Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי מקרה שהייתי צריך לנסוע טיפה מהר והייתי מאחוריי ניידת כזאת ברמזור נסעתי ככה איזה קילומטר וחצי ואז אני מגיע לחנייה ואני רואה שהם צמודים לי לתחת אבל הם לא נכנסים גם לחנייה שזה היה קצת מוזר.

מה אתם חושבים הם רשמו את המספר והלכו או שזה לא עניין אותם בכלל?

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

פורסם

אין לניידת הזאת יכולת למדוד מהירות. לכן הם לא יכולים לרשום דוח על מהירות מופרזת.
אבל עם עבירות תנועה קשות אחרות הם יכולים לפנות למשטרה ( אגב, כמו כל אזרח אחר שיכול להתקשר 100, למסור את מספר הרכב ולהתלונן על עבירה בריונית ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אין לניידת הזאת יכולת למדוד מהירות. לכן הם לא יכולים לרשום דוח על מהירות מופרזת.
אבל עם עבירות תנועה קשות אחרות הם יכולים לפנות למשטרה ( אגב, כמו כל אזרח אחר שיכול להתקשר 100, למסור את מספר הרכב ולהתלונן על עבירה בריונית ).

אתה יכול לתת דוגמה ל"קשות"?
עכשיו העניין הוא האם בגלל שזה העייריה שמדווחת המשטרה נותנת יותר תשומת לב לזה ולוקחת אותם ברצינות? לרוב לניידות האלה גם יש מצלמה

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

פורסם (נערך)

מדידת מהירות לצרכי אכיפה בישראל מתבצעת ע"י רשימה סגורה של מכשירים שמאושרים לצורך כך.

נכון להיום פעילים הדבורה (מותקן על ניידת), ממל"ז (נישא על ידי שוטר), וא3 (מצלמה מותקנת על עמוד ליד הכביש עם פסי דריכה על הכביש עצמו)

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

מהירות, לא.
אבל ביכולתם לדווח על "נהיגה ביריונית/פרועה" ואם יש להם צילום וידאו, זה יחזק אותם ופחות אותך.

האם המשטרה תעשה עם זה משהו? בספק. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אינני מכיר את המונח יחידת אכיפה עירונית.

אם הכוונה לפקח עירייה- הוא אינו רשאי לרשום דוחות תנועה אלא על מספר מאוד מצומצם של עבירות חניה. אולי גם על עבירת נסיעה בנת"מ.

במידה ויש עימם שוטר - הוא רשאי לרשום דוח תנועה על מגוןן רחב יותר של עבירות תנועה (בהתאם להכשרתו).

בשביל לרשום דוח על עבירת מהירות, יש צורך במכשיר אכיפה (כפי שנכתב - יש רשימה מוגדרת של מכשירים המותרים לשימוש) + השוטר צריך לעבור הכשרה בשימוש של אותו מכשיר אכיפה.

הערה : שוטרים בתפקידים שונים, מקבלים הכשרה שונה לגבי אכיפת עבירות תנועה.

פורסם
לפני 5 שעות, vladclar כתב:

קרה לי כמה פעמים שנהגים לא עוצרים לפני מעבר חציה אפילו כאשר אני כבר באמצע המעבר. הם פשוט עוקפים אותי וממשיכים בלי לעצור...

אם אני אדווח על כזה מקרה, יעשו להם משהו?

פורסם

בעקרון, מוקד 100 לא מנפנף את המתלונן אלא פותח ארוע " עבירת תנועה מסכנת חיים". אבל צריך להתקשר בזמן שהעבירה בוצע , ולא אחר כך. אם תתקשר יותר מאוחר, יפנו אותך להתלונן בתחנה. מה עושים עם זה האלה ואיך נגמר, אני לא יודע. זה גם כנראה משתנה בהתאם למדיניות/ עומס / חומרת העבירה.
מכיר מישהו שהתלוננו עליו ( אזרחים ) כי עקף פקק בשוליים . זומן לתת עדות באגף התנועה. אבל זה היה ממש מזמן.

עריכה :
אם יש לך תיעוד ממצלמת דרך ואפשרות בקלות ובמהירות לשלוף ממנה סרטון העבירה, תבקש מהמוקדן שישלח לנייד שלך לינק להעלת קבצים. יש יותר מה לעשות עם התלונה שלך בצירוף התיעוד.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מתכוון כשאני הולך ברגל ומכוניות לא נותנות זכות קדימה במעבר חציה.
אני לא אספיק להוציא את הפלאפון ולצלם...
מאקסימום אזכור את המספר רכב שלו.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

• תוכן חדש...