Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 208 vs טויוטה יאריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מעוניין בלקנות רכב חדש ורציתי להתייעץ בנוגע לשני רכבים: 

1. יאריס היברידית החדשה בגרסה הבכירה

2. פיגו 208 החדשה gt line (לא חשמלי)

מבחינת היתרונות והחסרונות של כל אחד מהרכבים אני מכיר.

הדילמה בנוגע לסחירות של הרכב אחרי 3 שנים (מתכוון למכור) - טויוטה בכוונה מביאים לארץ יחידות בודדות של הדגם הבכיר (אני נכנס לרשימת המתנה) כדי ליצור ביקוש בשוק ללא היצע לרכב וככה יהיה לי יותר קל למכור אותו.

לעומת הפיג׳ו שהוא נראה רכב מצויין אבל יש בעיה עם המחירון שלו והסחירות שלו, גם היום פיגו 208 הישנה נמכרת יותר זול מהמתחרות שלה בקטגוריה בגלל שם רע שיצא לפיג׳ו בארץ.

אשמח לשמוע דעות נוספות

פורסם (נערך)

נראה שסחירות חשובה לך, ולכן הטויוטה תהיה עדיפה, לדעתי.

אולי תחכה שסוכניות ייבוא מקביל יתחילו לייבא גם, ואז עם התחרות אולי תוכל לקבל תנאים יותר טובים לרכישה.

המחירים של שתי הגרסאות הבכירות נמצאים בתחום מחירים של ג'יפונים, וזה מה שמוכר לרוב כרגע. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • אהבתי 1
פורסם

סחירות- טיוטה, וגם שמירת ערך תהיה טובה יותר.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 9 שעות, Ordahari8 כתב:

שלום לכולם!

מעוניין בלקנות רכב חדש ורציתי להתייעץ בנוגע לשני רכבים: 

1. יאריס היברידית החדשה בגרסה הבכירה

2. פיגו 208 החדשה gt line (לא חשמלי)

מבחינת היתרונות והחסרונות של כל אחד מהרכבים אני מכיר.

הדילמה בנוגע לסחירות של הרכב אחרי 3 שנים (מתכוון למכור) - טויוטה בכוונה מביאים לארץ יחידות בודדות של הדגם הבכיר (אני נכנס לרשימת המתנה) כדי ליצור ביקוש בשוק ללא היצע לרכב וככה יהיה לי יותר קל למכור אותו.

לעומת הפיג׳ו שהוא נראה רכב מצויין אבל יש בעיה עם המחירון שלו והסחירות שלו, גם היום פיגו 208 הישנה נמכרת יותר זול מהמתחרות שלה בקטגוריה בגלל שם רע שיצא לפיג׳ו בארץ.

אשמח לשמוע דעות נוספות

חייב לומר,

אין ספק שסחירות חשובה (גם אני התייחסתי לנושא בשרשור שפתחתי לאחרונה) ואכן טויוטה תשמור על ערכה טוב יותר

אבל, 

אבל חייב לומר שלא להתייחס להבדלים הברורים בין הרכבים בנוחות, ברמת הגימור ובהנאה מהנהיגה - זה חבל ממש

הפיז׳ו עולה כמעט בכל פרמטר למעט שימוש בדלק על הטויוטה לדעתי,

מציע לעשות נסיעת מבחן בשתי המכוניות, בסופו של יום חייב להיות פאקטור של הנאה מהנהיגה כי רכב זה לא דבר הגיוני כלכלית ברוב המקרים :-)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...