Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות על כיריים גז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו כיריים של zanussi שקנינו לפני כ-15 שנים ושירתו אותנו נאמנה אבל הם כבר לא מה שהיו ורצינו להחליף. מחפשים כיריים גז, 60 ס"מ, נירוסטה.
בחנויות ראינו כיריים Sauter SHE8400B שמצאו חן בעינינו, אבל בחיפוש בגוגל מצאתי רק חוות דעת אחת (על דגם מקביל באמייל) שהייתה מאוד קטלנית.
כמו כן מצאתי טענה שמאז שאלקטרה משווקים את SAUTER בארץ הם מוכרים כל מיני מוצרים עלומים תחת השם SAUTER.

חשבתי "ללכת על בטוח" ולקנות BUSCH אבל גם עליהם מצאתי שלל ביקורות רעות.

ראיתי מספר שרשורים ישנים בפורום בהם יש המלצות לקנות את הזולים ביותר או את היקרים ביותר....  האם מישהו יכול לספר מניסיונו מה מומלץ או ממש לא מומלץ?

תודה מראש

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

לגבי Sauter - החברה לא קיימת כבר מספר שנים ואלקטרה שהיתה בעבר הבעלים משתמשת במותג שחזק מאד בישראל עוד מהימים הטובים, אבל מדובר במותג מדבקה.

אאל"ט מפעל התנורים של סאוטר נמכר ל-BSH.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכיריים אני ממליץ על כול מותג, כל עוד הוא מתוצרת איטליה, פולין וכו' (אירופה, בקיצור). לא ממליץ על מוצר טורקי או סיני.
לגבי הנירוסטה - גם לי יש ומבחינת הניקיון קשה יותר להגיע לרמה בוהקת מאשר אמאייל לבן, אבל זה כמובן זניח וענין של טעם.

• אהבתי 1
פורסם

זה מוצר פשוט יחסית ואני לא רואה הצדקה לקנות מותג יקר

קנה משהו פשוט

יתקלקל עוד 3 שנים, תקנה חדש פשוט

• מעניין 2

.

פורסם

קנה הכי זול שיש.

אצלי המותג-מדבקה-הכי-זול-בחנות מחזיק כבר 11 שנים, הכול עובד פיקס, וכשדיזה נסתמת פעם בשנתיים - מעבירים בעדינות סיכה דקה.

• מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...