Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיר הידני עם קלאץ אוטומטי מאד נפוץ באוטובוסים באירופה. פעם ראשונה שראיתי נהג אוטובוס בפולין עובד עם ידית הילוכים רגילה אבל לא מזיז את רגל שמאל, נדפק לי השכל, לא הבנתי מה קורה שם.

פורסם
לפני כשעה, dorsht כתב:

לפי כתבות ברשת, גם הפיקנטו מתוחת הפנים צפויה להיות משווקת עם הגיר הנ"ל (שנקרא AMT).

לפי מה שאני קראתי בפיקנטו יהיה גיר רובוטי חד מצמדי כמו שאנחנו מכירים וכמו שיש כבר ביונדאי i10.

זאת אומרת גיר רובוטי רגיל לכל דבר, לא גיר ידני עם קלאץ' אוטמטי.

ציטוט:

In Korea, the base engine (which is now their sole engine option) is mated to a four-speed automatic transmission, but Europe will get Kia’s new Automated Manual Transmission (AMT).

Something that Europe is no stranger to, the AMT is essentially a five-speed manual gearbox with actuators to automate clutch operation and gear shifts. Using a single dry clutch, the AMT is a cost-effective option for customers who favour the convenience of an auto, without sacrificing the fuel efficiency of a manual, Kia says.

פורסם
לפני 3 שעות, Shay_u כתב:

הגיר הידני עם קלאץ אוטומטי מאד נפוץ באוטובוסים באירופה. פעם ראשונה שראיתי נהג אוטובוס בפולין עובד עם ידית הילוכים רגילה אבל לא מזיז את רגל שמאל, נדפק לי השכל, לא הבנתי מה קורה שם.

לתיבת הילוכים ידנית עם מצמד אוטומטי קוראים לזה תיבת הילוכים חצי אוטמטית. זה גם היה נפוץ באוטובוסים של בריטש ליילנד בישרל עד שנות השמונים, אז נכנסו אוטובוסים של מרצדס ומאן עם תיבת הילוכים אוטומטית.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 שעות, Shay_u כתב:

אני יכול להבין אותך. כשהייתי בצבא היה לנו בבסיס פורד טרנזיט עם גיר ידני שמוט ההילוכים שלו יוצא מהריצפה. אחד החבר'ה פיתח טכניקה להעביר משני לשלישי בלי ידיים: רגל שמאל על הקלאץ', רגל ימין יורדת מהגז, בעיטה קטנה למוט ההילוכים להוציא משני לניוטרל, עוד בעיטה קטנה להכניס מניוטרל לשלישי.

הוא הגיע למיומנות מרשימה, וזה היה קורע.

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 27.7.2020 בשעה 11:54, dorsht כתב:

לפי כתבות ברשת, גם הפיקנטו מתוחת הפנים צפויה להיות משווקת עם הגיר הנ"ל (שנקרא AMT).

AMT  זה הרובוטי חד מצמדי . 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...