Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור אוקטביה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, 

ברכבי נדלקה מנורה לבדיקת מפלס נוזל קירור, על רכב קר המפלס נראה על המינימום (לא הסתכלתי על הקווים): 

1. איני יודע אם בעבר במוסך הוסיפו מי ברז רגילים (אני אף פעם לא) ולכן עד כמה קריטי שאוסיף עכשיו להמשך נסיעות קצרות למשך 2-4 ימים עד שארכוש נוזל חדש? 

2. אצל אבי חלפים אין נוזל קירור מקורי, האם לגשת למוסך או האם יש משהו תחליפי ברמה זהה למקורי? על המיכל רשום g12 והנוזל הקיים אדמדם. 

3. אם כבר אני נוגע, אבצע החלפה מלאה, האם יש משהו מסובך בהחלפה שעלי לדעת? באיזה שיטה לבצע את ניקוז האוויר? 

תודה! 

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם (נערך)

1. אין שום בעיה להוסיף מי ברז עד אשר תרכוש נוזל קירור מתאים.

2. אין שום בעיה למלא נוזל קירור תחליפי של ייצרן מוכר המתאים למפרט G12/G12++ או G13. ברמת העקרון נוזל קירור מקורי G12 או G12++ כבר לא מיוצר לכן תמלא G13.

3. ברגע שתרצה לבצע החלפה מלאה תפתח אשכול ואני אסביר לך.

** אם תרצה אני יכול לתת לך נוזל קירור G13 מוכן לשימוש כמו בקישור: תתקשר אלי ונתאם.

https://www.autostore.co.il/product/נוזל-קירור-אדום-motul-inugel-g13-1l/

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...