Jump to content

sagikandleker

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של sagikandleker

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אשמח לשמוע האם השמועות נכונות לגבי הגיר והמצמדים? האם זה נכון שב- 40K קילומטר הם מתחילים לעשות בעיות?
  2. Citroen C4 Comfort 1.6 שנת 2011 135 אלף קילומטר. תקלה - Engine fault יחד עם רעש מוזר מהמנוע. מצורף סרטון אשמח לקבל חוות דעת על התקלה 1415465310_WhatsAppVideo2021-09-30at22_19_44.mp4
  3. האם הרכב אכן שווה את ה 75אלף שקל יחד עם התקלה? סיאט איביזה שנת 2019 - 25 אלף קילומטר יד 1
  4. יש אחריות ל- 3 שנים - עד ינואר 22 מצטרף לשאלה של colauti 9 ושאלה נוספת - האם הרכב אכן שווה את ה 75אלף שקל? סיאט איביזה שנת 2019 - 25 אלף קילומטר יד 1
  5. היי, היום לקחתי רכב שאני מעוניין לרכוש (סיאט איביזה שנת 2019) לבדיקה במכון בדיקות בירושלים ולצערי, הבוחן לא ידע לאבחן את הבעיות שצצו בדיאגנוזה. התקשרתי למוסך מרכזי בירושלים וביקשו להגיע עם הרכב ביום ראשון על מנת לאבחן את הבעיות כיוון שהתוצאות מהדיאגנוזה כלליות בשבילו ואין אפשרות לבדוק אותן בטלפון. אשמח לדעת לפי התוצאות בתמונה האם ניתן לכוון אותי לבעיות שצצו - עד כמה זה קריטי? האם הבעיות הללו מוכרות? האם זה באמת כללי מדי? אינפורמציה כלשהי? תודה רבה!
  6. לאחר בדיקה במכון בדיקות יצאו התקלות הבאות בדיאגנוזה. מישהו יודע לתת אבחון לבעיות הללו? הבוחן לא ידע להסביר מה הבעיה במחשב מכיוון שהוא מבין אך ורק בבדיקה של מבנה הרכב ולצערנו / שמחתנו רוב הרכבים היום עובדים עם מחשבים. במוסך המרכזי אמרו לנו שכדאי להגיע לבדיקה אצלם כדי לזהות את הבעיה כי הדוח שיצא כללי מדי.
  7. היי, קודם כל תודה רבה על המענה. הרכב נמצא אצל חברת טרייד אין של צ'מפיון לאחר שנרכש מ- "אישה מבוגרת" לטענתם. הם אומרים שלאחר בדיקה שלהם יש רק תיקוני צבע בפגושים ללא תאונות ופגיעה בשילדה.
  8. אני כמובן אקח את הרכב לבדיקה, אך האם יש משהו שמכון בדיקות לא בודק שעליי לשים לב אליו?
  9. היי, אשמח לקבל ייעוץ לפני רכישת רכב סיאט איביזה 2019 דגם Style עם 25 אלף קילומטר במחיר 75 אלף ש"ח. הרכב למשפחה קטנה - זוג + ילד (בדקנו וראינו שהגודל יחסית סביר לסופר מיני). קראתי שיש בעיות עם תיבת ה DSG. אני הולך לרכוש רכב במחיר כלכך גבוה עם בעיות קיימות מראש? או שהסיפור הזה כבר מאחורינו? מה אתם ממליצים לעשות? הכיוון תמיד היה סיאט איביזה או יונדאי I20 מנוע 1000 טורבו. תודה רבה
×
×
  • תוכן חדש...