Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, eitanuch כתב:

מדוע חוסר עניין ברכבים נקרא "רדידות" בעיניך? מה רע בכך שהעניין שלי מתרכז בטכנולוגיה, או מה שאתה קורא לו "צעצועים אלקטרוניים", ולא בתפקיד של Johnson rods ברכבים, או שגיר ידני שנשמע לי מיותר?

מה כל כך "נעלה" בלהתעניין ברכבים בצורה שאתה מתעניין בהם?

מתנצל מראש על "התפרצות" לנושא . התעניינות הרכב ונהיגה היא שונה התענינות בטכנולוגיה. יש מקום לכולם. אבל כשכיום חלק לא קטן מכלי הרכב הם מערכות מולטימדיה ניידות המצויידות במנוע וגלגלים. מושך את הדיונים לכיוון הדיגיטציה ולא הרכב והנהיגה. 

העברת השליטה ברכב מהנהג והתמקדות בחויית המשתמש מוציאה את הדבר האמיתי -חווית נהיגה. למעשה זו כבר יותר חווית נסיעה.

יותר ויותר,אם לא מרבית, הנהגים והנהגות כיום לא נוהגים אלא, מסיעים את הרכב ממקום למקום. 

לא נראה לי שמי שבאמת חובב נהיגה יהנה מפרארי מופעלת מסכי מגע 😊

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני מסכים לחלוטין - מדובר בנקודות עניין שונות לחלוטין, ואחת לא צריכה לגרום לשנייה להיחשב "רדודה". אותי לא מעניינת פרארי עם V8 שעושה מלא רעש עם תאוצה נחמדה. אני מעדיף את חוויית המשתמש. תביא לי Model S ואני אהיה מרוצה. (התאוצה בפנים)

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם

אבל אם אתה לא יודע לנהוג, התאוצה הזו תהרוג אותך :) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

גם במולטימדיה הניידת הזו צריך לדעת לנהוג.

אגב, אני בספק אם אותו אחד שנהרג בזמנו בארות הברית כשהאוטו היה במצב אטומטי, היה מספיק בכלל להגיב ולהתחמק מפגיעה. 

החוויה של התאוצה שחוויתי לפני קרות הסגר,בחו"ל, הייתה מרנינה, הפחד היה בעצירה שנכפתה עלינו כשרכב האט לפננו ללא סיבה.

פורסם

הנושא אינו חווית הנהיגה וההנאה מהגאדג'ט. הדיון הוא על עניין הרבה יותר קריטי - בטיחות.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז בשביל לכוון את ההגה צריך להכנס לתפריט...
כמה פעמים מצאתי את עצמי מכוון את ההגה במהלך נסיעה.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

• מצחיק 1

haters will hate

• תוכן חדש...