Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמבוקש בכותרת- בית דו משפחתי לקראת סיום שיפוץ מטונף, כ170 מ״ר + חצר וגינה. כמו כן, ישנם דברים לא פשוטים כגון בונדרול שהושם את על רצפה ואלומיניום.

לפיכך, מחפש באזור חיפה וחוף הכרמל בעל/ת מקצוע או חברה לניקיון איכותי ובחומרים נכונים.

יש המון ברדק בתחום הזה ולכן מחפש המלצה חמה 

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ההמלצה שלי היא להמנע מהחברות המסודרות, לך על המלצה בסגנון זו שניתנה לך, אדם פרטי עם נסיון ואחריות אישית.

מעבר לחאפריות, חברות הנקיון זה סוג של עבדות מודרנית. בזמנו שלחו אלי שני עובדים, אחד היה מספיק מבוגר להיות סבא שלי.
אחרי שהם סיימו, המעביד עוד ייבש אותם 3 שעות בהמתנה עדי שיבוא לאסוף אותם.

חברה אחרת שלחה את העובדים עם צינור לשטיפה, אחרי שסיכמתי איתם בפירוש שלא ניתן לעבוד עם צינור כי הקירות עם סיד ולא צבע פלסטי. שיטת מצליח.

פורסם
לפני 18 שעות, Be roo כתב:

ההמלצה שלי היא להמנע מהחברות המסודרות, לך על המלצה בסגנון זו שניתנה לך, אדם פרטי עם נסיון ואחריות אישית.

מעבר לחאפריות, חברות הנקיון זה סוג של עבדות מודרנית. בזמנו שלחו אלי שני עובדים, אחד היה מספיק מבוגר להיות סבא שלי.
אחרי שהם סיימו, המעביד עוד ייבש אותם 3 שעות בהמתנה עדי שיבוא לאסוף אותם.

חברה אחרת שלחה את העובדים עם צינור לשטיפה, אחרי שסיכמתי איתם בפירוש שלא ניתן לעבוד עם צינור כי הקירות עם סיד ולא צבע פלסטי. שיטת מצליח.

תצוגה על ההמלצות. 

מעבר לכך, אתה לא הראשון שאומר לי לללכת על מנקה ספציפי ולא חברה.

יחד עם זאת, הבית גדול ויש לכלוכים קשים שלא ברור לי איך עובד אחד, מקצועי ככל ויהיה, יכול להתמודד איתם כמו שצוות יתמודד.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

עובד מקצועי יעשה עבודה שלך יקח יותר משלוש שעות, בשעה אחת.
הדירה שקניתי (4 חדרים עם מרפסת) הייתה אחרי צבע ואחרי החלפת כיור מטבח, כלומר כול הדירה הייתה מכוסה באבקה בגלל ההתאמה של החור בשיש לכיור החדש.
העובד שלקחתי ניקה הכול, כולל: חלונות, ארונות בחדרים, מטבח וחדרי רחצה בערך ב4 שעות!
אני הייתי מנקה את זה לפחות כמה ימים.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

פורסם

לדירה קצת יותר גדולה משל פות"ש המזנתי מנקה, הוא הגיע עם כמה עוזרים וניקו את הדירה תוך מספר שעות.

אלא מה - זה היה בסוף אוגוסט, וחלק מה"עוזרים" היו ילדים בחופשה שנהנו לשחק במים, ואחרי הניקיון היה צריך לחדש את הצבע בכמה קטעים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 10.9.2020 בשעה 14:35, mcaspi כתב:

חיתאם: ⁦+972 52-642-8298⁩

אתה יכול מעט להרחיב על איזה שירות קיבלת ממנו?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

בדיוק אתמול שמעתי על טריק בתחום הזה

שהם מגיעים ומופתעים "וואי וואי איזה לכלוך, אם אתה רוצה שזה יצא נקי אתה חייב פה את המכונה של השלייף" ואז גובים על זה עוד סכום. 

בפועל זה תרגיל לקחת עוד כסף.. 

פורסם

אצלנו זה היה תרגיל של המובילים. ההובלה 1500 ש"ח, הטיפ 3000. לא כולל הקולה שהייתי צריך ללנסוע במיוחד לקנות כי מה שהיה לי בבית לא מצא חן בעיניהם, והדרישות הכמעט אלימות מהשכנים לספק להם משקאות קרים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני 7 שנים הגיעו 2 שרלטנים לדירה (מקבלן) שאמא שלי רכשה לאחר שסיכמו איתה טלפונית מחיר (וכמובן שמדובר בדירה חדשה שנמסרה מקבלן והיא במצב... נו, איך לומר בעדינות, לא קרוב לנקי... ושצריך גם לנקות את החלונות בכל הדירה).
הגיעו בבוקר, ראו כמה סימנים על הרצפה - ובנחישות (מקצועית) מכרו לנו סיפור שצריך חומר מיוחד להסיר את הסימנים הללו.
החבר'ה המציאו שם חדש לחומר ניקוי שלא קיים (בפועל: חומצת מלח) ורצו רק על זה עוד כמה מאות שקלים (בטענה שהם לא עובדים עם חומצת מלח). כמובן ש"אין לנו את החומר כאן וצריך ללכת לקנות" אבל בשביל הניסוי "פתאום" נשאר להם קצת באוטו, אז הבחור השני ירד למטה והביא בתוך דלי שחור מפלסטיק קצת מה"חומר המיוחד".
בתוך אחד שעובד בשיפוצים ויודע שחומצת מלח זה ה-חומר לניקוי שאריות צמנט, זיהיתי את הריח (והצבע) מקילומטרים.
שלחנו אותם הביתה והתחלנו (אני ואחי) לנקות את הדירה (לא אחרי שאמא בכתה איזה חצי שעה לפחות). לאחר מכן אמא הביאה את המנקה הקבועה שלה וככה לאט לאט הבית התחיל לקבל צורה של ניקיון.

בקיצור, לא למהר לסמוך על אף אחד. יש לא מעט שרלטנים שם בחוץ ויש להם שיטות FIRST CLASS להוציא ממך עוד הרבה כסף, כי אחד שמזמין חברת ניקיון לדירה הוא אחד שאין לו זמן לנקות את הדירה בעצמו, והם יודעים שאתה בלחץ והם יודעים לנצל את זה ה-י-ט-ב (במיוחד אם אתה אומר להם "מחר ההובלה אז אני צריך את זה דחוף").

לא לנדב מידע מיותר (מתי אתה עוברים) ולא להראות שאתם בלחץ. קחו מרווחי ביטחון גדולים בין הניקיון למעבר דירה - ואם מנסים למצוץ מכם עוד כסף בתחילת העבודה, שלחו אותם הביתה (זה העונש הכי גדול שלהם כי שרפתם להם יום עבודה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

אצלנו זה היה תרגיל של המובילים. ההובלה 1500 ש"ח, הטיפ 3000. לא כולל הקולה שהייתי צריך ללנסוע במיוחד לקנות כי מה שהיה לי בבית לא מצא חן בעיניהם, והדרישות הכמעט אלימות מהשכנים לספק להם משקאות קרים.

רק בשביל להבין. במקום 1500 יצא ששילמת 4500 בגלל הטיפ?

בגלל שלא היתה לך שתיה מתאימה הם הלכו לבקש מהשכנים?

נשמע על גבול ההזוי, הייתי בועט אותם הביתה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

לגמרי. התנהלות של מאפיה. ואתה יודע, עם הרהיטים על המשאית (ובמקרה שלי עוד חצי משאית שממתינה להטענה) הם תופסים אותך מלמטה בכל הכוח.

יכול להיות שאני לא זוכר את המספרים במדוייק, אבל זה הפרינציפ.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מעניין 1

פורסם

ברכותיי לתואר פראייר הפורום.

אני בפעם היחידה בחיים שעשיתי הובלה. קודם כל חיפשתי מוביל מומלץ ולא הכי זול שיש, מה שבתורו גרר ביקור מקדים בבית שלי לאמוד את כל החפצים+ להביא קרטונים מתאימים והוראות אריזה.

באו צוות של 4 ג'אברים  פירקו ועטפו את כל הרהיטים במהירות מסחררת. והכל כלול במחיר המקורי 

טיפ של איזה 150 ש"ח בסוף+ 2 בקבוקי קולה קטנים (הם היו בראמדאן בצום אבל 2 התחרטו באמצע)

פורסם

עזוב מובילים הם לא אנשים נעימים במיוחד לרוב. עברתי דירה לפני 9 חודשים, לקחתי חברה מסודרת ולא הכי זולה, מחיר באמצע.

הגיע מישהו אלי הביתה העריך הכל ונתן הצעת מחיר מסודרת, ביום ההובלה הם הגיעו ועבדו פצצה, תקתקו כמו שצריך ודאגתי להם לאיזה בקבוק קולה והכנתי להם קפה והכל היה סבבה.

כשפרקו אצלנו בדירה החדשה (ההובלה עלתה 1800) הבאתי להם 300 ש"ח טיפ וממש התחילו לריב איתי ולצעוק שמה פתאום והטיפ נמוך, שמגיע להם מאה שקל טיפ לכל אחד (היו 4 אנשים + ר"צ). כמובן שלא שילמתי עוד שקל אבל הסיטואציה הייתה לא נעימה בכלל...

• תוכן חדש...