Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני צריך להחליף את הפלאגים ברכב לנסר 2008 דור החדש מנוע 1800, ורציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות פלאגים מקוריים כי אני לא סומך על שום מוסך שיחליף לי למקורי, ואם כן אני בטוח שהמחיר יהיה מוגזם..

אני מעוניין לקנות פלאגים מקוריים ולהביא למוסך שירכיב לי אותם. מישהו יכול להמליץ על חנות/אתר שאני אוכל לקנות מהם? גם מחול הולך אני רק לא יודע איזה אני צריך ואיך למצוא..

תודה  לעוזרים

פורסם

בבקשה https://www.justmotor.co.il/product/סט-פלגים-מיצובישי-לנסר-08-12-מנוע-18-דגם-ngk-fr6ei

או שתחפש בחנויות חלפים באיזורך לפי המק''ט של הפלאג שרשום בספר רכב.

שים לב שעם השנים היצרנים מעדכנים את מספרי המק''טים לחלפים לכן המק''ט של החלק יכול להיות שונה אבל עדיין יתאים לרכב.

פורסם

אני הזמנתי לפני כמה חודשים מאמזון של ngk אירודיום רביעייה ב20 דולר כולל משלוח - מחיר מצחיק,

עכשיו אני רואה שאין את מה שקניתי אבל יש את זה שיוצא  54 דולר כ100 ש"ח פחות מהקישור מהארץ

https://www.amazon.com/NGK-FR6EI-Laser-Iridium-Spark/dp/B001MU12RW/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=NGK+2687&qid=1610712371&sr=8-1

כשהחלפתי ראיתי שהפלגים ששמו  ברכב הבעלים הקודם היו של מאזדה 3, - (אבל לא הרגשתי שום הבדל)

פורסם

אה ראיתי אותם אבל לא ידעתי אם זה מקורי או לא, כי בספר רכב לא רשום כלום על איזה דגם של פלאגים צריך או שלא ראיתי טוב, בכל מקרה ראיתי שיש כמה סוגים של פלאגים, מה ההבדלים בניהם ומה הכי טוב?

הבעיה אצלי זה שיש לי פלאגים לא מקוריים וכנראה גם לא מתאימים.. ומדי פעם יוצא לי תקלה של cylinder misfire 3, במוסך אמרו כנראה פלאגים או סליל הצתה ועדיף להתחיל מהפלאגים כי הם גם ככה לא מקוריים.

אני רוצה לקנות את הכי טוב אם זה משנה

פורסם
לפני שעה, trademark כתב:

שים לב שעם השנים היצרנים מעדכנים את מספרי המק''טים לחלפים לכן המק''ט של החלק יכול להיות שונה אבל עדיין יתאים לרכב.

זה למה.

• תוכן חדש...