Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע נוהגים בשברולט סוניק מ2012 והגיע הזמן להחליף אותה.

זוג+1+כלבה בינונית. בעיקר נסיעות עירוניות(במרכז, לא עליות של חיפה), מעט מאד נסיעות באופן כללי ובמיוחד בזמן הקורונה(משהו כמו 13 אלף ק"מ בשנתיים האחרונות), אבל כן רוצים שיהיה מקום לכולם ושהאוטו יסחוב במקרה של נסיעות ארוכות.

מחפשים משהו קצת יותר גדול, הכיוון הוא יפנית/קוריאנית עם האצ'בק/סטיישן(בונוס גדול אם יש מקום לכלבה במטען).

מבחינת סדר עדיפויות - אמינות הכי חשוב BY FAR(מחפש לא להגיע למוסך מעבר לטיפול שנתי), בטיחות, נוחות. לאור היקף הנסיעות חסכון בדלק לא עדיפות עליונה אבל לא מחפש משאית..

חשבתי על מאזדה3, יונדאי I30, יונדאי איוניק... שנתונים 16-17. מה נחשב לקילומטראז' סביר עבור רכב כזה?

מחפש הכוונה, אם יש איזה דגם של חברה אחרת שעונה על הדרישות,אם התקציב לא מתאים למה שאני מבקש ובכלל כל מה שיש לכם להגיד בנושא - אשמח לשמוע.

פורסם (נערך)

בכותרת.. 50-65 אלף

אגב שכחתי לציין, רכב ראשון שאנחנו קונים בעצמנו, אם זה קריטי.

עריכה אחרונה על ידי TimeWillTell
פורסם
לפני 3 דקות, maxkid88 כתב:

הייתי מכניס לרשימה סוזוקי קרוסאובר

קרסאובר נכנס בתקציב עם המנוע 1.6 והגיר הבעייתי, אם יש כאלה בתקציב לאחר מתיחת הפנים עם ה1.4 טורבו זה כאלו גמורות. אותו דבר תקף גם לאיוניק.

קילומטר סביר זה 20,000 בשנה ופחות.

בתקציב נכנסת פיג'ו 308 האצ'בק/סטיישן, מנוע 1.2 טורבו אמין עם בעיה ברצועת טיימינג אז רק לבדוק שהוחלפה, הגיר פלנטרי כך שיהיה יותר טוב בעיר. לפי דעתי האוטו מספיק מרווח לזוג + 1. 

הi30 בסדר גמור גם סטיישן וגם האצ'בק אם כי המושבים לא הכי נוחים שם, הייתי מוסיף את האחות קיה סיד.

אם אתה מוכן לרדת בשנתון תוכל למצוא את המאזדה 3 וגם טויטה אוריס.

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...