Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספה חדשה

netanel1014

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 16.8.2021 בשעה 12:55, netanel1014 כתב:

מי שרוצה להתרשם מהאתר שלו : https://vdivani.co.il/

מי ששמע ומכיר אשמח לשמוע אם עשיתי בחירה נכונה או אכלתי אותה. אגב, אם אני לא מרוצה לפי החוק אפשר להחזיר?

אני עדיין זוכר את הפרסומות מהרדיו, "דיוואני סנטררררר!" :lol:

יש להם סניף יחסית קרוב אליך, ראשל"צ.

לא מכיר אותם מניסיון, רק מהרדיו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בנוגע לספות, המלצה הכי טובה שלי זה ללכת על מה שנוסה כבר המון פעמים

spacer.png

אחרי הצחוקים קצת רצינות, מת לקנות ספה של נטוצ'י או איטלסופה, למרות שעדיין צריך לעשות סקר שוק יותר רציני, לפני שקופצים וקונים ספה כזו. 

ראיתי שיש אחלה מחירים אם עולים בסכומים בערך 4K לספה נשמע סבבה. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תכפיל, תכפיל. הספה שלי, זו שאני לא מרוצה מטיב העור שלה, היא ספת 3 מקומות שזלונג שקניתי בנטוצי במחיר מיוחד 15,000 ש"ח. אבל קפוץ להתרשם, אולי תמצא משהו שתרצה לקנות במחירים שלהם.

• מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, sperial כתב:

תכפיל, תכפיל. הספה שלי, זו שאני לא מרוצה מטיב העור שלה, היא ספת 3 מקומות שזלונג שקניתי בנטוצי במחיר מיוחד 15,000 ש"ח. אבל קפוץ להתרשם, אולי תמצא משהו שתרצה לקנות במחירים שלהם.

ואוו. מי משלם כזה סכום על ספה אחי? זה מוגזם..אא"כ יש לך הרבה כסף..

טוב הספה הגיעה בזמן שיא של 2 ימי עסקים (למרות שבהזמנה הם ציינו 14) מנתניה..

יש כמה דיוואני לפי מה שהבנתי..אני הזמנתי מ"ויטוראיו דיוואני" הספה תוצרת סין אורך 2.4 עם שזלונג 1.8 בעלת נוכחות..

הספוג יותר קשיח ממה שציפתי אבל אישתי אומרת שזה טוב ככה הספה "תחזיק יותר מעמד" בגדול היא נוחה. כריות הגב דקות ככה שזה טיפה פחות נוח מספות שיצא לי לשבת עליהן אבל אפשר למלא אותן. 

אני מרוצה מאוד.

את הספה הישנה הוצאתי בחוץ שעה לפני שהגיעה החדשה (אין מקום בבית)..ופירסמתי בפייבסוק במחיר 400 (תכלס היא במצב חדש) ..

מישהי התקשרה אמרה לי תעשה לי ב300 ? אמרתי לה כן!! אבל תבואי עכשיו!

כל השכונה מלאה בסודנים אני בספק אם היא (הספה) הייתה נשארת בבוקר. אפילו את הגרביים גונבים לנו.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

לא הייתי בדיוואני בסבב האחרון, אבל בסבב קודם נכנסתי ויצאתי מיד כי הסגנון לא התאים לי. אבל בדרך בדקתי כמה חנויות זולות, כולל מסיעה מחיפה למרכז הארץ לצורך זה, הרגשתי בזבוז של יום בגלל העיצוב והאיכות הירודים.

אני קונה רהיטים במחשבה לטווח 15-20 שנה, בהתאם אני מוכן להוציא יותר כסף.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

לא הייתי בדיוואני בסבב האחרון, אבל בסבב קודם נכנסתי ויצאתי מיד כי הסגנון לא התאים לי. אבל בדרך בדקתי כמה חנויות זולות, כולל מסיעה מחיפה למרכז הארץ לצורך זה, הרגשתי בזבוז של יום בגלל העיצוב והאיכות הירודים.

אני קונה רהיטים במחשבה לטווח 15-20 שנה, בהתאם אני מוכן להוציא יותר כסף.

ספה כזאת כוללת אחריות? . 

לדוגמא אצל ההורים שלי יש ספה שעלה קרוב ל10K ואחרי שנה העור טיפה התקלף החברה שלחה לה מישהו שיסדר את זה (על חשבונם). 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

ראיתי שיש אחלה מחירים אם עולים בסכומים בערך 4K לספה נשמע סבבה

4k לספה סבירה בעיצוב אישי זה אולי בדרום ת"א, יש שם כל מיני חנויות רהיטים זולות שנותנים לך לבחור מידה, ריפוד, צורה וסוג רגליים ובונים לך מזה ספה. אל תצפה לאיכות מטורפת אבל זה מחזיק את התחת השמן שלי מ2018 בלי להתלונן. 

ספה ב14k הייתי קונה רק אם זה לדירה שיוציאו ממנה את הגופה שלי. חבל להשקיע ככה הרבה כסף על משהו שיכול להידפק במעבר דירות.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן כך. הנטוצי הקודמת החזיקה כ-16 שנים, שתחילתן עם ילדים קופצניים. הושלכה במעבר דירה. הנוכחית בדיוק בת 8, טופלה פעם אחת במסגרת האחריות, ולמרות קצת שחיקה אין לי כוונה להחליף אות בטווח הנראה לעין (בערבון מוגבל, יש לי רק 50% בהחלטה).

• מעניין 1

פורסם
לפני 23 שעות, ברווז כתב:

אני עדיין זוכר את הפרסומות מהרדיו, "דיוואני סנטררררר!" :lol:

יש להם סניף יחסית קרוב אליך, ראשל"צ.

לא מכיר אותם מניסיון, רק מהרדיו.

דיוואני סנטר ו-ויטוריו דיוואני זו לא אותה חברה

• מעניין 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לא ברור לי מה המטרה של קניית רהיטים עם מחשבה של 20 שנה קדימה.

מעדיף לקנות בטווח בינוני מינוס ולחדש כל כמה שנים.

עיצובים מתעדכנים וצרכים משתנים.

• אהבתי 3

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 50 דקות, Potato כתב:

לרוב גם אלו שנקנים ל-20 שנה מוחלפים אחרי כ-5...

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 52 דקות, Potato כתב:

עיצובים מתעדכנים וצרכים משתנים.

אמא שלי קונה סלון ופינת אוכל במחירים גבוהים כדי שיחזיקו ל15 שנה לפחות. בפועל אחרי 6-7 שנים היא מחליפה כי "צריך להתחדש"..כבר כמה שנים זה ככה..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המחיר גם לא תמיד ערובה שזה יחזיק 20 שנה.

ראיתי שולחן סלון משיש באיזה חנות פלצנית עם שם איטלקי, 9000 שקל. השיט הזה בתצוגה היה לא יציב ומתנדנד שנוגעים בו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...