Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים  

לאחר התבלטויות רבות הצלחנו למצוא ''מציאה'' ומצאנו רכב שנת 2018 שעבר 69 אלף קילומטר בחברת הליסינג שכנראה נהגו בו יותר מנהג אחד, לפי הבדיקה של חברת הליסינג  רק הצמיגים וקצת מכות יש שם

מצ''ב תמונה 43921095_.thumb.jpg.2a4501b17ed64aabf27f8783afe1b2c5.jpg

ברישיון רכב נרשם ש ב 2/2020 הוא עמד על 51 אלף קילומטר 

האם לדעתכם זה שימוש סביר ברכב או שטחנו אותו על פניו?  בחישוב מהיר 23 אלף קילומטר  בשנה 

אשתדל לעלות את התמונה של המכון בדיקה מחר בשביל חוות הדעת שלכם .

תודה רבה.

פורסם

באופן כללי צריך לזכור שבשנה האחרונה סוכנויות הרכב היו סגורים תקופות ארוכות מה שגרם לחלק מהרכבים שלהם לשבת הרבה זמן ללא תזוזה, מה שאומר שלא תמיד החישוב הממוצע יהיה נכון לכול רכב.

מה שאפשר לעשות זה, ובהנחה שקיים, לבקש את בדיקת הרכב הלפני אחרונה ולהשוות מה היה הק"מ בינהם, ואז אפשר להעריך נכון יותר את הנסיעה הממוצעת לשנה

פורסם

מבדיקה ראשונית אין משהו חריג, אך טוב שבחרת לבדוק המכון ולא להסתמך על הבדיקה הזאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את הפנס הסדוק צריך להחליף, מתי בוצע טיפול אחרון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

על פניו,אין כאן דברים חריגים- מבחינת מנוע/גיר שילדה.

לגבי הפנס- נכתב כבר,ברר עלויות תיקון.

השאלה היותר הגדולה כאן,היא האם הקפידו לבצע טיפול כל שנה או  15,000 ק"מ ? 

אם יש הסטורית טיפולים (את זה היית צריך לבדוק טרם בדיקת הרכב במכון) אז אפשר לקנות ואם לא,הייתי מתרחק כמו מאש כי אם רכב כזה עבר ק"מ קצת מעל הממוצע,התעללו בו והוא הוזנח זה עלול לעלות ביוקר ליד הבאה (במקרה הזה זה עלול להיות אתה).

יונדאי איוניק זה רכב יחסית נפוץ בחברות הליסינג,לא הייתי מתפש ואם אין הסטוריה מסודרת,מציע לך לחפש רכב שתהיה לו אחת כזו.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה לא היסטוריה.
זה פקידה ישבה אתמול במשרד והמציאה היסטוריה במעבד תמלילים.
שכחה אפילו להכניס מספר רישוי .
איפה הניירת המקורית מהמוסך ?
כי כמו שזה נראה פה : או טופל בשחור או שלא טופל.

• אהבתי 1
פורסם

זאת יונדאי איוניק שצריכה מראה חדשה (הפנס הסדוק הוא פנס איתות) שכנראה תעלה 1000-1500 שקל (למקורית).

ההיסטוריה שהעלת מעלה, ואני נותן להם את הקרדיט שזו אכן ההיסטוריה ולא כמו שאמר save טבלה שמישהו המציא אתמול בלילה, שהרכב לא טופל בזמן.

יש מכות ותיקונים, חסר שמן (לך תדע אם שמו מעט מדי בטיפול או שהיא אוכלת שמן), יש חור במושב.

תוסיף לזה קמז' גבוה (שלא לומר מאוד גבוה) ואת העובדה שבטח הציגו לך אותה כאיזו בונבוניירה כמו חדשה שנסעה רק למכולת וכל כך שמרו עליה שהיא נסעה רק על חשמל ואפילו לא תדלקו אותה אף פעם, ואז ידרשו עבורה מחיר מחירון עם הפחתת ליסינג מינימלית ותוספת "השבחה" שבטח תגרום למחירון שלה להיות יותר גבוה מזה של רכב יד ראשונה פרטית עם חצי מהקמז'.

כל הדברים האלה דוחפים אותי חזק לכיוון של לוותר. זה לא בדיוק אוטו נדיר, אפילו להיפך - זה ליטרלי האוטו שיש ממנו הכי הרבה בשנתון הזה. אני בטוח שאפשר למצוא משהו עם נתונים יותר טובים.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לפותח השרשור: תבין משהו פשוט. הסוכנים האלה שיושבים בחברות הליסינג לא מבינים לרוב מימינם ומשמאלם. אין להם שמץ במכוניות. הם יודעים דבר אחד: לערבב אנשים.

נכון שאין פה איזו פגיעת שלדה או משהו כזה, אבל אם לא תהיה הפחתה משמעותית במחיר, ואני מניח שלא תהיה כי הסוכנים האלה יודעים למכור ואם אתה לא תקנה הם ייפלו על פראייר אחר וימכרו לו במחירון/מעל המחירון 

אבל העסקה לא מי יודע מה. טיפולים, הליסינג, והק"מ. רכבי ליסינג עוברים לפעמים חיים לא קלים, בין אם זה ע"י מי שקיבל את הרכב כ"צמוד" או הבן שלו, בן ה 17 שהתעלל ברכב ונסע איתו במהירות על פסי האטה, כי הוא לא משלם שקל אז מה אכפת לו...

פורסם

היי חברים
בעיקרון זו חברת ליסינג עם מוסכים שלה אני מניח שהם טופלו או שלחו הזמנת עבודה אולי המוסכים לא עשו עבודה טובה

הקמ" אומנם גבוה אבל יחסית לדגם עם ליסינג והכל והפחתה זה מרגיש מציאה

הרכב עצמו נוסע טוב השאלה אם מדובר על הזנחה ומספיק שהוא יהיה מטופל טוב כדי לחזור לתלם ?

בשוק החופשי למשל איוניק שנת 2017 שחבר פה הציע נסעה 88 אלף קילומטר בחישוב מהיר 22 אלף קילומטר שגם זה די הרבה לא?

מיותר לציין שהרכב נקנה לאחר ביקורת החברים ואנשים קרובים :/

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

• תוכן חדש...