Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אנשים יקרים.

אני בחור צעיר שמחפש אוטו ראשון אוטומט ורציתי לבקש המלצות לרכב עד 30K. בנתיים המליצו לי על רכבים אסייתים כמו: מאזדה 3, יונדאי i25 וסוזוקי SX4 ולהתרחק מכל מה שאירופאי / אמריקאי.

אני הולך לבלות לפחות שעה - שעה וחצי בנסיעות 5 ימים בשבוע ואני רוצה אוטו אמין שלא יראה הרבה מוסך ויחסוך לי כמה שאפשר בדלק מבלי שזה יהיה אוטו בימבה כמו קיה פיקנטו.

עריכה אחרונה על ידי Strelok
פורסם

אתה מחפש רק משפחתית או סופר מיני גם אופציה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Strelok כתב:

אני בחור צעיר שמחפש אוטו ראשון אוטומט ורציתי לבקש המלצות לרכב עד 30K. בנתיים המליצו לי על רכבים אסייתים כמו: מאזדה 3, יונדאי i25 וסוזוקי SX4 ולהתרחק מכל מה שאירופאי / אמריקאי.

אני חייב להבין מי נתן לך את ההמלצות האלו.

לא רואה היגיון בתור בחור צעיר לרכוש רכב משפחתי כמו מאזדה 3 או SX4 וגם לא רואה היגיון בקניית סופר מיני עם בגאז' כמו i25.

להתרחק מכל מה שאירופאי או אמריקאי? נו באמת. אפשר לחשוב שכל הדגמים של היפניים והקוריאנים מושלמים.

בהתחשב בעובדה שאתה הולך לבלות הרבה ברכב, אני מניח שנוחות וצריכת דלק גם כן חשובים לך.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נתנו לי את ההמלצות לרכבים המוזכרים בגלל שאני לא אוהב את המראה של מכוניות מיני כמו פיקנטו, פונטו וכו'.

מצאתי גם בפייסבוק מישהי שמוכרת מאזדה 3 יד 2 שנת 2011 עם 93K קילומטרז ב- 27.5K. שווה את זה?

פורסם

בשיא הרצינות אני לא מבין את ההיגיון ברכישת רכב משפחתי או תת משפחתי לבחור צעיר שאינו נשוי עם ילדים (וגם אז לא אבין את הבחירה בסדאן על פניי סטיישן).

פונטו איננה מכונית מיני אלא סופר מיני.

הנתונים של המאזדה טובים. אתה צריך להחליט אם הרכב מתאים לך. אם יש היסטוריית טיפולים מסודרת והרכב במצב טוב באופן כללי זה בסדר.

לדעתי זה מחיר די גבוה לרכב שמתקרב לגיל 10.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המזדה עצמה רכב לא רע, בשביל לדעת האם המחיר טוב תבדוק רכבים דומים ביד 2, המחיר גבוה יותר בגלל ק״מ נמוך.

סופר מיני אלו רכבים כמו מזדה2, סוזוקי סוויפט. אלו רכבים גדולים מאשר פיקנטו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה הייתם ממליצים אם הייתי מוכן ללכת על אוטו יותר קטן מסדאן? משהו שלא יהיה קטן מדי כמו קיה פיקנטו אבל חסכוני יותר ממכונית סדאן רגילה

פורסם

הייתי בודק סוזוקי סוויפט, אמינה, מנוע עם ביצועים סבירים, תא מטען קטן ביחס לקטגוריה.

פורסם

כמה ק"מ לליטר סוזוקי סוויפט בשנה שמתאימה לתקציב שלי עושה בדרך כלל? לאבא שלי יש מאזדה 3 2015 ואומר שעושה בין 8 ל-9 ל- 100 ק"מ אבל אנחנו גרים בעיר קטנה ו- 90% מהנסיעות שלו זה בתוך העיר

פורסם

צירפתי לך כמה מבחנים, אפשר לראות שמדובר על רכב די חסכוני.

7EE22807-B1AF-485D-A3A6-DE86C5341A62.png

780744A6-435B-458E-A0F5-3607A2C7CDD7.png

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, dorsht כתב:

להתרחק מכל מה שאירופאי או אמריקאי? נו באמת. אפשר לחשוב שכל הדגמים של היפניים והקוריאנים מושלמים.

שמעתי את אותו הדבר בדיוק לפני 10 - 15 שנים. מדהים איך הסטיגמות האלה פשוט לא נעלמות מהתודעה הישראלית. 

בתאריך 12.9.2020 בשעה 10:10, Strelok כתב:

שלום אנשים יקרים.

אני הולך לבלות לפחות שעה - שעה וחצי בנסיעות 5 ימים בשבוע ואני רוצה אוטו אמין שלא יראה הרבה מוסך ויחסוך לי כמה שאפשר בדלק מבלי שזה יהיה אוטו בימבה כמו קיה פיקנטו.

תשמע, אל תיעלב, אבל אתה רוצה הרבה במעט כסף. אתה צריך להתפשר או על הגודל ו/או על הגיר או חלילה ללכת על מותגים עם "סטיגמה" בשוק הישראלי כי הסטגימה הזאת תאפשר לך לרכוש רכב הרבה יותר חדש בערך באותו הכסף. אם אתה מתעקש על יפנית/קוריאנית 30 אלף יקנו לך מאזדה 3/יונדאי שנמצאת הרבה שנים על הכביש. לא יודע כמה אמינות וחסכון בדלק תקבל שם. 

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
פורסם

אני בסוף החלטתי לעלות את התקציב עד ל- 35K ולחפש לי סוזוקי סוויפט 2013-2014. לצערי אני רואה שהסוזוקי סוויפט שלא שבורות נחטפת מהר, חוץ מהרכבים שנלקחו בשבי של הסוחרים שדורשים דמי כופר של 20% או יותר מהמחירון.

יש קבוצות מומלצות בפייסבוק לבדוק? או אתרים  טובים חוץ מ- Yad2?

פורסם

בפייסבוק יש את קבוצת פשפשוק רכב.

פורסם

ומה אומרים על יונדאי i20 2012-2015? באותה הרמה של הסוויפט או ששווה להמשיך לחפש סוויפט טובה?

פשוט אני ממש רוצה כבר לקנות רכב ולא מצליח למצוא ברשת סוויפט שעומדת בסטנדרטים שלי

• תוכן חדש...