Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי טלפון לא רע (אנדרואיד 9) שהמיקרופון לא עובד והוחלט שלא שוה לתקן. אשמח להשתמש בו כמצלמת דרך ואני צריך המלצה על אפליקציה חינמית טובה לזה.

יש מכלול שיקולים שלא כתבתי בהחלטה להשתמש בו כמצלמת דרך ולכן אין טעם לדון בזה.

תודה חברים ושבוע טוב

פורסם

קח בחשבון שהטמפ' ברכב בעמידה לאורך זמן יכולה לעבור את ה 100 מעלות ואני ממש לא בטוח שסמארטפון ממוצע אמור לעמוד בטמפ' כזו לאורך זמן ממושך

פורסם (נערך)

תגידו אין מצב לקבל רק התייחסות לגופה של שאלה גם אם ביקשתי יפה בצורה ברורה בהתחלה??

למה אני צריך להתייחס שוב ושוב לדברים לא רלוונטיים כשביקשתי מראש?

מבטיח שהשמש לא תטגן אותו יותר מכל טלפון אחר שרובנו מעמידים מולנו בנסיעה. מבטיח!!

אני בטוח שזה מגיע מכוונות טובות אבל הסברתי שיש שיקולים שלא נכנסתי אליהם וביקשתי יפה. תכבדו!

עכשיו אפשר לקבל המלצה על אפליקציה טובה? פליז!

עריכה אחרונה על ידי tza
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...