Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני רוצה להחליף רכב בשבועות הקרובים, הסתכלתי על האטקה החדש בסוכנות, טרם ערכתי נסיעת מבחן. הוא נראה די מרווח ומתאים לצרכים )זוג פלוס שניים קטנים), אבל התבאסתי מעט מהעיצוב הפנימי שמעט מיושן לטעמי. להבנתי אמורים להגיע בשנה הקרובה טוסון ו 3008 חדשים, שניהם נראים ברמה גבוהה יותר מהאטקה, יש חמישהו מושג מתי הם אמורים להגיע ומה יהיו טווחי המחירים? האם כדאי לחכות?

פורסם

3008 אני לא ממש יודע, לפעמים ללובינסקי לקוח זמן רב להשיק דגמים חדשים בישראל. לגבי הטוסון, לכלמוביל ישנה נטייה להשיק דגמים חדשים בסוף השנה ומכיוון שהטוסון החדש נכנס לאירופה בימים הקרובים, אז אני מניח שכך יהיה גם בישראל. מה שכן, קח בחשבון ששני הדגמים יהיו כנראה יקרים יותר מהאטקה שבסך הכל מתומחר באופן תחרותי למדי, 3008 בטוח לפי התמחור הנוכחי והטוסון אמור להיות יקר יותר מבעבר לפי התמחור באירופה. מה שכן, הביקורות בשלב זה די משבחות את הדגם החדש. 

פורסם

תודה! כיוונתי לאטקה ברמות הגימור הגבוהות. אני מניח שרמת המחיר תהיה דומה ל 3008 או הטוסון ברמות גימור נמוכות יותר. אחכה עוד כמה שבועות ואראה איך הדברים יתפתחו. 

פורסם

תם מלאי ה 3008 הנוכחי בארץ. סביר להניח שהחדשה תושק בינואר. 

הייתי ממתין לה למרות שהתמחור של לובינסקי לא ממש גורם לה להיות אטרקטיבית (פרימיום 1200 במחיר של אטקה fr או ספורטאז' פרימיום שהן מתחרות ישירות ל 3008 פרימיום 1600 שעולה 20k יותר). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...