Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

שמתי לב לתופעה מוזרה..

כאשר אני בעמידה עם הרכב עם מזגן(גם חום וגם קור) דלוק, הרכב רועד אחת לכמה שניות, כאשר הטורים נעים בין 0.6-0.9, ממש כמו רטט.

המדחס עובד ושומעים את הוונטה נכנסת לפעולה..

כאשר מזגן כבוי הטורים עומדים דום, לא זזים ואין שום רעידות.

זה קורה רק בעמידה.. בנסיעה הכל תקין. זאת אומרת הרכב מרגיש קצת יותר "כבד" כאשר המזגן דלוק אבל זה קורה בכל רכב.

מעבר לכך המזגן מקרר טוב אבל במהלך נסיעה יש הרגשה לפעמים של השהייה שהוא מוציא אוויר לכמה שניות ואז חוזר לקרר, או שפשוט מדובר בימים חמים והאוטו עומד בשמש.

הרכב אצלי כשנה וחצי

128000 ק"מ על השעון.

אשמח לעצות. אני ממש לא מעוניין ללכת למוסכים להתחיל תהליך של ניסוי וטעייה וכתוצאה מזה "לשלם את המחיר" -  להחליף חצי רכב בגלל חוסר מקצועיות

פורסם

תושבות מנוע נבדקו.

במידה וזה היה תושבת ללא מזגן אין שום רעידות והטורים לא זזים.

הבעיה בניקוי מצערת שהיא חשמלית ולא רגילה. הרבה מוסכים לא יודעים להתעסק עם זה, ואם כן - מדובר בסכום גבוה יחסית

אם אני לא טועה @colauti 9 ביצע את זה לא מזמן.

פורסם

ברור שהם לא יודעים....

מאיפה אתה?

משאירים קונקטור מחובר, לוחצים על דוושת הגז כשהסוויץ בON, ומנקים.

פורסם
לפני 48 דקות, Matan1515 כתב:

תושבות מנוע נבדקו.

במידה וזה היה תושבת ללא מזגן אין שום רעידות והטורים לא זזים.

הבעיה בניקוי מצערת שהיא חשמלית ולא רגילה. הרבה מוסכים לא יודעים להתעסק עם זה, ואם כן - מדובר בסכום גבוה יחסית

אם אני לא טועה @colauti 9 ביצע את זה לא מזמן.

אחי זה לא משהו מסובך בכלל . לפרק מצערת , לנקות , להרכיב ולבצע איפוס. או כמו שאלי כתב אפשרי עם סוויץ ולחיצה על הגז.

פורסם

אתהלא יכול לנקות אלקטרונית בלי ללחוץ גז, אלא אם יש לך תוכנה מקורית של יצרן ויכולת להשפיע על המנוע של המצערת.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, EliC25 כתב:

אתהלא יכול לנקות אלקטרונית בלי ללחוץ גז, אלא אם יש לך תוכנה מקורית של יצרן ויכולת להשפיע על המנוע של המצערת.

זה בדיוק התהליך,שהרכב שלי עבר ב"ארז", מורשה היבואן לשעבר ( הפך למוסך מתמחה כאשר המורשה נמצא מולו).

אצלי נקרע צינור מעקף שמחבר בין פילטר האוויר למצערת והמוסך טען, שלאחר ההחלפה חובה לנקות מצערת, לחבר מחשב ולבצע איפוס וכיוון.

דווקא לא לקחו הרבה כסף יחסית ( פעם ראשונה ניקוי במכון להזרקות עלה 750 שח ופה שילמתי פחות-יש לי חשבונית בבית זה היה טיפול 120 שכלל החלפת שמן, מסנן שמן, החלפת שמן גיר, טיפול במצערת והחלפת רצועת אביזרים ונגמר ב 2300 שח לערך).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש מישהו מומלץ לבצע באיזור נתניה חדרה?

במיוחד אשמח לחוות דעת מאנשים שביצעו או יודעים בוודאות *ברכב הזה*.

שנית - אילו עוד כיוונים חוץ מניקוי מצערת?

פורסם
בתאריך 30.5.2021 בשעה 13:25, colauti 9 כתב:

זה בדיוק התהליך,שהרכב שלי עבר ב"ארז", מורשה היבואן לשעבר ( הפך למוסך מתמחה כאשר המורשה נמצא מולו).

אצלי נקרע צינור מעקף שמחבר בין פילטר האוויר למצערת והמוסך טען, שלאחר ההחלפה חובה לנקות מצערת, לחבר מחשב ולבצע איפוס וכיוון.

דווקא לא לקחו הרבה כסף יחסית ( פעם ראשונה ניקוי במכון להזרקות עלה 750 שח ופה שילמתי פחות-יש לי חשבונית בבית זה היה טיפול 120 שכלל החלפת שמן, מסנן שמן, החלפת שמן גיר, טיפול במצערת והחלפת רצועת אביזרים ונגמר ב 2300 שח לערך).

@colauti 9 מה הסיבה שהוחלפה רצעות אביזרים? נקרעה?

זה לא חלק מהוראות יצרן

• תוכן חדש...