Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בבעלותי סיאט לאון 2012 DSG7 במצב שמור, 60,000 ק"מ בלבד, מטופלת קבוע ורכב אפשר להגיד כמעט חדש.

לאחרונה הרכב החל להכבה באמצע נסיעה. בפעם הראשונה לאחר שנכבה, היה מת לגמרי. לא היה סוויץ' אפילו בכלל. כבר הייתי עם הטלפון לגרר ואז ניסיתי שוב והיה סוויץ' והניע רגיל כאילו כלום.

במוסך אמרו שהלך הסוויץ' לפי בדיקה של המחשב והחליפו לי לחדש, אך התקלה חזרה על עצמה.

היום הרכב כבר נכבה פעמיים תוך פחות משעתיים פשוט ככה באמצע נסיעה רגילה על D במהירות 40-60 קמ"ש.

כאשר הוא נכבה, הוא לא עובר למצב סוויץ', אלא נכבה כאילו לגמרי כיביתי את הרכב והוצאתי מפתח.

אני עוצר בצד ואז מיד מניע מחדש.

הייתכן כי זו תקלת מחשב? כי קראתי גם על משאבות דלק וכו', אבל הוא כאילו נכבה לגמרי ומתנתק כאילו כיביתי את הרכב והוצאתי את המפתח.

תודה לכולם!

פורסם
לפני שעה, חולגי כתב:

בדקו את הרכב עם סורק תקלות?

אני לא יודע מה בדיוק עשו, אני יודע שהמחשב שלהם הראה שהסוויץ' תקול והחליפו לי אותו לחדש. עדיין נכבה הרכב אבל מניע מיד. אז אולי באמת הסוויץ' היה תקול, אבל זו לא הבעיה המרכזית כך נראה.

פורסם

צריך לבצע בדיקה יסודית כאשר אם הרכב מתניע מייד  החשוד הראשוני הוא מערכת ההצתה סליל/חוטי הצתה.

אם מע' ההצתה תקינה ,הבדיקה הבאה שהייתי מבצע היא לחץ דלק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...