Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

הייתי מציע לך לבוא ולישמוע אצלי ברכב את המערכת המקורית הקיימת

בהונדה סיויק הצ'בק 2021, לפני המחשבה על החלפת רמקולים.

ברכב בוצע בידוד 3 שכבות ברצפה ותא מטען בחומרים של חברת stp ,

וגם בידוד דלתות ב 4 שכבות , לפי יעוץ של חבר הפורום אסימפקס.

מגבר לא צריך.

סאב לא צריך.

אותי זה מספק.

פורסם
לפני 3 שעות, Tom_22 כתב:

מומלץ מה שמתאים לך ומה שעומד בתקציב שלך.

אתה כמובן צודק לגמרי.  

ובכל זאת - אולי אני אתן שתי דוגמאות: 

למשל - יש רכב חדש (לא זוכר איזה) שראיתי שכתוב שהוא מגיע עם שישה רמקולים של BOSE  - אני מניח שמשהו כזה לא הייתי צריך לשדרג. 

דוגמא שניה - את הרכב הקודם שלי קניתי חדש לפני 10 שנים (קיה פורטה) ואיכות השמע לא הייתה משהו (בעיני כמובן)  אז שדרגתי בקצת (לרמקולים מורל וירטוס).  וזה הספיק לי.  

לפני 3 דקות, avi60769 כתב:

ערב טוב

הייתי מציע לך לבוא ולישמוע אצלי ברכב את המערכת המקורית הקיימת

בהונדה סיויק הצ'בק 2021, לפני המחשבה על החלפת רמקולים.

ברכב בוצע בידוד 3 שכבות ברצפה ותא מטען בחומרים של חברת stp ,

וגם בידוד דלתות ב 4 שכבות , לפי יעוץ של חבר הפורום אסימפקס.

מגבר לא צריך.

סאב לא צריך.

אותי זה מספק.

סליחה אבל לא הבנתי.  אתה מתכוון שאולי צריך לעשות בידוד ברצפה ובדלתות במקום להחליף רמקולים? 

פורסם (נערך)

לא משנה עם מה מגיע הרכב.

בסופו של דבר לכל אחד יש ציפיות שונות מהמערכת, ובהחלט יש מי שמערכת של בוז עם אפילו 20 רמקולים לא תישמע להם כמו שהם רוצים.

להבנתי, משרשורים אחרים, רכשת רכב חדש שעוד טרם קיבלת?

עשית נסיעת מבחן? בדקת מעבר לרכב עצמו אם המערכת שבו מתאימה לך גם (אם זה כל כך חשוב לך)?

אם לא, אז אחרי שתקבל את הרכב ותלמד אותו, תדע יותר טוב מה חסר לך וכמה אתה מוכן להשקיע כדי לשנות את זה (נכון באופן כללי, לא רק לגבי המערכת).

לגבי תגובתו של אבי, כן, זה מה שהוא מתכוון אליו.

בידוד/איטום יכול לתרום להשקטת הרכב וכן להיענות רמקולים טובה יותר, מה שבסופו של דבר אומר שאתה "מקבל יותר סאונד".

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני 3 שעות, Tom_22 כתב:

לא משנה עם מה מגיע הרכב.

בסופו של דבר לכל אחד יש ציפיות שונות מהמערכת, ובהחלט יש מי שמערכת של בוז עם אפילו 20 רמקולים לא תישמע להם כמו שהם רוצים.

להבנתי, משרשורים אחרים, רכשת רכב חדש שעוד טרם קיבלת?

עשית נסיעת מבחן? בדקת מעבר לרכב עצמו אם המערכת שבו מתאימה לך גם (אם זה כל כך חשוב לך)?

אם לא, אז אחרי שתקבל את הרכב ותלמד אותו, תדע יותר טוב מה חסר לך וכמה אתה מוכן להשקיע כדי לשנות את זה (נכון באופן כללי, לא רק לגבי המערכת).

לגבי תגובתו של אבי, כן, זה מה שהוא מתכוון אליו.

בידוד/איטום יכול לתרום להשקטת הרכב וכן להיענות רמקולים טובה יותר, מה שבסופו של דבר אומר שאתה "מקבל יותר סאונד".

נכון - רכשתי רכב ועוד לא קיבלתי אותו.  

עשיתי נסיעת מבחן אבל לא בדקתי בכלל אודיו / סאונד. 

אין ספק שאני אדע יותר אחרי שאקבל את הרכב. חשבתי לשאול פה כי לא מצאתי באינטרנט התייחסות לסאונד של הרכב (כמה רמקולים, איזה סוג, וכו').  

תודה על ההסבר לגבי הבידוד (:

אני מניח שאם לא אהיה מרוצה מאיכות הסאונד, אז אלך למישהו מקצועי שייתן את המלצתו אם צריך להחליף רמקולים או לעשות בידוד או משהו אחר. 

לפחות בקטע הזה אני רגוע כי יש מישהו שהומלץ פה בפורום והייתי אצלו לפני כמה שנים (החלפת הרמקולים) אז אני סומך עליו לגמרי.  

פורסם

במפרט הרכב באתר היבואן מצוין כי ישנם 6 רמקולים. אני מניח בתצורה של 2 מאחור, וזוג קומפוננט מקדימה.

קח בחשבון שכל התייחסות באינטרנט שתראה, תהיה בעיקרה סובייקטיבית.

ראה למשל כאן (מניח שמדובר באותה המערכת): https://totallyev.net/vauxhall-corsa-e-audio-review/

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...