Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

משום מה נעלם הפוסט שפתחתי..אז ננסה שוב;

קראתי את הפוסטים שמצאתי, קראתי גם מדריכים שכתובים באתר.

רוצה להחליט איזה ציפוי לעשות/איך להגן על צבע רכב חדש ויש לי כמה שאלות..

רכב חדש, צבע שחור. המטרה הראשונה להפוך את הניקוי לקל יותר ושיחזיק קצת יותר זמן (היום כמעט מיד לאחר הניקוי נדבק שוב אבק), המטרה השניה אם זה אפשרי להגן על הרכב מאבנים קטנות, חרקים שנדבקים וסימני דלתות.

1. PPF מאוד יקר, האם שווה לצפות רק את החזית להגנה מאבנים קטנות וחרקים שנדבקים?

2. מה החסרונות של PPF?

3. ציפוי ננו - מה קורה בסוף החיים שלו - האם יש סימנים? האם חייבים לחדש?

4. אולי מספיק ווקס איכותי כל כמה חודשים?

נשמח לכל עזרה

אלעד.

עריכה אחרונה על ידי wonderd

בריאות לכולם!

פורסם

1. אם אתה מוכן להשקיע אז כן. הרבה אנשים עושים רק בחלק הקדמי ובדלתות כדי להימנע מפגיעות קטנות, אין בעיה עם לעשות רק חלק.

2. המחיר.

3. אני לא מכיר סימנים כאלה ואתה לא חייב לחדש אם אתה לא רוצה.

4. אתה מתכוון כנראה לאוטם צבע, הוא אכן מחזיק כמה חודשים (ביישום נכון).

אפשר להסתפק בזה, זה מגן על הצבע ועוזר בניקוי אבל זה לא שווה ערך לציפוי ננו/קרמי ובטח לא ל-PPF. זה פיתרון יותר זול. 

• רעיון טוב! 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

מניסיוני, מכסה מנוע סובל הכי הרבה מאבנים. אתה יכול לצפות את המכסה מנוע בלבד בppf ואת השאר לצפות בgtechniq crystal serum light, אחד הציפויים הטובים ביותר בעולם וגם קל ליישום.

• רעיון טוב! 2

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

היי

גם אני רוצה לצפות נגד שריטות - המטרה היא לצפות את משטחי הBIANO BLACK בסלון ועל הדלתות ( מאזדה CX30 )-  כנראה אבחר במדבקות שקופות כדי לא להרוס את העיצוב הכללי של הסלון , אם כי ,לטעמי אפשר גם להשתמש במדבקות מוברשות דמוי אלומיניום .

על הדלתות מבחוץ- מדבקות שקופות בלבד .

באיזה ציפוי מומלץ להשתמש ?

תודה

פורסם

אני מרחתי את הציפוי שנשאר לי (אחרי כל הרכב) על המשטחים האלה. 

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
לפני 6 שעות, סקודיאק כתב:

מניסיוני, מכסה מנוע סובל הכי הרבה מאבנים. אתה יכול לצפות את המכסה מנוע בלבד בppf ואת השאר לצפות בgtechniq crystal serum light, אחד הציפויים הטובים ביותר בעולם וגם קל ליישום.

נראה מאוד מענין החומר הזה.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...