Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בת זוגתי רכשה פיג'ו 206 שנת 2008 תל אביבית טיפוסית - מלאה מכל הטובין של המכות צד\דלת\כנף וכו'... בקיצור זוועה קוסמטית...

אני תוהה לעצמי כמה תעלה צביעה מחדש של הרכב? (צבעו שחור) כמובן כולל טיפול בכלל המכות והשפשופים. האם סדר גודל של 3000 ש"ח  יספיקו לעניין?

חשוב לי לציין שאני לא מצפה לקבל את הצביעה הכי איכותית הקיימת בשוק...אני ריאלי לחלוטין

מודה מראש :)

פורסם

3000 שקל לצביעה כללית זה מחיר של עבודה מאוד חפיף וגרועה אצל בני דודינו או באופן לא חוקי בשטחים. בלי לפרק גומיות, פנסים וידיות, בלי לצבוע חלקים פנימיים - לדעתי את תתאכזב כעבור זמן קצר מהתוצאה.
ממליץ שתדבר עם מוסך פחחות מקצועי, לי יש נסיון טוב עם מרום טל בראשון לציון, למיטב זכרוני לבעל הבית קוראים אבי.

אולי זה יעלה לך 1000 ש"ח יותר, אבל האוטו לא יראה כמו סדנת יצירה לנוער פלסטיני.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

4500 זה המינימום לעבודה טובה.

תרצה, אני יכול לבדוק עם הפחח שלי כמה הוא גובה על עבודה טובה. (ללא פירוק הרכב כי זה עולה בהתאם)

פורסם

צריך לגשת עם המכונית אל בעל המקצוע, כדי שיראה בעין את הנזקים ומה ניתן לבצע ואז הוא גם יתן הצעת מחיר 

ותוכלו להחליט.

אם תכתוב מהיכן אתם בארץ, אז אולי תקבל הכוונות מתאימות.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

שמע מה אני אומר לך, תשקיע מכנית ברכב עכשיו קנית אותו, חיצונית תתקן מכות שרואים, שריטות וכאלה יחזרו אחרי מס חודשים מניסיון כואב.

מה שחשוב זה מכני.

אם אתה מתעקש, יש מוסך פחחות שלומי בתל אביב היה לי ניסיון מאוד טוב איתו והוא בנאדם הגון שאפשר לחזור אליו גם אחרי שנה (כן כן זה היה לי והוא קיבל אותי בכיף)

PEUGEOT 206XS

פורסם

שים לב שאתה כותב בפורום דיטיילינג של אנשים שמראה הרכב מאוד חשוב להם, והם מקדישים בטיפוח הרכב שעות.

אז לומר שזה פחות חשוב כאן, נראה לך הגיוני בפורום הזה? 

• תוכן חדש...