Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה שמתי לב שהנוזל ברכב קצת מתחת למינימום. 

רציתי להתייעץ בנוגע לסוג המומלץ.

על המיכל כתוב G12 והנוזל עצמו הוא בצבע אדום, אבל אין לי מושג איזה סוג הבעלים הקודם מילא.

באינטרנט אני מוצא רק G12+ ולא G12, האם זה מתאים?

איביזה FR שנת 2013, מנוע 1.2 אוטומט TSI.

פורסם

אם אין לך תיעוד של הטיפולים, ואין לך מושג מה מילא הבעלים הקודמים, הייתי יוצא מנקודת הנחה שזה הנוזל המקורי והנכון.

יש לך ספק, גש למוסך, תבקש לרוקן את כל נוזל הקרור, ולשים g12 לפי הנחיות היצרן.

רוצה לרכוש, ואתה לא מוצא באינטרנט? גש למוסך היבואן בעיר מגוריך, ותרכוש את המקורי, העלות ממש לא גבוהה. בד"כ, אם תבקש יפה, ישלימו לך את הכמות החסרה, ואפילו ללא תשלום.

רק תוודא אם הנוזל שאתה רוכש מהול ומוכן לשימוש, או לא. אם לא, היחס הנכון הוא 40% נוזל, 60% מים מזוקקים.

• אהבתי 2

פורסם
לפני שעתיים, pasat04 כתב:

אם אין לך תיעוד של הטיפולים, ואין לך מושג מה מילא הבעלים הקודמים, הייתי יוצא מנקודת הנחה שזה הנוזל המקורי והנכון.

יש לך ספק, גש למוסך, תבקש לרוקן את כל נוזל הקרור, ולשים g12 לפי הנחיות היצרן.

רוצה לרכוש, ואתה לא מוצא באינטרנט? גש למוסך היבואן בעיר מגוריך, ותרכוש את המקורי, העלות ממש לא גבוהה. בד"כ, אם תבקש יפה, ישלימו לך את הכמות החסרה, ואפילו ללא תשלום.

רק תוודא אם הנוזל שאתה רוכש מהול ומוכן לשימוש, או לא. אם לא, היחס הנכון הוא 40% נוזל, 60% מים מזוקקים.

אני רוצה למלא בעצמי מהנוזל המקורי אבל אין לי מושג מה הוא.

כשאני מרים מכסה מנוע רשום על מיכל העיבוי "G12" והנוזל שבפנים הוא אדום.

בספר רכב באנגלית שמצאתי כתוב שצריך G13 סגול, אבל זה לא מסתדר עם מה שכתוב לי על המיכל ברכב, ועם הנוזל שיש בפנים🙄

על פניו מה שאני צריך זה G12, השאלה אם אמלא G12+ זה בסדר? או שהפלוס הזה קריטי?

*סליחה על הבורות אף פעם לא התעסקתי עם נוזלי קירור.

פורסם (נערך)

אם על המכל כתוב G12, זה מה שאתה אמור למלא. אני לא בטוח שניתן לערבב G12 עם +G12.

מה שבטוח, אסור לערבב G12 עם G13! (ראה בפסקה האחרונה)

הכי בטוח, לרכוש את הנוזל הנכון לפי המספר הקטלוגי הנכון שלו. שלא יקרה שקנית "מים אדומים" שאין קשר בינם ובין G12 (רמז: גש למוסך היבואן).

20210319_122053.thumb.jpg.b12cb0226df05b2e2db10504814dd121.jpg

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
לפני 3 שעות, test212 כתב:

היי,

לאחרונה שמתי לב שהנוזל ברכב קצת מתחת למינימום. 

רציתי להתייעץ בנוגע לסוג המומלץ.

על המיכל כתוב G12 והנוזל עצמו הוא בצבע אדום, אבל אין לי מושג איזה סוג הבעלים הקודם מילא.

באינטרנט אני מוצא רק G12+ ולא G12, האם זה מתאים?

איביזה FR שנת 2013, מנוע 1.2 אוטומט TSI.

נוזל קירור מקורי G12+ וגם G12++ כבר לא משווק על-ידי ייצרן הרכב אלא הנוזל החדש G13 שהינו תואם אחורה וניתן לערבב עם הנוזל היישן.

אתה יכול בהחלט למלא G13 תחליפי של ייצרן OEM.

נוזל קירור ורוד Motul Auto Cool G13 1L באוטוסטור (autostore.co.il)

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...