Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא i10 קטנה ובזמן התנעה נשמעו רק תיקתוקים בלבד, בדקתי מתח מצבר כשהמפתח ברכב על 1 וראיתי 11.7 וולט. חיברתי את הבוסטר למצבר והרכב התניע מיד. למחרת בבוקר בבוקר אותו סיפור קרה שוב, אך במקרה הזה הבוסטר לא הצליח להתניע. חיברתי כבלי התנעה למצבר ברכב שלי (70 אמפר/שעה) והרכב הניע בנגיעה...

הבוסטר הוא 70mai של שייומי עם זרם התנעה של 600 אמפר בן שנתיים-שלוש, הוא היה טעון במלואו לפני ניסיון ההתנעה ואוחסן בתא המטען ברכב. השתמשתי בו מספר פעמים בעבר ומעולם לא נתקלתי בבעיה. האם הוא מזדקן ומפסיק לתפקד? אפשר לבדוק את זה? בכל זאת ציפיתי ממכשיר של חברה רצינית שיעבוד קצת יותר...

בIMG_20210907_134833.thumb.jpg.96f1c356ca5188e7eb4f49fb5aa6bb8a.jpg

פורסם

הוא היה טעון במלואו בניסיון השני (אחרי שהשתמשתי בו בפעם הראשונה חיברתי אותו למטען), בבוסטר הזה חייבים ללחוץ על כפתור הבוסט כדי להשתמש בו להתנעה. ד"א, זה כפתור שמתוכנן בצורה הכי גרועה שניתן לדמיין. הוא קטן ושקוע כך שלא ניתן ללחוץ עליו באמצעות אצבע/ציפורן, אני מחזיק מסמר קטן בקופסא כדי ללחוץ אותו...

פורסם

החלק הרגיש ביותר בבוסטר זה מן הסתם הסוללות, וכמו כל מכשיר חשמלי - יש גם עניין של מזל.

אני הייתי מנסה לרוקן את הסוללה של הבוסטר ולהטעינו מחדש (אפשר להטעין איתו טלפון סלולארי באמצעות שקע ה USB ו/או להשתמש בפנס שלו עד שמתרוקן) ואז לבדוק בשנית אם הוא עושה את העבודה או לא.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם זה סוללות ליטיום, ריקון לא עוזר. השיטה עבדה עם סוללות מסוג ניקל מטאל. בליטיום נגרם נזק עם מרוקנים עד הסוף ורצוי לאחסן מכשירים עם סוללות ליטיום טעונים לכ80% ולא להגיע למצב של ריקון מוחלט כי הסוללה מאבדת קיבולת במצב הזה. לאיחסון ממושך גם 100% פחות מומלץ (בלפטופים טובים עם סוללות ליטיום אפשר בהגדרות לקבוע טווח טעינה של סוללות - שימושי כדי לשמור עליהן אם רוב הזמן עובדים מחשמל).

להבדיל מניקל מטאל, אי אפשר לעשות לסוללות ליטיום CONDITIONING ולהחזיר אותן לחיים.

סוללות ליטיון פגומות משחררות גז דליק מאוד כאשר מטעינים אותן. גז זה נצבר בתוך שק אטום בו עטופה הסוללה. כאשר סוללת ליטיום מתנפחת היא סיימה את חייה. אסור לחורר את השק כדי שחלילה לא ישתחרר גז.
בתנאים קיצוניים לפעמים כאשר הסוללה מתנפחת ומתעוותת, נוצר קצר במגעים הפנימיים של הסוללה והיא מתלקחת.

סוללות ליטיון למכשירים ביתיים עשויים בתרכובת כימית לא עמידה לחום ואני לא יודע איזה סוג סוללות משתמשים בבוסטרים סיניים זולים, אבל חום ברכב עלול להיות מעבר למה שהן מיועדות לו. ברכבי הייבריד תרכובת סוללות ליטיום אחרת לגמרי מאשר במכשירים הביתיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לפני 5 שעות, Haim_gds כתב:

בבוסטר הזה חייבים ללחוץ על כפתור הבוסט כדי להשתמש בו להתנעה.

זה לא נכון. גם לי יש כזה.

פורסם
לפני 14 שעות, tzvipper כתב:

סוללות ליטיון למכשירים ביתיים עשויים בתרכובת כימית לא עמידה לחום ואני לא יודע איזה סוג סוללות משתמשים בבוסטרים סיניים זולים, אבל חום ברכב עלול להיות מעבר למה שהן מיועדות לו. ברכבי הייבריד תרכובת סוללות ליטיום אחרת לגמרי מאשר במכשירים הביתיים.

שיאומי... אני לא בטוח כי הוא נופל תחת ההגדרה של "בוסטר סיני זול". הייתה לי את הדילמה אם לשלם 40% יותר בגלל השם או לרכוש סתם בוסטר מעלי והחלטתי לא לקחת סיכון עם משהו לשעת חירום.

לפני 12 שעות, lm007 כתב:

זה לא נכון. גם לי יש כזה.

מעולם לא עבד אם לא לחצתי על הכפתור.

פורסם

שיאומי לא אומר כלום, זה נטו מוצר שהם שמו עליו את החתימה שלהם. יוצאים מאותו מפעל עוד עשרות דגמים כמעט זהים עם לוגו אחר מודפס עליהם פשוט.

פורסם
לפני שעה, Hagaix כתב:

שמו עליו את החתימה שלהם

הם אישרו אותו, בין אם זה בתיכנון ובין אם זה ביצור. הסיבה ששילמתי 40% יותר היא המוניטין, אני מצפה שהם יעמדו ויכבדו את החתימה שלהם.

בתקופה שהוא אצלי השתמשתי בו בו כ 5-6 פעמים, אני מצפה שיחזיק קצת יותר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 19 שעות, איציק נ. כתב:

אני הייתי מנסה לרוקן את הסוללה של הבוסטר ולהטעינו מחדש

ככה בטוח תגמור את הסוללה.

בסוללות ליתיום (ולא רק) אסור להגיע לפריקה מלאה.

לפני 27 דקות, איציק נ. כתב:

שיומי זה שם נרדף ל good vfm

ובצדק. לפני כמה שנים זה היה סמסונג/LG, היום זה שיומי.

מחיר טוב ואיכות סבירה פלוס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

"לאקשרי"? זה לא מה שקניתי ולא מה שציפיתי, קניתי מותג עם מוניטין של איכות. דוגמה מהתחום שלנו, "לאקשרי" היא מרצדס ואילו מותג עם מוניטין של איכות הוא VAG.

אם הייתי יודע כי מוצרי שיאומי הם מוצרי מדבקה (כמו "בוש"...) הייתי קונה שניים ללא כל מדבקה באותו מחיר...

פורסם

שיומי זה לא מוניטין של איכות, זה מוניטין של VFM. אתה מקבל מה שאתה משלם בעבורו (משלם מעט כסף ומקבל מוצר עם הרבה הרבה בתוכו).
מונטין איכות זה לא - וגם רואים את זה על הטלפונים שלהם (לא מזקנים יפה ולא מלוטשים ברמת התוכנה-חומרה).
איך שאני רואה את זה - שיומי זה ממש לא VAG.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה לא מה שאני מבין, ובוודאי לא במוצר פשוט כזה. איכותי הוא מוצר המתוכנן טוב ונבנה טוב, להבדיל ממוצר מדבקה של עלי שעובד קצת אבל לא יותר מדי זמן.

ישנה דרך לבדוק את הבוסטר? לא הייתי רוצה לגלות כי הוא לא עובד בשעת חירום...

פורסם

יש לי בוסטר כזה, מתקרב לגיל שנתים, מאוכסן בבית 99% מהזמן, ולא משתמש בו מעבר להנעת רכב.

הנעתי איתו לפחות 20 פעמים את הרכב עקב חוסר שימוש (קורולה 1.6).

הצליח להניע את הרכב שהמצבר בן 3.5 דרוש החלפה ומרוקן עד לרמה שאין מספיק כח להפעיל נורית לד.

מצב boost לרוב היה חייב להפעיל אותו, ללא מצב boost היה מצליח להניע במקרים גבולים בלבד.

כאשר לא הפעלתי את מצב boost הרכב היה "מרסט" עקב נפילת מתח ואם אני לא טועה הייתי צריך להכניס קוד מחדש.

חשוב לשים לב כי התנינים מהודקים כמו שצריך, קרה לי כבר מקרים שלא חיברתי אותם בצורה טובה וכאשר באתי להניע לא הצלחתי.

• תוכן חדש...