Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי סיאט לאון 2011 נפח מנוע 1.8

לאחרונה אני נתקל בתקלה מאוד מוזרה - כשאני מנסה להניע ומסובב את הסוויץ אין תגובה בלוח השעונים. שום דבר! פשוט מכובה לגמרי.

אבל כל שאר המערכות ברכב תקינות(דאבל דין, אורות פנים, אורות ראשיים, וינקרים וכו׳).

לכן שללתי כשל במצבר(הוחלף לפני חצי שנה בערך).

התקלה קרתה בפעם הראשונה לפני שבועיים, אז לאחר מספר נסיונות הרכב הניע וללא בעיה עד ליום שישי האחרון שהתקלה חזרה.

השארתי את הרכב ליד העסק וחזרתי במוצאי השבת לנסות להניע - והרי זה פלא, הניע!

ואז שוב.. בימים האחרונים אין תגובה בלוח השעונים בסיבוב הסוויץ.

חשמאלי רכב הגיע היום ועשה בדיקה של כל הפיוזים ועוד מספר דברים והגיע למסקנה שאין כשל חשמלי כלשהו אלא נתק אלקטרוני בדרך(שיער שמדובר איכשהו בלוח השעונים).

בנוסף, התקשרתי לחבר שעובד במוסך מורשה של צמפיון, הוא שאל את עמיתו - איש הדיאגוסטיקה והאלקטרוניקה שם.. 

והאיש שאל האם הרכב שלי מחנה בדרך כלל בשמש - עניתי שכן.. ואז אמר שיכול להיות מצב שאיכשהו השמש ישבה על הדש ועם הזמן זה אולי לגרם לתקלה בלוח שעונים.

זה אולי ישמע לכם מוזר אבל בכל הפעמים שלוח השעונים לא הגיב היה בשעות החמות של היום.

במוצאי השבת השעה הייתה אחרי חצות.. לכן עשיתי נסיון ממש עכשיו והכל עובד ללא בעיה!

האם יש מצב שבאמת בחום משהו משתבש שם?

מישהו נתקל בתקלה כזו או יודע מה יכול לגרום לדבר כזה?

סליחה על החפירה, אני פשוט באמת לא יודע לאן לפנות 🤷🏼‍♂️

פורסם
לפני שעה, רפי לין כתב:

האם כשקיימת בעיית לוח השעונים אתה מצליח להניע את המנוע

והאם המתנע (סטרטר) מסתובב כשורה?

בברכה  -  רפי לין

לא, הרכב לא מניע במצב הזה.. אין תגובה בכלל.

אבל כשהרכב מניע הכל עובד פרפקט, כאילו לא קרה שום דבר.

אגב באופן פתאומי אני עדיין מצליח להניע מאתמול, האם יכול להיות שמשהו פשוט משבית את המחשב של הרכב?

• תוכן חדש...