Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

מחפשת לקנות אוטו (0 ק"מ עד בן  3 שנים). בדר"כ מחזיקה רכב לאורך זמן כ 7 שנים.

צרכים: פעמים בשבוע נסיעה ת"א-רעננה ובשאר בתוך תל אביב. אוטומטי.

בדר"כ נסיעה לבד וגם מסוגל להסיע בנוחות מתקבלת על הדעת עד שלשה בני נוער לנסיעות קצרות (קניות סבתא וכו). יש אוטו משפחתי נוסף.

תודה!

דנה

פורסם

תקציב? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שאלה טובה, האמת שאני עוד לא יודעת מה הטווח הראלי. נניח מקסימום 120K. 

מעדיפה למקסם עלות תועלת (לאורך שנים) כך שאם הפרזתי אשמח להוציא פחות.

פורסם

על מה את נוהגת היום? 

כי לפי הצרכים הבסיסיים שרשמת ניראה שכל רכב מיני יכול להתאים. 

קיה פיקנטו ברמת אבזור גבוה (ex או gt) יעלו בין 80 ל 85k חדשות מהיבואן. 

אם מעדיפה להתנייד ברכב גבוה וגדול יותר. אז ג'יפון עירוני כמו קיה סטוניק 1.4 או יונדאי וויניו 1.6 יכולים להתאים (סביב 105-110k).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ספארק גם יכולה להיות אופציה טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא הייתי קונה רכב עם גיר רובוטי לנסיעות  כמעט רק בתוך ת"א. ספארק / פיקנטו יכולות להתאים, מאזדה 2 יכולה להיות גם אפשרות טובה אם רכבי המיני מרגישים פחות נוחים בבין עירוני.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם הרכישה לא דחופה לא הייתי קונה מאזדה 2. צפוי להגיע דגם מתוח פנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה חברים. כרגע נוהגת על פורד פוקוס בן 10.

השאלה אם בהצעות  (פיקנטו/ספארק/מזדה 2) אכן יש מקום לרגלים לבני נוער במושב האחרי. מבחוץ זה נראה כמו משהו שיכיל בעיקר ילדים צעירים.

פורסם

לא ציינת כמה ומי הנוסעים ו\או המטען. אין דין רווקה בת 22 כדין אם לשלושה בני עשרה שצריכים הסעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 54 דקות, דנה2020 כתב:

תודה חברים. כרגע נוהגת על פורד פוקוס בן 10.

השאלה אם בהצעות  (פיקנטו/ספארק/מזדה 2) אכן יש מקום לרגלים לבני נוער במושב האחרי. מבחוץ זה נראה כמו משהו שיכיל בעיקר ילדים צעירים.

אם הם נוסעים לאימון של נבחרת הנוער בכדרוסל - כנראה שלא. אם הם נוסעים למקום אחר, יש סיכוי לא רע שיהיה מקום. ממרומי ה-1.70 שלי, לפחות בפיקנטו ומאזדה 2 יש מקום (לא ניסיתי את הספארק). כמובן שזה לא המון מקום, ואי אפשר ליישר את הרגליים קדימה, אבל מספיק בשביל להגיע מת"א לרעננה וחזרה. רכבי המיני המודרניים הרבה יותר מרווחים מבפנים ממה שהם נראים, לרוב על חשבון תא מטען מצומצם עד מצומצם מאוד.

בכל אופן, בטח כשקונים רכב חדש, כדאי פשוט להגיע לסוכנות ולהתרשם בעצמך, גם בנסיעת מבחן.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

הייתי קונה קיה פיקנטו או יונדאי i10 2018 - חבל לקנות חדש יותר - גם ככה הן יחזיקו יופי את ה7 שנים הבאות עם כל כך מעט נסיעה. יהיה לנכדים מקום - בכלל בנסיעה של עד 40 דקות זה לא כל כך נורא גם אם אין מרווח ענק.
הנה סקירה מהירה:

עריכה אחרונה על ידי akivas

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

• תוכן חדש...