Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הפילטר נוזל לי וגם אחרי החלפה שלו הוא נוזל . לטענת המוסכניק צריך להחליף את כל הקולר. זה נשמע לי קצת הזוי, אין שם איזה גומיית אטימה שאפשר להחליף ולגמור את הסיפור?

לגבי הכרית אוויר פירקתי היום את החיבור של מושב נהג לכרית אוויר לצורך מסוים ונסעתי  כמה קמ ככה אחרי שחיברתי שוב אז מופיעה בלוח שעונים נורת כרית אוויר והודעה על תקלה בכרית אוויר. האם זה שגיאה שאפשר לתקן עם חיבור מחשב(בגלל שמבחינת המחשב היה תקלה שלא תוקנה)  או אם זה לא נכבה  זה מראה על תקלה אמיתית?תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי ארי62
פורסם

אפשר להחליף רק את האטם, עולה כ90 שקלים.

החלפתי אטם כזה לדגם הנ"ל לא מזמן. עבודה של כמה דקות.

בפעם תנתק מצבר לפני פירוק המושב.

כדי לאפס את הנורה עכשיו תנתק מינוס לכמה דקות, על עוד החיבור מהודק מתחת למושב ואין תקלה אחרת.

Screenshot_20210616-070755_WhatsApp.jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם

לגבי המצבר  אתמול ניתקתי את החיובי לכמה דקות . לא עזר. מה שכן זה לא שנכבתה המנורה ונדלק אחרי כמה דקות אלא היה דולק מיד בהתנעה אחרי הניתוק. אז אולי לא עשיתי מספיק זמן?

לגבי המצבר  אתמול ניתקתי את החיובי לכמה דקות . לא עזר. מה שכן זה לא שנכבתה המנורה ונדלק אחרי כמה דקות אלא היה דולק מיד בהתנעה אחרי הניתוק. אז אולי לא עשיתי מספיק זמן?

במחשבה שניה אני שם לב שגם ההודעה על שירות שהייתה דולקת לפני כן לא נכבתה. האם יש משמעות לניתוק החיובי במקום השלילי?

אני חושד בקונקטור שאולי עושה בעיות. אבל לא בא לי לעשות סתם חיבור ישיר

פורסם
לפני 13 שעות, ארי62 כתב:

האם זה שגיאה שאפשר לתקן עם חיבור מחשב(בגלל שמבחינת המחשב היה תקלה שלא תוקנה) או אם זה לא נכבה  זה מראה על תקלה אמיתית?תודה רבה

יכול להיות גם וגם.

כשלא אפשר לאפס רק עם מחשב שמדבר עם ה ABS.

• תוכן חדש...