Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי נמצאת כבר חצי שנה בישראל, מתה לחזור הביתה לארה״ב. הכרטיס שלה נקבע ל-9.2 על ידי דלתא - היא טסה לניו יורק.

התקשרתי היום לדלתא והם סיפרו לי שיצאה טיסה אתמול שהוא code share עם virgin שעברה בלונדון אם אני לא טועה ומשם לניו יורק. אז כנראה שקיימות טיסות רק זה לא מפורסם בציבור יותר מידי. אני נוטה להניח שמדובר בטיסות שמחזירות אך ורק תושבים זרים או אנשים שקיבלו אישור מוועדת חריגים. המידע הזה לא כ״כ מפורסם בעיתונות ובאינטרנט אז אני סקרן לדעת האם יש פה מישהו שמבין ויודע בדיוק איך נושא הטיסות היוצאות כרגע מנוהל ומה הסיכוי שאשתי באמת תעלה על הטיסה ב-9.1 ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

נדמה לי שאתמול יצאה טיסה שמוגדרת כטיסת חילוץ, עליה היו ישראלים עם אישור חריגים ואזרחים זרים.

במקביל ידוע לי שבמהלך הזמן שנתב"ג היה סגור באופן רשמי, הייתה לפחות טיסה אחת לטורקיה ובה קרובת משפחה אמריקאית שהייתה בישראל וחזרה לארה"ב דרך טורקיה.

הטיסה הזו הייתה אגב לפני טיסת החילוץ שפורסמה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אני כאילו מרגיש שהטיסות האלה עוברות בשקט בשקט בלי להיות ממש מפורסמות במדיה. שזה בסדר, אבל אני ואשתי בחרדות שהיא לא תוכל לעלות על הטיסה שלה ב-9.2.

זאת בעיה גדולה שהמדינה לא מעדכנת כלום והכל עובד דרך שמועות והמדיה.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

למיטב ידיעתי הן עוברות בשקט כיוון שאין לישראלים אופציה לעלות עליהן בכלל.

בכל מקרה חברות התעופה עצמן אמורות להיות מעודכנות, ככה היה עם הקרובת משפחה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבעיה שאנחנו נמצאים בתקופה שזה ״נכון לכרגע״. 

אז לפי חברת התעופה ״נכון לכרגע, הטיסה יוצאת ב9.2״. אבל קיימת האפשרות גם שתצא מחר הנחיה חדשה ושוב אף אחד לא יודע איפה הידיים ואיפה הרגליים שלו.

פורסם

התיאור הזה:

לפני 1 דקה, קאררה כתב:

אבל קיימת האפשרות גם שתצא מחר הנחיה חדשה ושוב אף אחד לא יודע איפה הידיים ואיפה הרגליים שלו.

נכון גם למקבלי ההחלטות עצמם.

סתם לדוגמה הדיון האחרון בממשלה בנושא הקורונה התחיל עם דרישה מצד אחד לסגר עד יום ראשון, מהצד השני דרישה לסגר עד יום רביעי - 4 ימים קודם, בסוף יצאה החלטה שהיא לא פה ולא שם, עד שישי, באמצע.

מצד שני אם במהלך הסגר המהודק, וסגירת נתב"ג וכו' יצאו טיסות, אז אני לא רואה את זה משתנה לרעה.

אולי התאריך יזוז יום לפה או יום לשם, לא מאמין שיותר מזה (כלומר שלא יוציאו טיסות כלל)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

תסתכל באחד מאתרי מעקב הטיסות ותראה שהרבה טיסות מבוטלות, אבל למעשה מוחלפות על ידי טיסות עם מספרים אחרים. למשל דלתא 234 היא דלתא 3459 . טיסות אלה לא מופיעות בלוח הטיסות הרשמי, אך כן באתרים אחרים, למשל זה. לא ברור לי האם אלה טיסות מטען או פעילות נוסעים מושקטת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני מניח (תאורתית) שדלתא חושבים שהסגר בנתבג מסתיים ב-7.2 לפי ההנחיות הקודמות של הממשלה וזה למה הם פתחו את הטיסות שלהם ל-8.2 והלאה. היועמ״ש קבע שחייבת להיות חקיקה כדי להאריך את הסגר בנתבג וכנראה שב-7.2 הממשלה בטח תתכנס לחקיקה. אם אכן יעבור החוק אז ב-7.2 ויקבע שנתבג ימשיך להיות סגור ל X ימים דלתא תגלה שבעצם היא לא יכולה להוציא את הטיסות האלה לפועל והיא תקבע תאריך חדש לטיסות הבאות שלה אחרי ה-X ימים האלה.

הבעיה בכל זה שאשתי צריכה לעשות כ-24 שעות לפני הטיסה שלה בדיקת קורונה בעלות של 300 שקל בבי״ח פרטי כדי לטוס. אם היא תוציא את ה-300 שקל ובסוף יבטלו ברגע האחרון באמצעות חקיקה זה יהיה פשוט מעצבן.

בקיצור התחזית דווקא פחות אופטימית

עריכה אחרונה על ידי קאררה

פורסם (נערך)

לפי אותם אתרים יש מטוס בדרך כעת. השאלה היא מי ומה נמצא בו.

לגבי הטיסה של אשתך - אין ברירה, תצטרך להיות עם האצבע על הדופק בחברת התעופה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכיוון כרגע הוא לא להחמרה נוספת, ואם במצב הקיים אין עצירה מוחלטת של טיסות החוצה (לאזרחים זרים לפחות) אני לא רואה איך זה מפסיק.

הכי הרבה הזמנת טיסה ל-9.2 ותהיה טיסה ב-8 או 7 או 10 או 11 או משהו כזה, שוב כ-Code share עם חברות נוספות שיאגדו את כל האזרחים הזרים לטיסה אחת.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני הייתי מחכה שהטיסה תתבטל ומנסה להשיג אישור חריג לטוס עם אחת מטיסות החילוץ החוצה מפה - לפרנקפורט,לטורקיה או לארה״ב אם מתוכננות טיסות ישירות ומשמה להמשיך לארה״ב, הטיסות שספירל תיאר זה מטוסי נוסעים שמטיסים רק מטען - נהוג בימים הללו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אצל הקרובת משפחה זה אפילו לא היה ברמת ביטול, פשוט איגדו את האזרחים הזרים לטיסה מאוחדת אחת לטורקיה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 1 דקה, noknok כתב:

אני הייתי מחכה שהטיסה תתבטל ומנסה להשיג אישור חריג לטוס עם אחת מטיסות החילוץ החוצה מפה - לפרנקפורט,לטורקיה או לארה״ב אם מתוכננות טיסות ישירות ומשמה להמשיך לארה״ב, הטיסות שספירל תיאר זה מטוסי נוסעים שמטיסים רק מטען - נהוג בימים הללו.

אין כזה דבר אישור חריג. אשתי פנתה לוועדת החריגים ואמרו לה שאין לה צורך באישור וועדת חריגים כי היא תושבת זרה. אל תשכח שכל טיסה שאתה נרשם אליה אתה צריך לשלם 300 שקל בשביל בדיקת קורונה שתעשה ומי יודע אם היא תצא או לא. 

פורסם

הטיסות חילוץ של ישראייר לפרנקפורט אמורות להיות קבועות, הייתי מנסה לקפוץ על אחת מאלה ומשמה להמשיך לארה״ב אמור להיות קליל - רק תדאג לקנות גם כרטיס מפרנקפורט לארה״ב כי אסור לה לצאת משטח שדה התעופה בגרמניה ולפני העליה למטוס בישראל עליה להציג אישור לטיסת המשך מגרמניה ליעד כלשהוא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 2 דקות, noknok כתב:

הטיסות חילוץ של ישראייר לפרנקפורט אמורות להיות קבועות, הייתי מנסה לקפוץ על אחת מאלה ומשמה להמשיך לארה״ב אמור להיות קליל - רק תדאג לקנות גם כרטיס מפרנקפורט לארה״ב כי אסור לה לצאת משטח שדה התעופה בגרמניה ולפני העליה למטוס בישראל עליה להציג אישור לטיסת המשך מגרמניה ליעד כלשהוא.

זה רעיון לא רע בכלל. אם דלתא יבטלו לה נשקול פשוט לסגור בישראייר

• תוכן חדש...