Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר אצלי בסיוויק כנראה סיים תפקידו והגיע הזמן להחליף.

המצבר הנוכחי הוא 60AH ככה שכנראה שזה מה שאני אחפש, השאלה היא איזו חברה?

ראיתי מצבר של start up (הבנתי שזה של ורטה?)

מצבר כזה יעלה 360₪. הוא בסדר או שעדיף משהו אחר?

פורסם

המצבר הזה של start up בסדר.
תבדוק כמה עולה וורטה עם שנתיים אחריות. אם ההפרש לא גדול, תשקול את Varta.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 8 שעות, aviel-bs כתב:

ראיתי מצבר של start up (הבנתי שזה של ורטה?)

מצבר כזה יעלה 360₪. הוא בסדר או שעדיף משהו אחר?

הוא בסדר גמור. בסה"כ מדובר על מצבר של VARTA שהדביקו לו מדבקה אחרת. 

לפי המחיר מדובר על אחריות לשנה, אולי תנסה להוסיף קצת כסף ולרנות אחד עם אחריות לשנתיים.

דרך אגב: איפה מצאת מצבר של סטארט אפ ב-360 ש"ח?

פורסם
לפני 9 שעות, vladclar כתב:

המצבר הזה של start up בסדר.
תבדוק כמה עולה וורטה עם שנתיים אחריות. אם ההפרש לא גדול, תשקול את Varta.

לפני כשעה, dotan123 כתב:

הוא בסדר גמור. בסה"כ מדובר על מצבר של VARTA שהדביקו לו מדבקה אחרת. 

לפי המחיר מדובר על אחריות לשנה, אולי תנסה להוסיף קצת כסף ולרנות אחד עם אחריות לשנתיים.

דרך אגב: איפה מצאת מצבר של סטארט אפ ב-360 ש"ח?

תודה לכם.

ההבדל במחיר הוא תוספת של 50% בערך (עוד 160 לטובת varta או שנפ עם שנתיים אחריות במקום שנה)

לגבי המחיר, מקווה להצליח לקנות באוטו דיפו עם הכרטיס הצהוב של "חבר" 

פורסם

להונדה סיוויק החדשה שנת 2022 נפח מנוע 2.0 - צריך מצבר מיוחד סטארט-סטופ.

מצבר START&STOP , עם קיבולת 60 אמפר - אפשר מסוג AGM או EFB - לא מצבר רגיל

**  

אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מתנצל שלא הבהרתי את זה, אבל מדובר ברכב משנת 2013 :) אין אצלי ברכבstop&start ככה שזה מצבר רגיל. השאלה היא אם להוסיף 160₪ על עוד שנה אחריות? או לקחת ב360 עם שנה אחת בלבד?

אגב, יש המלצה לבוסטר התנעה (ומה ההבדל בין זה בעצם למטען מצברים?) עדיפות לרכישה באוטו דיפו?

• רעיון טוב! 1
פורסם

אין סטארט אנד סטופ ברכב הזה (ישלי כזו 2013).

ממליץ לך על שנפ - הרכבתי אחד כזה עם שנה אחריות ב 450 שח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תקנה בוש עם שנתיים אחריות

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 שעות, vladclar כתב:

תקנה בוש עם שנתיים אחריות

זה מה שקניתי בסוף.

הזמנתי דרך מקס מצברים וסגרתי בטלפון (מתאר לעצמי שעם מקס?) מצבר 60 אמפר משום מה המתקין שלו אמר לי ש"הוא בדרך והמצבר הוא 45 אמפר" אחרי שיחה קצרה עם מקס קיבלתי את ה60, המצבר הגיע בלי ניילון (הבנתי שזה תקין בחלק מהמצברים) ומוטבע עליו "12-20" (זאת אומרת שהוא יוצר החודש? או שבדומה לצמיגים זה שבוע 12 זאת אומרת סביבות מרץ)

המצבר לא נכנס טוב בתא של המצבר והמתקין (שכנראה לא היה לו כח להתאמץ) אמר לי ש"הפלסטיק הזה שיושב מעל המצבר להגן עליו סתם מחמם אותו. המצבר מספיק מוגן גם בלי זה)

אני כנראה אפרק את המצבר מהמקום מתישהו ואסגור את זה חזרה.

בכל מקרה ההנעה מרגישה בסדר עד כמה שאני מרגיש.

פורסם

12.20 מוטבע כדי לדעת תאריך התקנת המצבר , לצורך חישוב האחריות.
אני מניח שהפלסטיק עוזר לקבע את המצבר כדי שהוא לא יזוז.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

12.20 מוטבע כדי לדעת תאריך התקנת המצבר , לצורך חישוב האחריות.
אני מניח שהפלסטיק עוזר לקבע את המצבר כדי שהוא לא יזוז.

אז זה לא אומר שהמצבר חדש?

לגבי הפלסטיק-כן אתה צודק. סתם מעצבן שזה זרוק לי בבגאז'.

אגב, יש סיבה למה המולטימדיה ברכב לא נדלקת אוטומטית בהנעה כמו שהיה תמיד? 

פורסם

זה כן מצבר חדש.
החליפו לך מצבר ללא מצבר גיבוי - פשוט ניתקו את המצבר הישן והשאירו רכב ללא זרם חשמלי בכלל.
וזה מה שגורם לכל מיני תופעות בחלק מהרכבים. אני לא מוכן ברכב מודרני להחליף מצבר ללא הגיבוי.

פורסם
לפני 35 דקות, vladclar כתב:

זה כן מצבר חדש.
החליפו לך מצבר ללא מצבר גיבוי - פשוט ניתקו את המצבר הישן והשאירו רכב ללא זרם חשמלי בכלל.
וזה מה שגורם לכל מיני תופעות בחלק מהרכבים. אני לא מוכן ברכב מודרני להחליף מצבר ללא הגיבוי.

אז מה זה אומר? שהמולטימדיה נדפקה מהבחינה הזו?

אגב, האמת היא שלפני שהוא החליף, הוא אמר לי "אני מחבר לך כבלים, תניע את הרכב, אני חייב להחליף את המצבר רק כשהרכב מונע" נשמע שהוא עשה בדיוק מה שאתה מתאר.

אגב, זה שהמולטימדיה לא נדלקה בהנעה קרה גם אתמול (כשהמצבר נגמר והנעתי עם כבלים. אבל חשבתי שזה סתם בגלל שזה עם כבלים ולא עם מצבר. עכשיו יש מצבר חדש הרי..)

פורסם

אז משהו בהגדרות או כיוונים של המולטימדיה השתבש עוד לפני החלפת המצבר. אם היא נדלקת לאחר מכן, לא נורא.

• תוכן חדש...