Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש ברשותי יונדאי I30CW 2010.  קרה שמערכת החשמל ברכב לא עבדה כלל- לא פתיחת דלתות, קודן, שום דבר. התנעתי את הרכב באמצעות כבלים ועשיתי איתו סיבוב קצר. כיביתי את הרכב לגמרי והפעם הרכב התניע. למחרת בבוקר- אותו הסיפור. כל מערכת החשמל של הרכב לא עבדה כלל. 

החלפתי לרכב מצבר חדש לפני חודשיים בערך ולא חוויתי בעייה בעניין החשמל.

מה עשוייה להיות הבעייה?

פורסם

הדק היטב את נעלי הכבל על קטבי המצבר ואת חיבור המינוס לשלדת הרכב, ובדוק האם הבעיה נשינית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 3 דקות, natco כתב:

הדק היטב את נעלי הכבל על קטבי המצבר ואת חיבור המינוס לשלדת הרכב, ובדוק האם הבעיה נשינית.

מצטרף להמלצה.

גם אני בעבר החלפתי מצבר ולא הידקו לי טוב את טבעות  ה +-  והיה משתחרר מידי פעם ומתנתק, צריך פשוט להדק מחדש ולהבריג היטב.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 3 שעות, המחליף כתב:

מצטרף להמלצה.

גם אני בעבר החלפתי מצבר ולא הידקו לי טוב את טבעות  ה +-  והיה משתחרר מידי פעם ומתנתק, צריך פשוט להדק מחדש ולהבריג היטב.

תודה, אחרי ההידוק אני אצטרך שוב לטעון את המצבר או שכבר המערכת תתחבר אוטומטית?

פורסם

המצבר לא נטען מהאוויר.
בשביל שהמצבר יטען המנוע צריך לעבוד (ועדיף בסל"ד שבאיזור 2500 ואף מעט יותר לטעינה בעוצמה מירבית).

אז לא ממש ברור מה כוונתך לחיבור אוטומטי - טעינה ברכב רגיל זה דבר אנלוגי לגמרי: המנוע מסתובב: בעזרת רצועת האביזרים הוא מסובב את האלטרנטור האלטרנטור מייצר חשמל (כמו דינמו) - והמצבר נטען.
מגעים רופפים יוצרים קצרים. עוד גורם שיכול לגרום לתופעה הוא התקנות מקומיות של מערכות סטריו או אזעקות שבהתקנה שגויה גורמות לזליגת זרם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 3 שעות, הראל_85 כתב:

תודה, אחרי ההידוק אני אצטרך שוב לטעון את המצבר או שכבר המערכת תתחבר אוטומטית?

אם לא היה מנותק זמן רב, סביר שלא נגמרה הטעינה. 

אם בכל אופן נגמר תניע באמצעות כבלים/בטריית בוסטר (שאגב תמיד מומלץ שיהיה באוטו אפשר גם לעזור לאחרים..). ותיסע כ-20 דקות למלאות מצבר.

משתדל לעזור

• תוכן חדש...