Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכבוד יום העצמאות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם כל ההשקעה שלנו ברכבים ושל משפ' יריב בקורטינה. אני לא רואה סיבה שהרכבים לא "יחזירו" את ההוצאות עליהם או חלק מהם לבעליהם. או לפחות עוד כמה אגורות לפנק אותם.
משה אתה צודק בהחלט, כל חברות ההפקה/פירסומת הללו יש להם תקציבים לא קטנים, כמובן הם ינסו לחתוך הוצאות על מנת להשאיר נתח גדול יותר בכיסם , הרי בסופו של דבר זה עסק כלכלי, וזה תמיד יהיה על חשבון מישהו, ולכן כמו שדוגמן לא עובד בחינם כך גם כלי רכב שלצורך הענין הוא הוא הדוגמן, פירסומת עולה הרבה מאד כסף והלקוח משלם, חברות הפירסומת או ההפקה הם המחליטים איך לנהל את התקציב, והם מנצלים בדרך כלל את התלהבותם של בעלי הרכב המצטלם ומבטיחים תמורה ב"קרדיט"(הכתוביות הרצות בסוף) או בעצם החשיפה, ולכן אין סיבה "לעבוד בחינם" כמובן ישנם יוצאין מן הכלל, כמו למשל סרטי סטודנטים או לצורכי הקהילה ואירגונים התנדבותיים, באחת הפעמים (בכדי להמנע מפירסומת חינם לא אזכיר את שם הלקוח) פנתה אלי חברת פירסומת שהלקוח בעל מתקן ספורט יוקרתי עם תקציב מפה ועד בכלל ובקשה לעשות עיסקת חילופין אנחנו כלי רכב, והם קורס בחינם למציגים של הספורט המדובר, די היה משעשע לדמיין כמה מעמיתי במועדון לבושים במדים המתבקשים ומשחקים כולל אני כמובן, אז אם בא לכם כיד הדמיון הטובה השתוללו ונחשו במה מדובר, לענייננו אנו , אין שום סיבה לגוף שמקדם את עצמו מבחינה כלכלית לתת כלי רכב ללא תמורה, לגבי גובה התמורה ישנם בין חברי המועדון שמתעסקים בתחום כמקצוע וניתן להתייעץ אתם.

חג שמח

אירית

פורסם

תודה לכל יקיריי הפורום ,אשר היו לי לפה וקטעו את השטויות שרשם אדם קטן המסתתר מאחורי שם גדול, המכונה טרומפלדור .

גם אילו רציתי לענות לו ,בתשובתכם אליו אמרתם הכל .

חג שמח

לירון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים יקרים!

היום עלתה הפירסומת לשידור.

הפירסומת היא כאמור לבנק הפועלים.

רואים את החלק הקדמי של הרכב מספר שניות.

מקווה שזיהיתם ונה נתם כמוני.

יום עצמאות שמח:-P

לירון

פורסם

ראיתי ראיתי !

איזה יופי, כל פעם שאני רואה אותה אני מבסוט, ועכשיו אני גם מכיר CELEB ;)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

בפירסומת יש מספר גירסאות שונות, בחלקם רואים יותר את הקורטינה ובחלקם רואים פחות.

העיקר שאנחנו על המפה ונישאר על המפה(במבטא אמריקאי):wink: .

לירון

פורסם

כל הכבוד על הבחירה של האוטו הזה ,

זאת מחמאה לסיים שיפוץ כל כך יפה ומושקע ושבוחרים ברכב הזה לפרסומת , כל הכבוד . סימן ... שיצא מקסים ולא רק לטעמינו - המשוגעים לדבר . גם לאחרים "מחוץ לתחום "

לא רואה בעיה בכך שרכב מסוים יגש לפרסומת , בתשלום - כן בוודאי .

הרי הפרסומת משרתת משהו מסחרי .

ואנו - מועדון החמש יודעים לעשות גם מסע למען הקהילה ,

ראו בית החולים אברבנל ........... לא לשכוח .

אז יש ארועים או הופעות בתשלום , ויש גם כתרומה לקהילה .

ככה אנחנו במועדון החמש :-) תודה לכולם

ולירון - זו מחמאה גדולה עבורך שבחרו ברכב שלך .

המצפון צריך להיות נקי , שמח וטוב לב .

ולמוציא הדיבה . אני הייתי נזהר שבעתיים , ואם באמת יש אי אלו אי סדרים , מן הראוי שיופיעו בציבור עם הוכחות !!!) .

ביי לכולם

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...