Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספה חדשה

netanel1014

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

נגדי חימוש בחיים לא יקנו ספה ב14k 

90% מהנגדים אצלי ביחידה נסעו על רכבים חדשים במימון מהמשכורות 7-8K המסכנות שלהם.

ספה ב14 לא נשמע מופרך בכלל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

נגדי חימוש בחיים לא יקנו ספה ב14k 

תתפלא, יקנו ועוד איך, ואחר כך ימכרו תחמושת מהבסיס כדי להחזיר חובות בשוק האפור.

לפני 3 שעות, Potato כתב:

90% מהנגדים אצלי ביחידה נסעו על רכבים חדשים במימון מהמשכורות 7-8K המסכנות שלהם.

ספה ב14 לא נשמע מופרך בכלל.

זה כמו אצלי בעבודה.

בחניון עומדת מזדה לאנטיס מתפרקת ליד טסלה חדשה. במזדה נוהג הביג בוס של מפתחים, בטסלה נוהג טכנאי QA.

בתאריך 19.8.2021 בשעה 13:16, sperial כתב:

@netanel1014אצלי המונח "צריך להתחדש" לא קיים*. מחליפים ציוד שהתבלה או שאינו ממלא את הצרכים. יש לי שולחן ומזנון בני 23נבסלון, קצת דהויים,נאבל חזקים - אז פורשים עליהם מפה ומאריכים את חייהם. וכך גם שאר הריהוט. ואם הציוד המוחלף שמיש הוא מוצא את דרכו למשתמש הבא.

אני באותה דעה כמוך - כל עוד זה משרת אותי, אני לא מחליף. זה מפסיק לשרת אותי - זה עף או משמש לחלקים.

בתאריך 19.8.2021 בשעה 13:16, sperial כתב:

* היוצא מהכלל הוא המקרר, שאשתי אוהבת להחליף באופן מניעתי כל 10-12 שנה

זה לא עניין של אוהב או לא אוהב. לדעתי מקרר/מכונת כביסה/מזגן כדאי להחליף פעם ב10 שנים באופן יזום, בדיוק בשביל לחסוך - הדגמים החדשים הרבה יותר יעילים וחסכוניים מהישנים.

ההורים שלי היו עד לפני שנתיים עם מקרר תדיראן מודל 1996. עבד וימשיך לעבוד, אבל בעלויות החשמל שהוא צרך, היה אפשר לקנות מקרר חדש כל 5 שנים. כנ"ל מזגן רצפתי ענתיקה שעדיין עובד אבל אתה מדליק אותו רק באירועים מיוחדים, כנ"ל מכונת כביסה משנת 2005 שעובדת אבל עושה רעש מפחיד, סייקל לוקח 4 שעות, ומוציאה בגדים עם ריח מוזר ובצבע אפור במקום לבן.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 16 דקות, vadim6385 כתב:

כנ"ל מכונת כביסה משנת 2005 שעובדת אבל עושה רעש מפחיד, סייקל לוקח 4 שעות, ומוציאה בגדים עם ריח מוזר ובצבע אפור במקום לבן.

מה עובד בה?

שאתה לוחץ על ON והוא מגיב?

פורסם

כנראה שכשלוחצים על הכפתור מצלצל הפעמון אצל הכובסת, שבאה עם קרש הכביסה.

אצלי עוד לא היתה מכונת כביסה שעברה את גיל 8, אז לא הגעתי להחלפה מונעת.

בדירה הנוכחית החלפתי חלק מהמזגנים בשיפוץ, אבל נותרו 3 מזגנים בני 20 ויותר שהחזיקו מעמד עוד 5-7 שנים, עד שהצריכו החלפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 דקות, sperial כתב:

נותרו 3 מזגנים בני 20 ויותר שהחזיקו מעמד עוד 5-7 שנים, עד שהצריכו החלפה.

וחבל, כי עדיף לקנות מזגן חדיש וחסכוני, שלא צורך טון חשמל בחודש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

החלפת המזגנים לא שינתה לי את חשבון החשמל.

חוץ מזה, הייתי במצב של החלפת דירה + רכישת רכב נוסף (במקום רכב ליסינג שהוחזר) + שיפוץ גדול של הדירה החדשה, אז העדפתי לדחות רכישות לא דחופות. היו עוד הוצאות שפרשתי על פני השנים הבאות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

אצלי עוד לא היתה מכונת כביסה שעברה את גיל 8, אז לא הגעתי להחלפה מונעת.

אצל ההורים יש מכונה של סמסונג שמופעלת בממוצע פעם ביום.

בסופי שבוע 4-3 פעמים אפילו.

בת 8 ולא מראה סימנים של בעיות.

הקודמת נזרקה סתם כי עברנו בית ורצו חדשה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

חורף בריא חברים.

מחפש ספה פינתית קטנה מאוד: בערך 180*180, לא מצאתי באף מקום, גם לא אצל היקרים.

מכירים מקום בו בונים ספות לפי מידה? לא חייב להיות הכי איכותי אבל לא קרשים עטופים.

אגב, השתעשעתי ברעיון של רכישת פינתית יד2 וקיצורה ע”י נגר שיבוא הביתה. זה מעשי (אם אין ברזלים בקונסטרוקציה)?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אם אתה מגיע לאיזור מפרץ חיפה, דניאל רהיטים.

ייצר לך מה שתרצה. 

גם לא יקר. 

הייצור עצמו בדרום תל אביב, כך שאני מניח שאפשר גם שם, אבל אין לי כתובת מדוייקת. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...