Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אני רוצה לאכול לובסטר רול,  פה בישראל. 

אני פשוט לא מוצא את המסעדה עם הכריך המדובר.

2. מצידי ללכת  לקנות בשר לובסטר ולהכין לבד את הכריך. 

3. מחפש באזור תל אביב מעדיף כמה שיותר טרי אבל אם מדובר במתכון אשמח שתכוונו אותי לחנות לקנות ממנה.

4. ראיתי שיש בשר סרטנים קפוא, עד כמה הוא טוב?

תודה (:

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

היה בעבר ב-NUNUNU ברחוב הרצל בתל אביב

אני לא זוכר אם זו מנה קבועה או ספיישל

הייתי מברר לפני

כמו כן לא טעמתי ולא יודע להעיד על טיב המנה

מנות אחרות בתפריט טעמתי והיה נחמד

פורסם

4a6c96999f8a3775ca07568a6a7880cb.jpg

אחד הכריכים האלוהים
מי שמזהה את המקום יזכה בחולצה ותקליט
b45fc73d5f213c4eb29423b5a518b6ed.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 5 שעות, סולל הדרך כתב:

מי שמזהה את המקום יזכה בחולצה ותקליט

אאאחחח.... 

זה הלאנצ' בלונג איילנד, ממש בקצה. 

מקום מדהים, כריך מעולה. 

יש גם לובסטר מפורק, ללקק את האצבעות. 

ועוד דבר, אני מחרטט לגמרי. 

עשיתי חיפוש תמונות בגוגל. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

רואים חרק מעל לגודל של סנטימטר בורחים בצרחות שמים אותו מתחת למים והוא הופך למעדן.

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רואים חרק מעל לגודל של סנטימטר בורחים בצרחות שמים אותו מתחת למים והוא הופך למעדן.

הייתי שם בחתימה אם הייתה לי
פורסם

הייתי באחד בלונג איילנד שנצצא על קו המים, ליד מזח כזה, שולפים לובסטר מהמים וידר לצלחת. יאמי. 

למרות שאני יותר חובב בשר סרטנים. 

הכי טעים שאכלתי היה סרטן שלג ביפן. פשוט טעם מושלם שאין לי איך להסביר אותו. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אאאחחח.... 
זה הלאנצ' בלונג איילנד, ממש בקצה. 
מקום מדהים, כריך מעולה. 
יש גם לובסטר מפורק, ללקק את האצבעות. 
ועוד דבר, אני מחרטט לגמרי. 
עשיתי חיפוש תמונות בגוגל. 

זה המקום שמככב בסדרה The affair
שם בדיוק נח פגש את אליסון
בלי קשר לכמה הכריך טעים וכמה יפה ב Montauk

Sent from my iPhone using Tapatalk
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

IMG_8755.JPG

IMG_8872.JPG

פורסם

נוסע לפגוש חבר בניו המפשייר חודש הבא ב- 4th of July. בתפריט, טבע ו-לובסטרים כל יום.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...