Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התחדשתי בכזו כרכב שני (2007, ארוכה, ייבוא אישי), ורציתי בבקשה לדעת:

1. ידית האיתות לא חוזרת למקומה, הגיוני?! נהגתי הרבה בזמנו ברכב כזה (שכור בארה"ב) ולא זכור לי. בהנחה שזו אכן תקלה, האם מדובר במנגנון חשמלי או מכני (קפיץ וכדומה)?

2. האם הצג העליון (בתקרה) לא מכיל שעון זמן או שלא חטטתי מספיק? ייתכן שסמכו על השעון שבסטריאו המקורי, אצלי מורכב חליפי.

3. האם צריכת דלק של 7 קמ"ל בנסיעה שכולה בינעירונית רגועה מאוד היא סבירה או מעידה על תקלה?

תודה רבה.

פורסם

על השתי שאלות הראשונות אני לא אוכל לענות לך אבל על השלישית בהחלט כן: מדובר על צריכה נורמלית.

מה אתה מצפה מרכב עם מנוע שלושת אלפים ומשהו סמ"ק אטמוספרי עם כמעט 200 כ"ס?

1.PNG

פורסם (נערך)

לאו דווקא. ציפיתי לצריכה בינ"ע טובה יותר, סביב 8-9. כבר היו לי רכבים גדולים. האינסייט שלי עושה 1:20 בנסיעה כזו...

עריכה אחרונה על ידי פיני חד
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 8.12.2020 בשעה 01:40, פיני חד כתב:

שלום

התחדשתי בכזו כרכב שני (2007, ארוכה, ייבוא אישי), ורציתי בבקשה לדעת:

1. ידית האיתות לא חוזרת למקומה, הגיוני?! נהגתי הרבה בזמנו ברכב כזה (שכור בארה"ב) ולא זכור לי. בהנחה שזו אכן תקלה, האם מדובר במנגנון חשמלי או מכני (קפיץ וכדומה)?

2. האם הצג העליון (בתקרה) לא מכיל שעון זמן או שלא חטטתי מספיק? ייתכן שסמכו על השעון שבסטריאו המקורי, אצלי מורכב חליפי.

3. האם צריכת דלק של 7 קמ"ל בנסיעה שכולה בינעירונית רגועה מאוד היא סבירה או מעידה על תקלה?

תודה רבה.

שבוע טוב

לתועלת המחפשים:

1. זה מנגנון מכני, כנראה נשבר איזשהו פין. צריך לפרק את כל ההגה כדי לטפל. מתרגלים.

2. כמו שזה נראה הוא אכן לא. עצה פשוטה: לקנות שעון יד (עדיף אנלוגי עם מחוגים וספרות זרחניים), להפריד את הרצועות ולהדביק עם דבק דו"צ במקום נוח. התוצאה אסתטית ופרקטית.

3. כאן התשובה לא חד משמעית. הותקנה מערכת גז, ואחרי טיפול גדול שכלל החלפת מצתים הצריכה נעה סביב 6.5-7 עם נסיעה יותר עירונית. בהנחה שצריכת גז גבוהה בכ-5-10% מצריכת בנזין (כך אומרים) מסתבר שהצריכה שבשאלה אכן גבוהה, לא ברמה קריטית.

*מוגש כשירות לציבור ע"י חברת אימייננילימילי. אין באמור משום משהו כלשהו ו/או משהו כלשהו אחר. ט.ל.ח. הצחוק בריא לבריאות.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...