Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירקתי היום את המזגן על רוב חלקיו הוצאתי את כל הצינורות+רדיאטור ומיכל הגז ,אבל המדחס יושב על הרצועה של האלטרנטור ,אפשר בכלל לפרק אותו? ,או להשאיר אותו איך שהוא ללא כל הצינורות שיוצאים ממנו

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

1. (עדיף) תחליף לרצועה יותר קצרה ופרק את המדחס.

2. (פחות טוב) נטרל את הזנת החשמל למדחס , כדי שלא יעבוד ללא גז וייהרס.

פורסם
פירקתי היום את המזגן על רוב חלקיו הוצאתי את כל הצינורות+רדיאטור ומיכל הגז ,אבל המדחס יושב על הרצועה של האלטרנטור ,אפשר בכלל לפרק אותו? ,או להשאיר אותו איך שהוא ללא כל הצינורות שיוצאים ממנו
סתם מתוך סקרנות- למה?

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
סתם מתוך סקרנות- למה?

חוסר שימוש מוחלט ,מעטים היו המקרים שהדלקתי מזגן ברכב שהיה ברשותי

וגם בגלל הסיבה שהרדיאטור של המזגן ישב לפני הרדיאטור של המנוע וחסם את האיוורור הטבעי

פורסם

וגם בגלל הסיבה שהרדיאטור של המזגן ישב לפני הרדיאטור של המנוע וחסם את האיוורור הטבעי

אנחנו מדברים על הרכב שבסימלון שלך?

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

מעולם לא השתמשתי בכריות אוויר שבאוטו (טפו טפו טפו)

אני גם שוקל לפרק אותן :-P

גם לי לא ברור למה פירקת...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אל תיקח את זה באופן אישי , אבל לטעמי זו פלצנות לשמה.

אפשר לחשוב איזה משקל יש לרכיבי מערכת המיזוג. כאילו שאתה רכב דראג שחייב כל עשירית שנייה.

גם עניין האוורור. ברגע שהמזגן מקורי - הטענה משוללת יסוד. תכנון המזגן לקח בחשבון את חסימת תנועת האוויר , בד"כ באמצעות חיזוק מערכת האוורור. אל תספר לי שהקירור יותר טוב בלי הרדיאטור. קירור לא אמור להיות טוב יותר או פחות , אלא רק לשמור על הטמפ' הרצוייה למנוע.

בארץ עם מזג אוויר כמו ישראל , מזגן הוא MUST. יותר מכל רכיב נוחות אחר ברכב.

פורסם
מעולם לא השתמשתי בכריות אוויר שבאוטו (טפו טפו טפו)

אני גם שוקל לפרק אותן :-P

גם לי לא ברור למה פירקת...

הרדיאטור של המזגן יושב ממש לפני הרדיאטור של המנוע

זה לא קריטי אני יודע , אין לי ולא היו היו לי בעיות של חום מנוע

אבל כעת שיש זרימת אוויר טובה יותר לרדיאטור, הוונטה תעבוד פחות , זה הכל .

פורסם
אל תיקח את זה באופן אישי , אבל לטעמי זו פלצנות לשמה.

אפשר לחשוב איזה משקל יש לרכיבי מערכת המיזוג. כאילו שאתה רכב דראג שחייב כל עשירית שנייה.

גם עניין האוורור. ברגע שהמזגן מקורי - הטענה משוללת יסוד. תכנון המזגן לקח בחשבון את חסימת תנועת האוויר , בד"כ באמצעות חיזוק מערכת האוורור. אל תספר לי שהקירור יותר טוב בלי הרדיאטור. קירור לא אמור להיות טוב יותר או פחות , אלא רק לשמור על הטמפ' הרצוייה למנוע.

בארץ עם מזג אוויר כמו ישראל , מזגן הוא MUST. יותר מכל רכיב נוחות אחר ברכב.

זה בסדר אני לא לוקח את זה קשה מידי ,ואני מוכרח לציין שזה בשום אופן לא בגלל משקל

אני לא חשבתי בכיוון הזה אפילו לרגע.

שום תכנון רכב לא מושלם ותמיד אפשר לייעל אותו ,כאן זה בא על חשבון הנוחות שאיבדתי לכאורה

אני מרגיש שלא איבדתי מאומה ,כי בלאו הכי לא השתמשתי במזגן ,אלא רק שישבו איתי קרציות שהתבכיינו שחם להם

פורסם

שמר, תפסיק להציק לילד.

רכיבי מערכת המיזוג שוקלים בטוח למעלה מעשרה קילוגרמים, אבל למעשה השיפור הוא יותר מרחיק לכת ואחת הנקודות שנראה לי שאתה מפספס היא בזה שלהורדת המדחס יש משמעות רצינית בצמצום כמות הגרר שהרצועות מייצרות על המנוע, כל פולי שאתה מוריד אתה יכול להרגיש כמה המנוע יותר שמח לטפס במעלה הסל"ד בצורה מורגשת, למצוא רצועה קצרה יותר אין בעיה - לעבודה!

מלבד זאת, כמו שנאמר, יכולת הקירור של הרדיאטור משתפרת, נחסך משקל במקום חשוב ביותר - חרטום המכונית! ברכב שרוב המשקל נמצא בקדמתו, להפחתה של המשקל מקדימה יש משמעות גדולה למדי... יאללה להעביר את המצבר לצד הנוסע של תא המטען :-).

מוטי.

• תוכן חדש...