Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני נוסע מחר לים המלח וקמתי מוקדם ואופטימי לסבב שיחות עם חברות השכרת רכב. 

מה זה הדבר הזה שאפשר לנסוע 250 קילומטר ביום, וכל קילומטר מעבר נושק ל-2 שקל? 

מעולם, מעולם לא ראיתי את הדרישה הזאת בחוץ לארץ, 

והייתי טוחן קילומטרים בחוץ לארץ - בממוצע לפעמים גם מעל ל500 ליום. 

ועושה רושם שהם לא מאוד גמישים - מלבד סיקסט שנתן לי עוד 100 קילומטר אחרי מיקוח קצר. 

וזה לפני שדיברתי על זה שאני הולך לשלם על מאזדה 3 מחיר ששילמתי על a4 דיזל בגרמניה 

מישהו יכול להסביר אם החזירות הישראלית כל כך גדולה, או שזה שיטת המצליח ומיקוח מעט יותר אגרסיבי( בסניף / טלפון ) יוריד את מגבלת הקילומטר? זה נשמע כמו שרשור קיטור אבל זה גם שרשור עזרה - אני צריך את הרכב למחר. 

תודה לעוזרים 

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם
לפני 9 דקות, nimrod7676 כתב:

אם החזירות הישראלית כל כך גדולה

אתה היית מוכן להשכיר רכב לנהגים בישראל ללא מגבלת ק"מ?

סיכוי טוב שהיית מגלה כי הרכב שלך משמש למשלוחים מהחרמון ועד להרי אילת

-

פורסם

1. זו לא המצאה ישראלית.

2. זה קיים גם בחו"ל, במיוחד להשכרות קצרות טווח (ימים/שעות בודדים).

3. לפני כמה שנים "ללא הגבלת ק"מ" היה חידוש ולרוב גרר תוספת תשלום למחיר ההשכרה.

4. חפש חברת השכרה אחרת שתשכיר לך בתנאים אותם אתה רוצה. אני מאמין שעם חיפוש מספיק מעמיק או עם קצת מו"מ מול חברת ההשכרה תשיג את מבוקשך.

פורסם
לפני שעתיים, nimrod7676 כתב:

מעולם, מעולם לא ראיתי את הדרישה הזאת בחוץ לארץ, 

זה שלא נתקלת לא אומר שזה לא קיים.

בהחלט קיים בחלק ממדינות אירופה ולעיתים מוגבל בהשכרה קצרה או בהשכרה של רכבים יקרים יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 3 שעות, yossiaviel כתב:

שום חזירות. 

זה היה תמיד ככה.

תשכיר רכב ל-3 ימי השכרה ומעלה, וההגבלה תתבטל.

בכל חברת השכרה.

בוקר טוב!

ליתר דיוק ברוב החברות מ-3 ימי השכרה ועד חודש תקבל הגבלת ק"מ לכל התקופה (יש הבדלים משמעותיים בין החברות, נע סביב 2500-4500 ק"מ). כמובן שהגבלה כזאת ל-3 ימים היא לא באמת הגבלה..

פורסם
לפני 4 שעות, BEEKER כתב:

אתה היית מוכן להשכיר רכב לנהגים בישראל ללא מגבלת ק"מ?

סיכוי טוב שהיית מגלה כי הרכב שלך משמש למשלוחים מהחרמון ועד להרי אילת

להגביל ק"מ לרכב השכרה זה חזירות.

אם הם חוששים שהבונבוניירה שלהם לא תסע יותר מדי, שישאירו אותה במגרש ולא ישכירו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זו לא חזירות ישראלית, וחבל סתם להתמרמר ולחשוב שרק פה ״דופקים אותנו״. זה קיים במקומות רבים בעולם, בעיקר תלוי חברה ומחיר. תעשה את החשבון שלך כמה תצטרך לשלם אם וכאשר תחרוג, ותשווה מול המחיר שמציעה חברה ללא הגבלת קילומטרים.

• רעיון טוב! 3
פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

ממש לא מסכים איתך. גם רואים שאתה אנטי לפי הניסוח שלך.

אם תנשום רגע ותחשוב על זה רציונלי, זה רק עניין כלכלי.

אם אני משכיר רכב, אז כל ק"מ עליו עולה לי כסף ובא לידי ביטוי במחיר ההשכרה. אני לא יכול לתמחר לפי היקר ביותר, כי אז לא ישכירו ממני. אז אני מוצא הגבלה ממוצעת שמתאימה לרוב השוכרים ואז מתמחר לפיה. למקרי קצה אני מתמחר אחרת, כי אין מה לעשות אחר כך אני אפסיד על זה כסף. זה כל הסיפור.

אם שוכרים לתקופה של כמה ימים, אז הרווח מההשכרה ישתלם לי גם אם טווח הנסיעה יהיה 400 ק"מ ליום.

זה חשבון של ילדים בכיתה ו'. לא חזירות ולא נעליים. שום דבר שהוא לא חובה אינו חזירות. 

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 3

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, nimrod7676 כתב:

מעולם, מעולם לא ראיתי את הדרישה הזאת בחוץ לארץ

כי תמיד, תמיד שכרת ליותר מ-3 ימים.

שכרתי לפני מס' חודשים רכב באוקראינה ל-3 ימים ללא הגבלת ק"מ. החזרתי אותו עם כ-2000 ק"מ יותר על השעון. לא הוציאו ציוץ. (הייתי צריך לשטוף את הרכב לבד בטמפרטורה של מינוס 18 אבל זה סיפור אחר).

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

זו ממש לא חזירות ולא קרוב לכך,

זה עניין של תמחור עבור שירות שהלקוח מקבל בתנאים של שוק חופשי.

הוא יכול לשכור את הרכב ולשלם עבור נסועה עודפת, הוא יכול לשכור בתכנית של יומיים/שלושה או לחפש חברת השכרה אחרת.

דרך אגב, להתלונן תמיד אפשר.

בטח כשאתה לקוח שמקבל הצעה לפי כמות ק"מ מסויימת,

אבל מצפה לקבל טווח בלתי מוגבל באותו מחיר.

.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER
  • אהבתי 1

-

פורסם

כששכרתי רכבים, תמיד הקפדתי שלא תהיה הגבלת קילומטראז׳

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...