את הבעיה כי הדוח שיצא כללי מדי.

סיאט איביזה.jpg

פורסם

יש כאן לכאורה תקלה אחת במכלול ההגה כח (השורה התחתונה). השאר לא תקלות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 57 דקות, menir1 כתב:

יש כאן לכאורה תקלה אחת במכלול ההגה כח (השורה התחתונה). השאר לא תקלות.

האם הרכב אכן שווה את ה 75אלף שקל יחד עם התקלה? סיאט איביזה שנת 2019 - 25 אלף קילומטר יד 1

• תוכן חדש...