Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

הערב נסעתי לחבר שגר לבד בעיר ליידי להביא לו אוכל. הוא פתח לי את השער והסביר לי שאפשר להחנות בחניה של הבניין. קצת מאוחר יותר שמענו קרוז שמקריא את מספר הרכב שלי וקורא לי להזיז אותו מפני שמדובר בחניה פרטית. ירדתי למטה וראיתי שהמשטרה כבר ממש נוסעים מהמקום. כמובן שמייד הזזתי את הרכב ולא היה דוח על השמשה.

השאלה שלי היא האם יכול להיות שישלחו לי דוח בדואר? כמובן שהכל היה בתום לב, בשניה שהשוטר הקריא את מספר הרכב כבר ירדתי אבל משום מה הוא נסע מבלי בכלל לבדוק אם מישהו יורד. 

תודה רבה רבה לכם מראש 🙏🏼

פורסם (נערך)

לא תקבל דו"ח משטרתי.

מה שכן, במידה והחנייה רשומה בטאבו, הבעלים יוכל להגיש נגדך תביעה אזרחית על השגת גבול...

עריכה אחרונה על ידי erez59

ארז רונן

פורסם

המשך בחייך

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בתאריך 3.10.2020 בשעה 23:18, גילי2702 כתב:

לחבר שגר לבד בעיר ליידי

באיזו עיר?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 3.10.2020 בשעה 23:18, גילי2702 כתב:

שמענו כרוז שמקריא את מספר הרכב שלי וקורא לי להזיז אותו

מהנסיון שלי (כשחוסמים לי את השער לחניה הפרטית שלי) בדרך כלל הם מתקשרים לחוסם מהמוקד, במקום לצרוח בכל השכונה.

הרכב לא על שמך, או שהשוטר התעצל לעשות אפילו את זה? דו"ח כמו שכבר אמרו לך, לא תקבל.

פעם אחת, כן הגיעה אלי ניידת של השיטור העירוני, החוסמת התחילה להתחכם עם הסייר, אז היא כן קיבלה דו"ח, בעקבותיו היא קיללה את השוטרת שהייתה איתו, וגם איימה קצת על אשתי שהיא "עוד תשלם על זה שהלשינה" וכך סיימה את האירוע עם אזיקים, בתוך הניידת...

• אהבתי 3

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

במהלך השנים האחרונות היו לי שני מקרים:

מקרה ראשון - מישהו שחסם לי את הכניסה לחניה. רכב ליסינג (היו סימני שייכות לחברה גדולה). התקשרתי למוקד נוהל 6 לפי המדבקה, לא רק שסרבו לתת לי את מספר הטלפון של החוסם, סרבו גם להתקשר אליו מעצמם. התקשרתי למוקד העירוני, הגיעו פקחים, ניסו שוב לפי המדבקה, קיבלו אותה תשובה, הרכב כובד בקנס.

מקרה שני - מישהו חנה בחניה שלי. המוקד העיוני סרב לטפל. התקשרתי למשטרה, כעבור כחצי שעה - שעה חזרו אלי והודיעו שיצרו קשר עם בעל הרכב, ואכן מצאתי את המקום פנוי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...