Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שיש אנחנו מעוניינים להוציא את חמותי לטיול קצר, להכניס לה קצת ענין בחיים ולראות דברים.
היא בהחלט מסוגלת ללכת אבל לא עליות של הרים וטרשים, כן?
אז בדקתי את מזכרת בתיה, כי פעם הייתי שם - הכל סגור!
עין כרם - גם הכל סגור (וגם עליות).
אשמח לשמוע המלצות מכם בעלי ידיעת הארץ. משהו קרוב, לא רחוק מדי ושל כמה שעות. זה יכול להיות מרכז מבקרים, מוזאון התיישבות כלשהיא, משהו בסגנון ונישמח אם יהיה גם בית קפה באזור (פתוח! פתוח! 🙃).

מודה לכם מראש!

פורסם (נערך)

אני מניח שאתה מכוון למרכז. חפש את רמלה, פנינה אמיתית, אם האתרים פתוחים. המגדל הלבן, המוזיאון העירוני, הבריכה התת קרקעית ועוד כמה.

חוץ מזה, האתר האולטימטיבי, זה של הרט"ג.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש את בית הקפה של נס הרים , ממנו יוצא שביל מונגש שהולך על קו הגובה, אפשר לקחת בבית הקפה , להמשיך קצת בשביל ולשבת ליד אחד השולחנות בהמשך. 

גם הדרך לשם יפה מאוד. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אפשר לעשות טיולי טיילת, תל אביב ידועה אבל יש גם עוד ערי חוף. נגישות לרוב יש בטיילות ערי החוף, בתי קפה יהיו אלא אם הם פתוחים באופן לא חוקי, כנ"ל מסעדות..

איך שנוח לך.

אני ממליץ ללכת על גן צ'ארלס קלור ליד המלונות הצפוניים יש נקודות תצפית נחמדות, שירותים, מסעדות. תלוי ביום ומזג אוויר יהיה אפשר ליהנות מזג אויר נוח (לא לשכוח שמדובר בעיר עם לחות ברגיל). 

מעבר להמלצה הזו. אפשר להיות יותר ספציפי?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 21 שעות, YaronNahum כתב:

יש את בית הקפה של נס הרים , ממנו יוצא שביל מונגש שהולך על קו הגובה, אפשר לקחת בבית הקפה , להמשיך קצת בשביל ולשבת ליד אחד השולחנות בהמשך. 

גם הדרך לשם יפה מאוד. 

מתעלק, אפשר לינק לגוגל מאפס למקום המדובר?

פורסם

בר בהר https://goo.gl/maps/tg7aa7dEHimvZ2f9A

אבל אני די בטוח שסגור (אא״כ שוב משנים את הכללים).

האוכל שם בסדר, אבל המיקום טוב והנוף מהמם.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אכן בר בהר ,

למיטב ידיעתי בימים אלו יש שם טייק אווי , לא ישיבה במקום. 

למרות שהישיבה במרפסת היא בנוף מדהים

פורסם
לפני 21 דקות, borsood כתב:

בר בהר https://goo.gl/maps/tg7aa7dEHimvZ2f9A

אבל אני די בטוח שסגור (אא״כ שוב משנים את הכללים).

האוכל שם בסדר, אבל המיקום טוב והנוף מהמם.

לפני 17 דקות, YaronNahum כתב:

אכן בר בהר ,

למיטב ידיעתי בימים אלו יש שם טייק אווי , לא ישיבה במקום. 

למרות שהישיבה במרפסת היא בנוף מדהים

תודה לכם! 

יש שם מקום לעשות פיקניק באיזור בימי שבת? 

פורסם
לפני 16 דקות, stas12 כתב:

תודה לכם! 

יש שם מקום לעשות פיקניק באיזור בימי שבת? 

בהחלט , מלא מקומות 

• תוכן חדש...