Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע אני מתלבט בין שלוש אופציות הטווח מחירים הוא בין 100 לבין 120 בערך 

אופציה ראשונה רנו קליאו 2020  RS LINE 

יתרונות  - נראית מצוין , אבזור ברמה גבוהה ביחס למתחרות , צריכת דלק טובה יחסית ,זריזה וספורטיבית יחסית לשתיים האחרות 

חסרונות - גיר דואל קלאץ שאין לדעת מה יהיה איתו עוד שנה או שנתיים בהתחשב שאני מעוניין לקנות את הרכב לטווח של 4-5 שנים . והחיסרון הכי גדול הוא הירידת ערך .

אופציה מספר 2 טויוטה יאריס 2020 החדשה SKY אבל לא היברידי (למרות שאם היברידי מומלץ יותר אשמח לשמוע האם כדאי או לא כי לעולם לא חשבתי לקנות היברידי )

יתרונות - נראה טוב מאוד בצורה החדשה , חסכוני מאוד , אמין ,  בנוסף שמירת ערך חזקה 

חסרונות -אבזור נמוך לעומת הרנו קליאו 

אופציה מספר 3 מאזדה 2 2020 בנוגע לדגם ראיתי שיש בשוק רק דינמיק ולא ראיתי את הדגם ספורט אבל אעדיף את הדגם ספורט 

יתרונות - אמינות והמחיר זול יותר בנוסף שמירת ערך חזקה

חסרונות - דגם ישן יחסית יוצר בשנת 2014 ומאז לא עבר יותר מידי חידושים לפי מה ששמתי לב , צריכת דלק נמוכה ביחס לשאר הרכבים 

אני מתחיל לימודים באוקטובר מתכנן להשאיר את הרכב לטווך של מעל 4 שנים , נסיעות של פעם  בשבוע לתא או לחדרה מאריאל 

אשמח לייעוץ והכוונה למי שיש ניסיון מהרכבים , תודה .

עריכה אחרונה על ידי xCrazy
פורסם

אם אתה הולך עם הלב, אז רנו קליאו (בעיקר בגלל הנוחות והאבזור).

אם אתה הולך עם השכל, אז טויוטה יאריס החדשה (בעיקר בגלל שזו טויוטה). במקרה זה עדיף לדעתי ללכת על מנוע היברידי, פשוט כי הוא מתקדם יותר וכל העולם הולך לכיוון הזה.

מאזדה 2 פשוט מיושנת ביחס לשני הרכבים החדשים ולכן אם אין לך בעיית תקציב, עזוב אותה.

כמובן שאם תפרט מה הפרמטרים החשובים לך, דפוס שימוש וכו', יהיה לנו יותר קל לחוות דעה.

פורסם

הקליאו סופר מיני מצוינת, זריזה, נוחה, מאובזרת ובטיחותית, הגיר הרובוטי חלק מהדור הקודם ועבר שיפור בתחום הזה.

לגבי היאריס קשה לומר, לא נסעתי עליה.

עוד אופציה היא אופל קורסה, גם מאובזרת, חזקה מאוד אך עם גיר פלנטרי 8 הילוכים, גם פה הגיר מהיר וחלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 7 דקות, Random כתב:

אם אתה הולך עם הלב, אז רנו קליאו (בעיקר בגלל הנוחות והאבזור).

אם אתה הולך עם השכל, אז טויוטה יאריס החדשה (בעיקר בגלל שזו טויוטה). במקרה זה עדיף לדעתי ללכת על מנוע היברידי, פשוט כי הוא מתקדם יותר וכל העולם הולך לכיוון הזה.

מאזדה 2 פשוט מיושנת ביחס לשני הרכבים החדשים ולכן אם אין לך בעיית תקציב, עזוב אותה.

כמובן שאם תפרט מה הפרמטרים החשובים לך, דפוס שימוש וכו', יהיה לנו יותר קל לחוות דעה.

אני מתכנן לקנות את הרכב עם מימון בכל מקרה , בתוספת מקדמה של 30+ בערך 

המאזדה מההתחלה הייתה פחות לטעמי 

פרמטרים חשובים יהיו התנהגות כביש כוח ונראות ורנו מספקת את זה

מצד שני , אמינות לטווח הרחוק יהיו בהחלט עדיפים וגם ירידת ערך נמוכה מאוד 

מה שכן יצא לי לדבר עם נציג מרנו והציעו לי ביטוח חובה ומקיף בסכום של 6 וחצי ובנוסף לכך אני מקסימום יכול לקחת תוספת אחראיות ל5 שנים , וכשיגיע היום מקסימום אבצע טרייד אין על הרכב החדש ככה שלא אשבור את הראש עם המכירת רכב 

פורסם

האופל מהנה לנהיגה גם כן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 2 דקות, yulianx כתב:

האופל מהנה לנהיגה גם כן.

יצא לי להסתכל קצת סרטונים על הקורסה אבל יותר נמשכתי לקליאו אני מניח שכדאי לי ללכת לראות אותה בעיניים ואז באמת לראות איך נראית 

מה שמושך אותי בעיקר לרנו זה העניין של הביטוח מכיוון שאני נחשב נהג חדש וצעיר , אני בן 23 עוד מעט אבל הוצאתי רישיון רק לפני שנה וחצי בערך והם מציעים ביטוח מיוחד לאנשים שקונים רכב חדש מהחברה 

פורסם
לפני 4 דקות, xCrazy כתב:

פרמטרים חשובים יהיו התנהגות כביש כוח ונראות ורנו מספקת את זה

מצד שני , אמינות לטווח הרחוק יהיו בהחלט עדיפים וגם ירידת ערך נמוכה מאוד 

תראה, היאריס החדשה עדיין לא בארץ. לכן תצטרך להמתין כדי לבצע נסיעת מבחן. אין צורך לפתח ציפיות, היא לא בנויה להנאה מנהיגה.

לכן אם חשובה לך התנהגות כביש, זמינות כח, אבזור - קליאו.

אם זה אמינות וירידת ערך - יאריס.

פורסם

אולי היאריס תפתיעה לטובה.

פורסם
לפני 6 דקות, yulianx כתב:

לפי מה שהבנתי מהסוכנות היא אמורה להגיע בשבוע הבא או ממש בקרוב תלוי מה יהיה עם ההסגר כרגע , אני לא לחוץ זה רכישה לטווח ארוך לכן אני מעדיף לבדוק את כל האופציות לפני שאחליט 

פורסם
לפני 14 דקות, yulianx כתב:

אם לשפוט לפי הקורולה, היאריס החדשה בטוח תהיה יותר טובה מהיוצאת, אבל הביקורות לא עפות עליה בקטע הזה, יותר בקטע של צריכת הדלק. 

כמובן אין תחליף לנסיעת מבחן עצמאית.

• תוכן חדש...