Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ההונדה סיוויק 2012 , המוסכניק שלי אמר שהם גמורות ( לצערי איני יודע איך לראות זאת למרות שהסביר)

אז קודם כל השאלה מבחינה בטיחותית האם יש הבדל בין מקורי לחליפי? קריטי?

ושאלה שנייה אשמח לדעת מה הוא ניסה להראות לי שאמר ״ נשאר עוד 2 סמ״ ״ הן גמורות״ אין לי ידע טכני לכן גם שהסתכלתי והוא הראה לא באמת הבנתי למרות ששאלתי כמה וכמה פעמים לצערי!

דבר שלישי, האם יש זיכוי שהאוטו רועד קצת בעמידה בגלל זה?

תודה

פורסם

לא קריטי להחליף למקוריות, קריטי להחליף למשהו של יצרן טוב בעל מוניטין בתחום. 
ללא שם יצרן אין תשובה.

רפידה שנשארו 2 מ"מ עובד זו רפידה שצריך להחליף. הרפידה מגיעה בעובי 10 או 12 מ"מ, עם הזמן היא נשחקת והפוכת להיות יותר דקה. כשנשאר 2-3 מ"מ מחליפים. 

אין קשר לרעידות בעמידה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

תודה על התשובות, אפשר להמליץ לי על שמות אולי? אין לי מושג ירוק... 

מה המחירים פחות או יותר ?

תודה

פורסם

כמעט תמיד כשבמוסך מציעים חלק תחליפי בלי לציין את שם היצרן מדובר בחלקים מאיכות נחותה. 

ברכב שלי אני דואג להתקין רק חלקים מקוריים עבור מערכת הבלימה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לגבי הרעידות בעמידה, תקלה נפוצה בסיוויק - תושבת מנוע. בדוק האם ומתי הוחלפה, אם לא - תצטרך להחליף (משהו סביב 1,000 ש"ח במוסך יבואן)

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...