Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שמי שמתגרש זה רק מי שחשב שזה לא מתאים ובכל זאת התחתן. אפילו ממש לא.

השאלה היא לא אם יש זוגות מאושרים, זוגות אומללים וכאלו שלא יכלו לשאת את האומללות יותר והתגרשו. השאלה היא האם ניתן (בערך) לחזות מה יקרה לזוג מסויים ואיך, ולדעתי לפחות התשובה היא (ממש) לא "אם אתם אוהבים ושניכם חושבים שזה מתאים אז בטח יהיה בסדר".

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 39 דקות, pooh-bear כתב:

אהבה זה רגש

@קורן בן אשר

זה מה שמספרים לנו בהוליווד וברומנים רומנטיים.

התאהבות היא רגש, אהבה היא בחירה מתמשכת.

• אהבתי 5
  • מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מביך אותי לשתף כיוון שישנם חברי פורום המכירים אותי במציאות.

אני בן 32, הוריי התגרשו כשהייתי בגיל 6,

בכל שנותיי ביסודי הייתי היחידי בכיתה עם הורים גרושים.

מאז תמיד עניתי כששאלו, שאני לא מוכן להתחתן לעולם.

לפני 9 שנים פגשתי בצירוף מקרים בחורה,

וכשראיתי אותה החלטתי שהיא מתאימה להיות אשתי.

היום אנחנו נשואים,

+תינוק 

+משכנתא

+שכירות

ובשנים הראשונות בנישואין רק אני פירנסתי (וגם מימנתי לה תואר).

אחי, תעשה מה שטוב לך, ולביתך.

• אהבתי 6

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אני נשוי 13 שנה. עליז מבסוט וטוב לבב.

יש טענות על חיי הנישואים כמובן, אבל לא משהו שיגרום לי לקום וללכת, אבל ביום שיקפוץ לי הקוף- אני לא מתגרש. משאיר אותה עגונה. אני אומר את זה בכל פורום ובכל מקום- גירושים זה לחלשים\ טיפשים. שמעתי על הרבה שמיררו להם את החיים הנשים. בן אם מדובר בהאשמות שווא במשטרה ובין אם זה שהיא מראה את עצמה מסכנה לשופט וכל הכסף של הבעל לשעבר הולך אלייה והיא בפייס בוק עם תמונות של נשיקות עם אחרים {למה בכלל היא שומרת את שם המשפחה הקודם? ועוד בפייסבוק ומצתרפתת עם אחרים?!!}

הרבה לקוחות אני אוזן קשבת להם בחנות. מכירים אותי מעל 10 שנים, פותחים את הכל אצלי. סוג של פיסכולוג. אלו שהתגרשו- הכי מסכנים, נכון שלא שמעתי את האישה. אבל החלטתי היא חד משמעית - חד וחלק! אל תתגרש! תשאיר אותה עגונה. אתה תמשיך בחיים שלך והיא "נתקעת".

מישהו אמר פה מכתב 100 הרבנים שקרה השבוע? הנה יאשרו לו אישה שנייה. ש.ר

דרך אגב, למה לא מדברים על הגרושים שמתאבדים? כמעט ואין דיבור על זה בשיח הציבורי. מתי התחלתי להתעמק בזה? ליד גן סאקר בירושלים ראיתי משפט- אבא גרוש אל תתאבד.

• רעיון גרוע 3

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

תזדעזע.

הסיפורים שאני שמעתי ידירו שינה מעינייך.

לא שמעתי על אחד שסיים נישואים בלחיצת יד.

רק סבל.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, eladns כתב:

בן אם מדובר בהאשמות שווא במשטרה ובין אם זה שהיא מראה את עצמה מסכנה לשופט וכל הכסף של הבעל לשעבר הולך אלייה והיא בפייס בוק עם תמונות של נשיקות עם אחרים

ואם הבעל בוגד בה עם אישה אחרת, מהמר על הכסף המשותף שלהם, לא רוצה לעבוד ומתייחס אליה כמו חרא, אז שהיא תיתקע והוא ימשיך להשתרלל על הגב שלה ועל חשבון הילדים שלו?

כל מה שאתה כותב פה על האישה יכול להיות בכיוון ההפוך מהגבר.

אם היא החליטה שהיא לא רוצה אותך יותר, לא עשתה כלום מאחורי הגב שלך, פשוט נמאס לה. אתם לא מצליחים להתגבר על בעיות ולא מסתדרים. אז אתה מעניש אותה על זה? באיזה זכות?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 28 דקות, eladns כתב:

אני לא מתגרש. משאיר אותה עגונה.

הגישה הזו לא פחות גרועה מהגישה של

לפני 29 דקות, eladns כתב:

היא מראה את עצמה מסכנה לשופט וכל הכסף של הבעל לשעבר הולך אלייה והיא בפייס בוק עם תמונות של נשיקות עם אחרים

פורסם
לפני 17 דקות, eladns כתב:

תזדעזע.

הסיפורים שאני שמעתי ידירו שינה מעינייך.

לא שמעתי על אחד שסיים נישואים בלחיצת יד.

רק סבל.

כנראה לא הייתה בסביבה הנכונה. מכיר זוגות שמנהלים יחסי חברות גם לאחר הגירושים למען הילדים, ושמירה על הבריאות שלהם. מכיר את זה ממש מקרוב לא מסיפורים. (בלי להרחיב)

מעבר לזה חיי נישואין מורכבים משני הצדדים, כל מה שאתה טוען עובד גם לצד השני . 

להשאיר אישה  עגונה מעיד הרבה על האופי שלך.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, eladns כתב:

אבל ביום שיקפוץ לי הקוף- אני לא מתגרש. משאיר אותה עגונה.

קודם כל, מקווה בשבילה שלא יקפוץ לך הקוף.

דבר שני - אם יש ילדים בתמונה, הכיוון שלך דיי פוגע בהם (היא כבר לא תהיה רלוונטית במידה ויקפוץ לך הקוף, אז לפחות תחשוב עליהם). הנקמה בלהשאיר אותה עגונה היא...נקמה, אבל היא דיי גרועה אם יש ילדים בתמונה.

איציק

לפני 39 דקות, yogev20 כתב:

כנראה לא הייתה בסביבה הנכונה. מכיר זוגות שמנהלים יחסי חברות גם לאחר הגירושים למען הילדים, ושמירה על הבריאות שלהם. מכיר את זה ממש מקרוב לא מסיפורים. (בלי להרחיב)

לא מכיר הרבה, אבל חלק גדול מאוד מאלו שאני מכיר - בהחלט מנהלים את זה בצורה מאוד מכובדת (זה לטובת כולם בסופו של דבר: גם לטובתם וגם לטובת הילדים).

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני שעה, eladns כתב:

ביום שיקפוץ לי הקוף- אני לא מתגרש. משאיר אותה עגונה. אני אומר את זה בכל פורום ובכל מקום- גירושים זה לחלשים\ טיפשים.

יופי, ככה בדיוק מתחילים הסיפורים שמסתיימים ב"בעל רצח את אישתו"/"אישה הרעילה את בעלה המתעלל".

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, eladns כתב:

חד וחלק! אל תתגרש! תשאיר אותה עגונה. אתה תמשיך בחיים שלך והיא "נתקעת".

אמנה לך כמה "תקיעות" שאתה עלול לחטוף:

-שלילת רישיון נהיגה

-צו עיכוב יציאה מהארץ

-הגבלה על חשבון הבנק

-דיונים בבתי משפט

-תיק בהוצאה לפועל

-מאסר מנהלי

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, eladns כתב:

גירושים זה לחלשים\ טיפשים.

אני מודה לך על המשפט הזה.

נולדתי בעיר בעיירה קטנה באוקראינה. מקום ללא מזון, ללא עבודה, ללא השכלה, ללא עתיד, כדי לחסוך לפעמים היו מנתקים חשמל, לפעמים לא היו מים, לפעמים לא היו מים חמים.

אם היית חולה, עדיף לך היה למות ולא להשתמש בשירותי הרפואה. מי ש"זכה" והיתה לו עבודה לא תמיד היו משלמים משכורת.

כשהייתי בן 7, לאמא שלי נמאס, היא הבינה שהיא יכולה לברוח, לעלות לישראל, אבל אבא שלי, רצה להשאר שם. המחלוקת נגמרה בגירושים וכמו שאתה עלול להסיק אני ואימי, עלינו בסוף לארץ.

נכון להיום, עברו יותר מ20 שנה מאז. אז בקצרה אני אומר לך - בחודש שעבר מס הכנסה ששילמתי למדינת ישראל היה בערך - 7-8 אלף, שזה "כלום", כי אמא שלי שילמה 24 אלף!

אז כן, גירושים זה לטיפשים וחלשים. תודה.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
  • אהבתי 3
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 3 שעות, yogev20 כתב:

להשאיר אישה  עגונה מעיד הרבה על האופי שלך.

בשביל ללמוד את זה מספיק לקרוא את הפוסטים הקודמים שלו, בשלל נושאים.

בתאריך 13.11.2020 בשעה 09:31, SlowRide כתב:

יוטיוב הציע לי כמה סרטונים שלו פעם. לא יודע, נשמע לי רוב הזמן כמו דיבורים של incel ממוצע.

בתאריך 13.11.2020 בשעה 09:45, vadim6385 כתב:

ראיתי את המשפט MGTOW בכותרת של אחד מהסרטונים, והבנתי שאין מה להקשיב לו.

שניכם אנשים מספיק אינטליגנטים כדי לא לעשות הכללות כאלו ו'לבטל' אנשים שאינכם מסכימים איתם כאחרוני המילניאלים. קודם כל, הטיפוס הנ"ל רחוק מלהיות אינסל, ויש לו היסטוריה אישית מעניינת למדי (אם כי חסרת מזל) שהובילה אותו למסקנות אליהן הגיע. שנית, הוא לא שונא נשים ולא מטיף להתנזרות כמו חלק מחבריו למקצוע. בדומה לג'ורדן פיטרסן ואחרים שנמצאים על הצד הרגוע של הספקטרום, עיקר הדרשות שלו עוסקות בפיתוח עצמי של הגבר והפסקת החיפוש אחרי משמעות אצל בת זוג. דא עקא, כללי הרייטינג מאלצים גם את המתונים ביותר בתחום לדסקס נושאים פופולריים מסויימים ולבחור מטרות קלות אם הם רוצים להתפרנס מיוטיוב.

יש טיפוסים הרבה יותר קיצוניים בסצינת ה-MGTOW, אבל חשוב להבין שבניגוד לאינסלים זה ספקטרום רחב מאד. אני למשל עונה לרוב הקריטריונים שלהם אבל לא רואה את עצמי חלק משום תנועה אידאולוגית. מצד שני, גם אלו שכן שם לא בהכרח שונאים את המין הנשי כולו או ויתרו על דייטינג, אלא פשוט אימצו עם השנים הסתכלות אחרת כדי להחליט אם שווה להם להיכנס למערכת יחסים נתונה או לא. הרעיון המרכזי בתנועה הזאת (שוב, בניגוד לאינסלים) היא חיזוק המשמעות וההערכה העצמית, לא שנאה או זלזול באחרים. מה שאנשים מסויימים בוחרים לעשות עם זה הוא כרגיל דיון נפרד וחלק בלתי נמנע מהטבע האנושי.

באשר ל-red pill, לישראלים זה נראה קצת תמוה כי אנחנו כבר שם באופן טבעי, וזה משהו שמבינים היטב כשגרים במקום שקט כמו אירופה או ארה"ב. לא עובר שבוע שבו אני לא מביט על הקולגה התורן ואומר לעצמי 'וואו, כמה תמימות...' - החיים במזה"ת עושים אותנו ציניים וקשים, לטוב ולרע. חלק גדול מפילוסופיית הרדפיל זה בדיוק ההסתכלות הצינית (לא להתבלבל עם סרקסטית) הזאת על הגורמים המניעים מאחורי ההתנהגות האנושית ועל מה שעומד מאחורי כל מילה, מהלך, מודעה שרואים בעיתון, החלטה שמקבלים בפרלמנט וכו'. זה הרבה יותר גדול מ'נשים זה רע וגברים זה טוב', וגם כאן הדגש הוא על פיתוח ראייה וחשיבה ביקורתית אצל הפרט מול החברה, ולא על ביטול הזולת. 

בקיצור, הייתי ממליץ להימנע מאמירות גורפות ומגיבוש דעות נחרצות על סמך התנהגותם של אלו שצועקים הכי חזק מבלי להיכנס לעובי הקורה. חוץ מלגבי האינסלים, שזו תופעה חברתית באמת מסוכנת וכזו שאין לה הרבה גוונים. החבר'ה האלה צריכים טיפול דחוף, או כרטיס לגולאג הקרוב.

לאלו שרוצים לצלול קצת יותר עמוק לאינטרוספקטיבה ושיפור אישי במקום לחפש את 'החצי השני' שלהם אצל בן/בת זוג שממאנים להגיע, הייתי ממליץ על הערוצים של huMAN ו-School of Life - חומר הרבה פחות פופוליסטי שמגיע במנות קטנות ובאנגלית הרבה יותר איכותית (אוסטרלית/בריטית).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, בסרטונים הבודדים של ג'וקר הזה שיצא לי לשמוע בהמלצת יוטיוב היו לא מעט מסרים של שנאת נשים ובכיינות סטייל "העולם נגדינו", שלא לדבר על השמות של הסרטונים כמו למשל from beauty to bitch in 30 secons. מעניין איזה סוג קהל הכותרות האלה נועדו למשוך. 

בניגוד מוחלט לג'ורדן פיטרסון שאותו שמעתי לא מעט ואני מאד מזדהה עם הדעות שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...