Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

מחפש משהו איכותי ולא מאוד יקר (נניח עד 300 ש"ח +-).

עדיפות למכנס רגיל עם חיתול אבל כזה שמגיע לגובה של מעל הברך. אם לא אז טייץ.

יש לי כמה שנים את הבייסיק של funkier עם ספוג שכבר לא אפקטיבי - רוצה לשדרג.

רוצה לאסוף פיזית באזור המרכז אבל אפשרי משלוח מהר.

תודה

פורסם (נערך)

בתור אחד שניסה מכנסיים שונים, ברמות מחירים שונים אני יכול להמליץ על המותגים הגדולים (מניסיון): אסוס, קסטלי וגם על בונטרגר (מותג הבית של טרק). כולם נמצאים במרכז אאל"ט

על funkier וכן על מרידה (במכנסיים) אני לא יכול להמליץ כל כך.

אם אתה מדבר על רכיבת כביש, ממליץ על ביב רכיבה במקום מכנס. אם אתה מדבר על רכיבת שטח, ההמלצה על המותגים פחות רלוונטית, חוץ מאולי בונטרגר.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אני לא חושב שיש להם משהו בהיצע עבור שטח, שווה לבדוק (הסתכלתי, אכן יש להם). המוצרים שלהם זה באמת ברמה אחרת.

מה שכן, גיליתי שבמכנסיים (וביגוד באופן כללי), לעומת דברים אחרים בתחום האופניים, המחיר הוא בדכ ביחס די ישיר לאיכות ונוחות. בעוד שפאנקייר (ומכנסי מרידה שיש לי) עלו יחסית סביר 200-300, הם לא שרדו את מבחן הזמן (והכביסות), הריפוד נפרם ונהרס די מהר. בעוד שאסוס/קסטלי/בונטרגר מרגישים מעולה רכיבה אחרי רכיבה.

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם

בשבילי הכי נוח זה תחתונים מרופדים ומכנס רגיל מעליהם. יושב הכי טוב. זה כמובן לשטח, לא כביש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שלום

אני ממליץ על פנקיר הפשוטים ( מאה מאה וחמישים שקל ) וכל כמה חודשים להחליף .

רכבתי עם מותגים . לא שווה את הכסף .

אני רוכב 22 שנה כביש , עשרת אלפים קילומטר לפחות בשנה . 

פורסם

אני הסתדרתי פחות עם פאנקר פשוט לא נוחים,
יש לי אחד של בונטרגר (כמדומני) ועוד אחד שקניתי באיזה מבצע בחו"ל כנראה פירמה טובה, שניהם מחזיקים מעמד שנים.

פורסם

וחולצות, דרך אגב, אם אתה רוכב שטח עם תיק גב, לוותר על השלטי פרסומת למותגי אופניים עם הכיס בגב ואיכות בד של אוהל צבאי, ופשוט לקנות חולצה מנדפת ברמה גבוהה.

פורסם

זה צריך לבוא עם אותה הזהרה שצריכות להגיע איתן חולצות בטן לנשים... זה לא נועד לאנשים שיש להם בטן. נהפוכו.

• מצחיק 1

פורסם

בכביש זה נוח מאוד. בד"כ רוכבים עם base layer מתחת כדי לנדף זיעה מהר יותר.

בכל מקרה בכביש הכל כך צמוד שגם ככה אתה מיידית נכנס לכושר שיא ומוריד את הבטן 😀

לפני 5 שעות, falou כתב:

פורסם

רוכבי כביש זה חיות דופק. רוכבי שטח... בו נגיד שיש כאלו שנותנים למתלים לעבוד קשה יותר.

פורסם
לפני 5 שעות, Gosser1860 כתב:

בכל מקרה בכביש הכל כך צמוד שגם ככה אתה מיידית נכנס לכושר שיא ומוריד את הבטן

לא תואם את המראה המלבב שראיתי אתמול.

רוכב כביש, קליטים, שרירי תאומים מכובדים, טייץ וחולצה צמודה תואמת.... מתוחה על כרס בירה שלא תבייש רדנק אמריקאי אוטנטי.
the horror.....

• מצחיק 1
פורסם
לפני 3 דקות, Be roo כתב:

רוכב כביש, קליטים, שרירי תאומים מכובדים, טייץ וחולצה צמודה תואמת.... מתוחה על כרס בירה שלא תבייש רדנק אמריקאי אוטנטי.
the horror.....

cover6.jpg (1600×900)

• מצחיק 4

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...