Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כפי שכתבתי בשרשור אחר - נראה שדלק רכב לא ממש רוצים למכור את הרכב, וכלקוח שצריך לרדוף אחרי אנשי מכירות - זה גורם לי חשש להמשך הדברים מול היבואן הזה.

אני מחפש רכב חדש באיזור ה-130K, מיועד לנסיעה יומיומית שפלה-ירושלים, לרוב לבד אך לעתים רחוקות נסיעות משפחתיות.

כיום על קקטוס אטמוספרי, שסך הכל אהבתי ומה שהיה חסר לי בו זה עוד קצת כוח וגיר אוטומטי (שלצערי, עם הפקקים של היום הידני כבר יורד מהפרק).

מי הן למעשה המתחרות מבחינת VFM, איכות ומפרט של הפוקוס st-line? אני מחפש רכב שיהיה כיפי לנהיגה, בטוח, עם אבזור נאות (לא חייב את כל הגאדג'טים בעולם - ישנו קו שרוב הרכבים היום התיישרו לפיו) וצריכת דלק שתהיה סבירה (כיום עם הקקטוס בתוואי הנ"ל עושה 1:16 - משער שעם הפוקוס הייתי מגיע ל1:13 שזה עוד סביר מבחינתי).

תודה.

פורסם

^

בתור אחד שהחזיק ST-LINE חדשה במשך כמעט שנה (בדיוק מכרתי),

אתה תתאכזב מצריכת הדלק, הרכב לא חסכוני בכלל, האוטו חזק, הבעיה היא שגם אם תסע מתון האוטו יצרוך הרבה,

לעומת זאת, אתה כן תראה 13 ק"מ לליטר, אם תדאג להחליף בתחילת כל נסיעה לECO, ותסע ממש, אבל ממש מתון ורגוע, ויותר בינעירוני.

אחרת הצריכה תהיה סביב ה9 ק"מ לליטר אולי אפילו לפעמים טיפה יותר למטה.

תבדוק את הלאון, אמורה להיות גם חזקה וחסכונית מאוד.

המחיר הזה יש גם את הגולף 1.0, תהיה פחות חזקה מהפוקוס והלאון, אך הרבה יותר חזקה מהקקטוס, והרבה יותר איכותית, חסכונית ונוחה משתיהן.

פורסם

ממליץ על מאזדה 3 קומפורט (אומנם גם היא מיובאת ע"י דלק מוטורס), אבל היא מהנה לנהיגה, מאובזרת לא רע ועולה קצת יותר.

אופציה אחרת היא סיאט לאון שנהנית ממנוע 1.5 טורבו (אני והג באוקטביה 1.5 בתוואי זהה והכח בהחלט מספק).

פורסם

מצטרף להמלצה על מאזדה 3. 

פשוט רכב שאי אפשר לטעות איתו.

כיפי לנהיגה+אמינות מופתית+שמירת ערך מצויינת. 

אפשר להוציא מהרכב הזה 1:8 עד 1:15 תלוי כמה הרגל שלך כבדה על הגז. 

וכח לשימוש יום יומי הוא מעל ומעבר. 

תא נוסעים הכי איכותי בסגננט לדעתי הזה אולי ביחד עם הגולף. 

פורסם

בנסועה שלך למה לא לשקול דיזל?

צריכת דלק של מעל ל20 קילומטר לליטר (כמה מאות שקלים של חסכון על תדלוקים כל חודש) ומנועים אמינים יותר לטווח הרחוק ממנועי בנזין מה שמקל גם על המכירה העתידית ותורם לשמירת הערך.

הפוקוס אני יודע שקיים בדיזל אבל לא יודע לגבי טיב המנוע והגיר שלו. אצל רנו יש רכבי דיזל עם מנוע 1.5 מצויין וגיר קצת פחות ואצל פיג'ו יש דגמי דיזל עם מנוע וגיר מצויינים.

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, Gavrik כתב:

הפוקוס אני יודע שקיים בדיזל אבל לא יודע לגבי טיב המנוע והגיר שלו. אצל רנו יש רכבי דיזל עם מנוע 1.5 מצויין וגיר קצת פחות ואצל פיג'ו יש דגמי דיזל עם מנוע וגיר מצויינים.

הפורד נופל בגלל היבואן.

הרנו גרנד קופה דיזל כבר מגיע לאיזור ה-140, ויש אותו יותר מדי בליסינג כדי שיהיה ייחודי וכיפי

לגבי הפיג'ו - כרגע אעשה חופשה מלובינסקי אחרי הקקטוס ו-307 שהיתה לנו קודם...

הליאון שהוצעה פה נשמעת לא רע - אבדוק אותה, מקווה שעוד השבוע.

עריכה אחרונה על ידי גור אדם
פורסם

הבעיה העיקרית של VAG, הלאון והגולף זה מלאים,

אני גם שוקל אותם, הבעיה אין מלאים, ובינתיים צריך להמתין לקיץ, מה שכן נכנסתי לרשימת ההמתנה שלהם,

טעות שלי שבדקתי את הטוסון קודם למרות שאיש המכירות של פולקסווגן הזהיר אותי שהמלאי נגמר מהר, חשבתי שסתם ניסה להחליץ כדי שאסגור, מסתבר שצדק.

מציע לך להירשם, כנראה שהשוק של הרכבים האלה ער מדי.

פורסם

לפי נתוני המכירות שלהם ,הביקוש לא בדיוק ער...,פשוט היצרן לא מקצה אספקות ,אלו דגמים חדשים והם מבוקשים באירופה.

פורסם
לפני 27 דקות, wildlands2019 כתב:

הבעיה העיקרית של VAG, הלאון והגולף זה מלאים,

דיברתי עכשיו עם המכירות - אכן אין במלאי ואפילו לא היה לה צפי... כנראה רק בסוף השנה. לצערי, זה גם מוריד את הלאון מהרשימה הלא קיימת...

פורסם
לפני כשעה, גור אדם כתב:

הרנו גרנד קופה דיזל כבר מגיע לאיזור ה-140, ויש אותו יותר מדי בליסינג כדי שיהיה ייחודי וכיפי

יש אותם ב- 0 ק"מ במחירים טובים יותר.

לגבי הייחודי וכיפי - בעיה... אולי איזו צביעה מיוחדת תפתור 😏

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

פיג'ו 2008 דיזל פרימיום היא המתאימה ביותר לצרכים שלך. 

לא הבנתי למה לפסול רכבים טובים בגלל היבואן. 

• רעיון טוב! 2

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם הגודל של הקקטוס הספיק לך מציע לך לבדוק את הסקודה קאמיק.
בתקציב תוכל לקנות את מנוע ה1.0TSI ברמת האבזור הגבוהה או את מנוע ה1.5TSI ברמת האבזור הנמוכה (אך לא חסרים בה הדברים החשובים).
אישית מאוד התרשמתי מהקאמיק, ובמחיר שלו הוא מגיע מאובזר ברמה מאוד גובהה עם כל מערכות הבטיחות המודרניות.
אני מאמין שאיכות החומרים תהיה נמוכה מהגולף אבל תהיה שיפור מוחשי ביחס לקקטוס שיש לך היום (מכיר את שני הרכבים היכרות עמוקה).

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

מי שהתאכזב מדלק מוטורס זו תהיה טעות ללכת ליבואן של גולף, סיאט און סקודה (צ'מפיון). המון תלונות על שירות.  מנסיוני, כל העניין של שירות ראוי לקוי בארץ, לכן לא משנה לאיזה יבואן תלך השירות יהיה מאתגר. להבנתי, לאור מצב עגום זה יש להתמקד ברכב ולא בשירות. 

בנוגע לדלק רכב, אני קיבלתי מהם שירות טוב  (יכול להיות טוב יותר) במשך כ7 שנים.  בסוף, בשעה שאתה באמת צריך אותם תקבל את הגב שלהם.  

• תוכן חדש...