Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע זה מוזר ברמות...

עכשיו אני מפרסם הודעה, ואני מניח שתקבל התראה על זה.

מה כתוב בה?

בנושא אחר, נא להיכנס (כולם, לא רק oryo) ולקרוא את זה:

https://carsforum.co.il/topic/672422-שימוש-ראוי-והוגן-בתגובות-אהבתי-וכו/

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לא קיבלתי התראה, כנראה כי השרשור לא נכתב על ידי

משהו קטן לגבי השימוש בתגובות - בהרבה מקומות אין שימוש ב״תגובות רעות״, מהסיבה ש(כפי שציינת בהודעה שלך)אנשים מסוימים נוהגים לקחת דברים למקומות אישיים וזה יכול לייצר תמריצים שליליים וסתם רעל מיותר.

לדעתי האישית, בשביל תגובות רעות יש כלים כמו סימון למודרטורים (אם זה חריג), דפדוף הלאה (אם זה סתם לא לטעמך), או חסימת משתמשים (אם זה חוזר על עצמו באופן תדיר). 

אני מסתכל על הקהילה כאן, וקהילות בכלל, כפורמט שאמור ליישם פרגון הדדי ו-elevation, לא כפלטפורמה לתככים מזימות רעל ורוע. שוב, דעתי האישית בלבד, היא שעדיף לא לתת כלים שעלולים לייצר רוע מיותר. אם תוכן ממש מאעפן, יש מספיק מה לעשות מבלי ללכת לכיוונים של פסאודו-שיימינג.

אולי אני סתם פסימיסט, אבל דברים שראיתי כאן (ובמקומות אחרים) בעבר גורמים לי לחשוב שזה מיותר לספק תחמושת שכזו, לשיקולכם.

(ושלא ישתמע אחרת - כל הפלטפורמה החדשה ומערך הדירוג וכו׳ ממש נחמד, ואני חושב שזה לגמרי כלי שיכול to elevate the content, ובכלליות כל הטרנספורמציה התבצעה בצורה מאוד מקצועית וחלקה, לא יודע לגבי אחרים אבל אני הופתעתי לטובה)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תסמן "עוקב" למעלה בצד שמאל ואז תקבל התראות גם על השרשור הזה (תוכל לבטל אותו אחר כך, אני מבטיח לא להיעלב :D). אני באמת פשוט רוצה לרדת פה לשורש העניין כי אם זה באמת מוצג כמו שאתה מתאר זה לחלוטין יכול לחרפן אנשים.

לגבי המוניטין - יש סיבה טובה שהשרשור לא פתוח לתגובות 😅

חשבנו על כל הכיוונים שזה יכול ללכת אליהם, ואנחנו לא סוגרים שום אופציה, החל מביטול התגובות השליליות, דרך הסתרת הפירוט של מי הגיב מה וכלה בחסימה מוחלטת של משתמשים שיעשו במערכת הזו שימוש לרעה. כרגע זה במצב Open Beta אם אפשר לקרוא לזה ככה. אנחנו נראה איך הקהילה מגיבה לזה ונתקדם משם, אני לא רואה סיבה לפסול מראש אפשרויות מחברי הפורום רק בגלל נבואות זעם (שקיימות גם אצלי בראש, שלא יהיה ספק. אחרת פשוט היינו משחררים את זה בלי שום התייחסות).

• רעיון טוב! 1

פורסם

זה כבר סומן אצלי כעוקב לפני שביקשת, לא קיבלתי התראות

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תבדוק ש"הגדרות ההתראות" שלך מוגדרות כמו שצריך. יכול להיות שאתה פשוט לא מקבל התראות על הודעות חדשות בכלל.

image.png.1742fdc807af3a03a95a7e5ed769c56b.png

פורסם

מעניין.

אתה יכול להגיב בשרשור שלי? אני רוצה לראות האם אקבל על זה התראה (כי זה שרשור שאני יצרתי, בניגוד לשרשור הזה), ואיך היא תראה.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פבל כתב:

תשמע זה מוזר ברמות...

עכשיו אני מפרסם הודעה, ואני מניח שתקבל התראה על זה.

מה כתוב בה?

בנושא אחר, נא להיכנס (כולם, לא רק oryo) ולקרוא את זה:

https://carsforum.co.il/topic/672422-שימוש-ראוי-והוגן-בתגובות-אהבתי-וכו/

אחח, איך לא רציתי שזה יגיע. 

אישית, אותי זה מבאס לא מעט. לא משהו אישי כמובן, אבל אנשים (מבלי להכליל) לא יודעים להשתמש בכלי הזה.

עדיף לראות עוד 10 תגובות רעל מאשר dislike אחד.

אין פה ספק, יהיה abuse לכלי הזה. אם רוצים לסמן למודרטור על תגובה בעייתית, יש לך אופציה (דווח למנהל). לא ברור בשביל מה צריך את האקסטרא שיימינג הזה. גם האופציה להסתיר את מי שהגיב לך היא אחלה מינוס (כי קל יותר לחלק dislike).

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
פיצוצים -> לא מעט
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

קצת אמונה באנשים...

וכמובן לא לשכוח, שבמידה והרע ביותר קורה, תמיד אפשר להחזיר את זה אחורה.

פורסם (נערך)

אני איתכם (כבר כמעט עשור כפי שגיליתי לאחרונה) 🤓

אסור לשכוח ששינויים מהסוג הזה יכולים להשפיע על הקהילה ולגרום לאנשים לעזוב. כמו שקרה בלא מעט פורומים\מדיות שונים.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

צדקת @פבל , אני לא מקבל התראות על new comments - מסתמן שכל ההתראות היו על reactions ובמקרה חלק מהפעמים האנשים שביצעו reaction גם הגיבו בשרשור עצמו וזה יצר את הבלבול.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

מעולה, שמח לשמוע שזה נפתר.

בנוסף:

אחרי הרבה (יותר מדי, אני לא מבין למה אני כל כך משקיע בכם בכלל... סתם סתם, אתם יודעים שאני אוהב אתכם 😅) עבודה, הצלחתי למצוא ולשנות את הצבעים של הרקעים ה"כהים" של פורומים/שרשורים במקומות התואמים, כך שעכשיו ההפרדה בין שרשורים/פורומים תהיה הרבה יותר ברורה. כן, כן, גם על מסכי מחשב מתקופה מלה"ע ה-I. כנ"ל לגבי הכוכבים הבהירים שמסמנים "הגבת בשרשור ואין הודעות חדשות".

בנוסף, הגדלתי את הפונט ה"רגיל" - כך שכעת הטקסטים רק בתוך ההודעות בשרשורים יהיה מעט גדול יותר. אני מודע לכך שבגלל זה שאר הפונטים עכשיו נראים קטנים יותר/מדי (כל אחד שיחליט לעצמו), אנחנו בוחנים כיצד להגדיל גם את שאר הפונטים הקטנים בשיעור דומה. 

תודה.

פורסם (נערך)

אמנם אני לא בדיוק יכול להגיד משהו על העניין (בגלל התצורה המוזרה של התצוגה שלי), אבל הגודל הזה בהחלט מרגיש לא טבעי.

העדפתי את הפונט הקודם.

אגב, אתה קשור גם לתצוגת הזברה בשרשורים שבתוך הפורומים?

(בהיר - כהה - בהיר - כהה), זה קצת מציק, והיה עדיף אם נניח זה היה מקושר למספר התגובות או אם קראתי תגובות חדשות או לא.

עריכה אחרונה על ידי XVSTI
פורסם

התצוגה הקודמת לפני הוספת של נושאים, נושאים פופלארים בצד שמאל הייתה הרבה יותר נוחה. הגדלת ZOOM בדפדפן גורמת גם להגדלת הפונטים וכול מיני דברים לא נחוצים לקריאה נוחה.

איזה כייף לי :)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...