Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל הרמקולים באוטו האחוריים (7X10) והסט הקדמי הם של power base.

אבל המכשיר והמגבר נותנים את הכל.

מה הדגם של הרמקולים הקדמיים וכמה עולה? איפה קניתה?

אם אתה יכול תן קישור לאתר.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
שומע אחי הימליצו לי על הסאב הזה כמו שישי לך TSW305C Pioneer ואני שוקל ליקנות אותו יש לי מחיר עליו ב 380 שח בלי תיבה תגיד אחי האם באמת שווה ליקנות הסאב האם הוא שווה את המחיר שלו אחי אני מברר אצל כולם אני לא רוצה להיתבאס יש לי פיאט פונטו אוטו קטן ואני חושב שהוא יהיה טוב אמרו לי שהסאב הזה נימרח קצת הבאס שלו מרווח הקוונה זה נכון
זה סאב חזק לאללה, אני לא אוהב אותו הוא מורח בטירוף ..אם אתה אוהב את זה אז פנאן[ועוד באונו!!?@$%?] הבאתי אחד כזה ב220 שקל והעדפתי לעבוד עם אחד פשוט יותר ועלום שם שבעני ועוד כמה חברים הוא דופק פיקים מדוייקים שיודעים מתי להתחיל ולהפסיק ולהדהד..ולא סתם לעשות וורום וורום..] סה"כ הפיוניר 305 סי שווה את הכסף בהנחה שהוא תיבה סגורה לא פחות מ42 ליטר ושמחובר אליו מגבר חזק שמזיז אותו ולא מדגדג אותו.אז אפשר להפיק ממנו משהו טוב..אבל שוב אני לא אוהב אותו לא יודע מה אנשים ניטרפים עליו חוץ מעוצמה ..אגב 380 בלי תיבה זה קצת יקר.אם תתאמץ תביא אותו ב330 שקל ..

בכל אופן הכי טוב שתישמע אותו בעצמיך ותחליט..אל תתייחס ותיקח יותר מדי ללב מה שאומרים לך..אתה תישמע ותחליט אם אתה אוהב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סעיף 11 בכללי הפורום:

"פסיק, נקודה, אדון סימן קריאה וגברת סימן שאלה כולם חברייך - השתמש בהם. כמו כן,

זכרו בבקשה שאדון סימן קריאה ביישן במקצת, ולכן רצוי להמנע משימוש מוגזם!!!!!!!!!!!!!!

כמו כן, "חחחחחחחחחח" זאת לא מילה. הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה"

אל תהפכו את הת'רד הזה לצ'אט.

פורסם

כשאתם כותבים דברים טובים על "הזבל הסיני" למה אתם משווים אותו??? יש מוצרים זולים ששוים את הכסף שלהם אבל לא משנה מה אי אפשר להשוות את האיכות שלהם למוצרים יקרים אני בטוח שכל מי שהתנסה עם מוצרים טובים יסכים איתי.

פורסם

היית היום? משמעת את שלי ועוד אחרים שהיו במפגש עם ציוד יקר יותר?

[שוב אני לא משווה את שלי סתם לדוגמא למערכות קומפלט מעל 5K .וכמו כן יש "זבל סיני" שבאמת הוא על הפנים .אני לא תומך בכל זבל סיני שקיים ברור שלא..גם הציוד שלי כן תאמין או לא , ניבחר בקפידה !]

בכל מקרה אם היית נוכח היום במפגש לא ניראה לי היית כותב את זה ככה. אבל פנאן לך תחשוב מה שתחשוב אני לא בא להיתווכח כרגע על כלום כל עוד לא ישבת אצלי באוטו ורק אז היינו מדברים על הנושא .שמיעה זה דבר פתוח..יכול להיות באמת משהו לא בסדר איתי ובשמיעה שלי,לך תדע..

ערב טוב.

פורסם

אמרתי אבל שיש מוצרים זולים ששווים את הכסף שלהם רק רציתי לדעת לאיזה ציוד אתם משווים את "הזבל הסיני" אמרת שאתה לא משווה למערכת ב5K אז נתת איזשהו כיוון כללי. שמעתי מספיק מערכות עם ציודים זולים בחיים שלי ככה שאני יודע מה הם יכולים לתת ומה לא אני לא חושב שהמערכת שלך ספציפית הייתה משנה את הדעה שלי מקצה לקצה (ושוב לא באתי עליה בטענות רק רציתי לדעת למה משווים אותה).

פורסם

אם תתאמץ תמצא +קצת חוצפה ישראלית ...

אני בכל אופן הבאתי אחד חדש ב220 שקל. דרך חבר ממש טוב לא הייתי מרוצה ומכרתי באותו היום ב300.

פורסם
אוקיי זכותך לחשוב מה שאתה רוצה,ממש לא מפריע לי.

נשמע כאילו אתה נעלב ואני לא מבין כל כך על מה יכול להיות שהמערכת שלך נשמעת יותר טוב ממערכת עם מוצרים שעלו יותר כי גם הרבה תלוי בהתקנה ויכול להיות תלוי ברכב ובכיוונים רק עניין אותי לאיזה מוצרים אתה או אחרים משווים אותה. עם אנחנו ניקח מוצרים זולים ומוצרים יקרים ונתקין את שניהם כמו שצריך ברוב הגדול של הפעמים ובטח אם זה זבל סיני לעומת משהו שנחשב טוב המוצרים היקרים ישמעו טוב יותר ואני לא חושב שיש על זה ויכוח זה הכל. אז אני מקווה שלא נעלבת ושהסברתי את עצמי.

פורסם

אין פה השווה זה לראות שהמוצרים הזולים לא בהכרח גרועים, הם יכולים להיות מעולים למחיר שלהם,

ואפשר להשיג תוצאות כמו מערכת סבירה רגילה עם מותגים כמו פיוניר סוני וכו....

אין פה השוואה לינארית... הקטע זה להראות שאפשר להתחיל ולהתקדם עם מוצרים בינוניים.

כמו רמקולים ומגברים מחברות "מדבקה" אני לא מדבר על רדיו דיסקים אני מדבר על אלמנטים והגברות.

תמיר

פורסם

אחי ממש לא נעלבתי..זה ניראה כאילו בכוח דחפת את התגובה הזו בהנחה שכיביכול נעלבתי..אבל ממש לא נעלבתי..אני יודע מה הזבל סיני שיושב לי באוטו שווה . אין לי צורך להתווכח אם אף אחד על ענייני כבוד בעקרון כל עוד אני הראשון שצריך לאהוב מה שאני שומע וככה זה..ומסתבר שיש עוד כמה אנשים שהופתעו לטובה מהיום הזה שבאתי במיוחד לשנות כמה סטיגמות מכוערות של אנשים שמזלזלים חופשי כי המוצר זול והכי מעצבן לפני ששמעו ספציפית את המוצר במדובר .אגב התקנה טובה אני מסכים איתך משנה באופן מורגש את התוצר הסופי. אבל יש לזכור שלא ברמות גורליות מדיי ככה שהתוצר הסופי שלי מושפע בשימוש ובחירה נכונה במוצרים זולים ששולבו בהתאמה והרמוניה וזה ביחד עם התקנה טובה [של חבר יקר מהפורום] הביאו לתוצר הסופי. נוסיף שאת התיבה הפתוחה אני בניתי והתאמתי לצרכי ולנתוני הסאב [את החישובים עשו מיקמיק ועד בחור ששכחתי את שמו..] אני לא יורד על מוצרים יקרים אבל נגיד את זה ככה בלי להעליב אף אחד..שמעתי כמה מערכות ברמה ובמחיר גבוהה ולא התרשמתי במיוחד ביחס להשקעה הגדולה ...אבל עזוב שוב לא רוצה להיכנס לויכוח מיותר . אתה מרוצה מהמערכת שלך . אני כמוך מרוצה ממה שיש לי היום הוכחתי לכמה אנשים שדיברו לא יפה על המערכת שלי עוד לפני שהם שמעו -שהם טועים ושמישום מה המערכת שלי נישמעה יותר טוב מכמה מערכות שהיו באיזור בסכום משולש ואפילו יותר . זה מה שחשוב יותר מזה ממש לא צריך . שוב לא נעלבתי אחי.

שוב ערב טוב שיהיה ולדעתי בזה סיימנו לדון בנינו על העניין הזה . כל עוד שנינו סגורים על דברינו ואין טעם להציף את האשכול הזה בדברים מיותרים. אגב בעניינו של תמיר הרדיו דיסק שלי דווקא לא מוצר מדבקה הוא סביר ביותר שלBPV650 Blaupunkt לידע כללי...

פורסם
היום הוכחתי לכמה אנשים שדיברו לא יפה על המערכת שלי עוד לפני שהם שמעו -שהם טועים ושמישום מה המערכת שלי נישמעה יותר טוב מכמה מערכות שהיו באיזור בסכום משולש ואפילו יותר . זה מה שחשוב יותר מזה ממש לא צריך .

תגיד לי מה אתה ילד ?

הוכחת לאנשים שהמערכת שלך יותר טובה משלהם ? מה אתה מנסה להוכיח פה ? שאתה יודע לכוון מערכת ?

זה מה שחשוב לך ? שהמערכת שלך תשמע יותר טוב ממערכת של מישהו שהשקיע יותר כסף ?

קצת פחות תחרותיות תעשה לכולם טוב. בסופו של דבר זה בסך הכל סוג של תחביב.

לא יודע מה יש לך ברכב , אבל תבין שמה שזול הוא זול ואין פה חוכמות. יכול להיות שאתה מנצל את הציוד הזול כמו שצריך ועל זה כל הכבוד ( הפעם בלי ציניות ) , אבל כמו שאתה מנצל ציוד זול כך גם אפשר לנצל ציוד קצת יותר טוב .. כך שאני לא ממש מבין מה אתה מתהלך פה בגאוות יתר.

אם יש לך כישרון כזה בלנצל מערכות הייתי מאוד שמח לשמוע ולקרוא על קצת טיפים.. אני בטוח שיהיו הרבה אנשים מהפורום שישתמשו בזה , הרי רוב האנשים בתחום הם דלי תקציב.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...