Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף רפידות בלמים, סיוויק 2013 5 ד'.

אני רוצה לקנות רפידות איכותיות ומחפש איך לבדוק מה הגודל שאני צריך. כרגע מתכוונן לרפידות של TRW אבל לא הצלחתי למצוא את המידות המתאימות. 

ניסיתי גם באתר שלהם אבל אני לא בטוח שבחרתי נכון (לפי האתר של פרונטק המידות שונות. מה שמופיע באתר של TRW אלו רפידות שלפי פרונטק מיועדות לשנתונים קודמים בדגם ה-4 דלתות)

אשמח לעזרה :)

פורסם
לפני 9 שעות, Audi-T כתב:

מקובל שכמה דגמים חולקים את אותם חלפים

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

אוקיי תודה רבה!

אתה אכן צודק ולמרות שזה מתאים גם לדגמים אחרים זה אותו מק"ט גם לדגם שלי.

יש לי שאלה כללית- החלפתי רפידות פעם אחרונה לפני בערך 37K (מקוריות של הונדה) מה הסיכוי שתהיה בעיה בצלחות?

התקשרתי למוסך אחד לקבל הצעת מחיר לרפידות וישר הוא אמר לי "מי אמר לך שלא צריך להחליף צלחות?"

אני יודע שצלחות יכולות להתבלות אבל שהן לא נוטות להתבלות כמו רפידות ושהן בעיקר יכולות להישחק כתוצאה מנסיעה עם רפידות שתם זמנן.

המוסך אמר ש"אתה יכול לבוא עם הרפידות שלך, לא תהיה אחריות על החלקים ואם במקרה צריך צלחות הרכב שלך יחכה על הליפט עד שאזמין צלחות חדשות"

מה הסיכוי שאני אצטרך להחליף צלחות? הבלמים בולמים בסדר, אני מחליף למרות שכנראה יש עוד קצת עובי על הרפידה כי אני לא רוצה להיכנס ככה לחורף..כדאי כבר להזמין צלחות מראש וזהו?

פורסם

תמיד יש סיכוי, למרות ש אחרי 37 אלף ק''מ לא גבוה.

לצלחות יש עובי מינימלי שמומלץ ע''י היצרן.

אתה יכול לבדוק בעצמך מה גודל השפה של של הצלחת.

לרוב צלחות מחליפים כל 2-3 החלפות של רפידות, בין לבין אפשר לבצע חריטה לצלחות.

פורסם
לפני שעה, trademark כתב:

תמיד יש סיכוי, למרות ש אחרי 37 אלף ק''מ לא גבוה.

לצלחות יש עובי מינימלי שמומלץ ע''י היצרן.

אתה יכול לבדוק בעצמך מה גודל השפה של של הצלחת.

לרוב צלחות מחליפים כל 2-3 החלפות של רפידות, בין לבין אפשר לבצע חריטה לצלחות.

זה הטיפול השלישי שהרכב עתיד לעבור אצלי (אחרי הרפידות אמור לבוא טיפול שנתי גם בלי קשר-זו התקופה :) ) 

בטיפול הקודם- לא נגענו בבלמים

טיפול אחד לפניו-רק ברקסים.

חריטה לא היתה בכלל מאז שהרכב אצלי.

איך אוכל לבדוק את גודל השפה? לא צריך לבדוק עובי עם מיקרומטר?

לצערי את הטיפולים שהרכב עבר לפני אני לא יכול לראות (הצלחתי להשיג רק היסטוריית טיפולים שטופל במורשה, אבל במחשב של המורשה שלי לא רואים מה עשו במורשה אחר, רק רואים שעשו)

פורסם
לפני כשעה, trademark כתב:

לא צריך מיקרומטר, מספיק קליבר.

בגדול עד 2-3 מילימטר אפשר לחרוט, מעבר לזה רצוי להחליף.

אוקיי תודה!

צריך לפרק גלגל כדי לבדוק? האמת שגם קליבר אין לי..

אני פשוט 'מפחד' להגיע למוסך עם הרפידות, שיגידו לי "שומע חייב צלחות" ואז להיתקע עם רכב על הליפט לכמה ימים עד שאתארגן על צלחות אז אני שוקל מראש לקנות צלחות שיהיו לי בבית..

פורסם
בתאריך 12.11.2020 בשעה 22:06, trademark כתב:

אם יש לך ג׳אנט אפשר לראות דרכו, אם לא, אז צריך לפרק.

יש ג'אנט. אני פשוט לא כל-כך בקיא האמת ואני לא יודע אם אצליח לאמוד רק עם העין.

מוסכניק רציני ידע עוד לפני שהוא מפרק את הגלגל רק מהסתכלות?

• תוכן חדש...